Dewaele Vastgoeddiensten © 2024

Vakantiehoeve met twee vakantieverblijven te Beernem

ref: T8000-K2412
Beernem
Prachtige vakantiehoeve 'Goed van den Bogaerde' in Beernem, omringd door groen en uitgerust met twee afzonderlijke vakantieverblijven
(Bruto) oppervlaktes
256m²
Slaapkamers
17
Prijs op aanvraag
Parkeerplaats
4
Bouwjaar
1900
Badkamers
17
1

Domein van 1,8 hectare gelegen in het groen

2

Verwarmd zwembad

3

Volledig gerenoveerd

De eigendom

Deze unieke eigendom strekt zich uit over 1,8 hectare grond en omvat drie riante woningen. Twee ervan zijn vakantiewoningen, voor 12 en voor 18 personen respectievelijk, de derde is een woonst waar de domicilie gezet kan worden. Het domein wordt gesierd door 24 fruitbomen en geniet van talloze gezellige plekjes om van de magnifieke, groene omgeving te genieten.

De ligging

Dankzij de ligging in Beernem, een groene gemeente op een boogscheut van Brugge, is deze hoeve verzekerd van alles wat een plek tot een perfecte vakantiebestemming maakt: rust, stilte en alle privacy om met vrienden of familie volledig tot rust te komen. Het volledige domein wordt aan het zicht van de enkele passanten onttrokken door weelderige hagen.

De vakantiewoning (18 personen)

De eerste vakantiewoning charmeert met talloze karaktervolle elementen zoals zwart-witte tegelvloeren, warme parketvloeren, muren in zachte kalkverf en natuurlijke materialen als hout, blote baksteen en natuursteen. Op het zonovergoten en bijzonder ruime terras is het heerlijk aperitieven en tafelen met zicht op de weelderige tuin. Indeling: De woning beschikt over 9 slaapkamers en 9 badkamers (waarvan 7 beschikken over een wasmeubel, toilet en douche -de andere 2 zijn rolstoeltoegankelijk en hebben geen eigen toilet). Het gelijkvloers, voorzien van vloerverwarming, omvat een gezellige leefruimte met houtkachel, een knusse ontspanningsruimte en een riante eetruimte. De royale keuken is uitgerust met een oven, vaatwasmachine en koelkast. De charmante meubels, veelal in hout, zijn inbegrepen.

De vakantiewoning (12 personen)

De tweede vakantiewoning, die plaats biedt aan 12 gasten, kan opgesplitst worden en apart verhuurd worden aan 6 en 7 personen. Ook deze woonst geniet van authentieke en charmante elementen die de rijke geschiedenis van de hoeve tastbaar maken, zoals robuuste houten plafondbalken en natuurstenen vloeren. Indeling: Deze woonst is opgedeeld in een leefruimte, eetplaats, keuken (uitgerust met dezelfde voorzieningen als de eerste woning), 5 slaapkamers en 5 badkamers. Bovendien is er een ruim dakappartement voor wie graag in ultieme privacy verblijft, met eigen keuken, badkamer en slaapkamer. Ook aan deze woning grenst een zalig en zonnig terras.

De woonst

Het derde gebouw, dat ingezet kan worden als eigen woonst, is uiterst lichtrijk en geniet van een modernere uitstraling, zonder daarbij af te doen aan warmte, gezelligheid en charme. Met 2 slaapkamers (waarvan 1 met ensuite badkamer), een aparte badkamer, een lichtrijke leefruimte met houtkachel en een verzorgde keuken met eetruimte, biedt de woonst zeeën van ruimte en talloos modern comfort. Een aanpalende berging/stal met vloerverwarming en wateraansluiting, brengt bovendien nog vele extra mogelijkheden met zich mee.

Het binnenzwembad

Een bijzondere extra troef is de magnifieke wellnessruimte met verwarmd binnenzwembad, sauna en douche. Bijna volledig omgeven door glaspartijen, baadt de ruimte niet enkel in het natuurlijk daglicht, ze laat u ook toe een moment van pure ontspanning in te lassen met breed uitzicht op de tuin. Een zithoek met waterbestendige meubels brengt u comfort van het hoogste niveau.

Graag meer info of advies?

Hilde Blieck voorkeur 2021 200x200

Hilde Blieck

Commercieel medewerker bedrijfsvastgoed en overnames

20fdb7bf5716468b9dbfa27278b1baa1

Benjamin Benoit

Kantoorverantwoordelijke

Vastgoedmakelaar - bemiddelaar

BIV 506 235

Eigenschappen

Type Horeca
Bouwjaar 1900
Bebouwing Open
Staat Uitstekende staat
Slaapkamers 17
Badkamers 17
Private parkeerplaats(en) 4
Type parkeerplaats Staanplaats
Gemeubeld Ja
Zwembad Ja
Perceelsoppervlakte 18735m²
Bewoonbare oppervlakte 256m²
Handelsoppervlakte 791m²
Kadastraal inkomen € 3.756
Aankoop onder BTW Nee
Meter voor elektriciteit Individueel
Stookolietank Nee
Attest voor stookolietank verkregen Nee
Warmtepomp Ja
Verwarmingstype Radiatoren
Beglazing Dubbele beglazing

EPC KNR

104 kWh/m²

Wettelijke informatie

EPC 104.0 kWh/m² / UC: 20230131-0002797127-RES-1
EPC KNR B / UC: 20230131-0002797092-KNR-1
Onroerend erfgoed Het onroerend goed is beschermd als monument & dorpsgezicht (voor meer info over de rechtsgevolgen ga naar www.onroerenderfgoed.be)
Watertoets Gebouwscores: A (ID: 13504670) - A (ID: 13188295) - A (ID: 13489892) / Perceelscores: A (ID: 0550/00F000) - A (ID: 0587/00B000)
Afgebakend overstromingsgebied nee
Afgebakende oeverzone nee
Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen ja
Voorkooprecht nee
Stedenbouwkundige bestemming landschappelijk waardevol agrarisch gebied
Omgevingsvergunning voor het verkavelen van gronden nee
Handhaving geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Zoekopdracht

Dewaele zoekt voor jou

Een ruim bedrijfspand, een villa in 't groen of een appartement aan zee. Laat ons weten wat je precies zoekt en ontvang als eerste het meest recente (en discrete) aanbod in je mailbox. En dit nog voor het op de vastgoedwebsites wordt gepubliceerd!

Zoekopdracht bewaren Bekijk het aanbod

Wij maken gebruik van cookies om jouw gebruikservaring op onze website zo optimaal mogelijk te maken. Daarnaast wensen wij tracking- en advertentiecookies te gebruiken om jouw websitebezoek persoonlijker te maken. Ben je benieuwd naar deze gepersonaliseerde advertenties? Klik dan op “Akkoord”(met ons privacybeleid). Lees meer

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.