Dewaele Vastgoeddiensten © 2024

Appartement te koop in Oudenaarde

Je gekozen filters

Wis alle filters

Appartement te koop in Oudenaarde?

Op zoek naar een thuis in het hart van de Vlaamse Ardennen? Ontdek de mogelijkheden van een appartement te koop in Oudenaarde, een charmante stad doordrenkt van geschiedenis en omgeven door prachtige natuur.

Met haar gunstige ligging in Oost-Vlaanderen, op slechts 30 km ten zuiden van Gent, verwelkomt Oudenaarde haar inwoners met trots. Bekend als 'de parel van de Vlaamse Ardennen', biedt deze stad een rijke mix van cultureel erfgoed en actieve vrijetijdsbesteding.

Oudenaarde is niet alleen de legendarische aankomstplaats van de Ronde van Vlaanderen, maar ook het decor voor zes jaarlijkse bierfeesten die de stad transformeren tot een paradijs voor liefhebbers van ambachtelijk brouwsel.

Voor wie liever de rust en prachtige natuur opzoekt, biedt Oudenaarde een scala aan natuurgebieden, waaronder de Heurnemeersen, de Langemeersen en het betoverende bos t'Ename.

Gedrenkt in geschiedenis en cultuur, nodigt Oudenaarde haar bezoekers uit om te dwalen door zeven musea en te genieten van historische monumenten zoals het stadhuis, de Sint-Walburgakerk en de imposante Boudewijnstoren.

Met uitstekende bereikbaarheid via de N8 en N60, en de nabijheid van de Schelde die de stad verbindt met belangrijke havens, is Oudenaarde een centraal gelegen hub voor verkenning en connectiviteit.

Voel je de drang om je thuis te vestigen in Oudenaarde? Verken dan ook ons aanbod van huizen te koop in Oudenaarde of nieuwbouw te koop in Oudenaarde. Als je de regio aantrekkelijk vindt maar de stad niet je voorkeur heeft, overweeg dan eens ons aanbod van immo te koop in Zwalm of immo te koop in Zingem.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Kom gerust langs in ons kantoor in Oudenaarde, waar het team van Dewaele | vastgoed met advies Oudenaarde je graag begeleidt naar een succesvolle aankoop.

Aanbod uit Oudenaarde in je mailbox?

1. Sla je zoekopdracht op en ontvang als eerste ons nieuw aanbod in je mailbox.
2. Laat ons weten wat je precies zoekt via ons vastgoedkantoor in Oudenaarde.

Zoekopdracht

Dewaele zoekt voor jou

Een ruim bedrijfspand, een villa in 't groen of een appartement aan zee. Laat ons weten wat je precies zoekt en ontvang als eerste het meest recente (en discrete) aanbod in je mailbox. En dit nog voor het op de vastgoedwebsites wordt gepubliceerd!

Zoekopdracht bewaren Bekijk het aanbod

Wij maken gebruik van cookies om jouw gebruikservaring op onze website zo optimaal mogelijk te maken. Daarnaast wensen wij tracking- en advertentiecookies te gebruiken om jouw websitebezoek persoonlijker te maken. Ben je benieuwd naar deze gepersonaliseerde advertenties? Klik dan op “Akkoord”(met ons privacybeleid). Lees meer

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.