Dewaele Vastgoeddiensten © 2024

Prachtig gerenoveerde kustvilla (villa Kuifje) in Koksijde

Ruime gerenoveerde villa te koop op 500 m van zee in Koksijde. Deze villa bevat 5 slaapkamers, 2 badkamers en ruime in te richten zolder. Overname meubelen bespreekbaar.
(Bruto) oppervlaktes
244m²
Slaapkamers
5
Prijs
€ 859.000
Parkeerplaats
/
Bouwjaar
1960
Badkamers
2

De villa

Villa Kuifje is een charmante kustvilla die ontworpen is door architect Louis Legein. De villa onderging in 2019 een smaakvolle renovatie waarbij gekozen werd voor hoogwaardige afwerkingsmaterialen, met veel oog voor detail en samenhang tussen de verschillende ruimtes. De villa biedt 244 m² aan bewoonbare oppervlakte op een groen en zonovergoten perceel van 6 are. Overname meubelen bespreekbaar.

De ligging

De woning bevindt zich in een rustige omgeving, op slechts 500 meter van de zee en op loopafstand van het commerciële centrum van Sint-Idesbald en Koksijde-Bad. Dankzij de nabijheid van de N34 en de N8 zijn naburige (kust)steden gemakkelijk te bereiken.

De leefruimte

Via de ruime inkomhal met berging betreedt u de prachtige leefruimte, waar het salon zich gezellig in de erker nestelt en het licht door talrijke glaspartijen naar binnen stroomt. Direct naast de leefruimte bevindt zich de royale eetruimte, die toegang biedt tot het zijterras. Een ingewerkte siermantel en een witte terrazzo tegelvloer geven de hele ruimte karakter en sfeer.

De keuken

De halfopen keuken is volledig uitgerust met hoogwaardige apparatuur, waaronder een SMEG-oven, inbouwkasten van op maat gemaakt houtwerk en een royaal werkblad van zwarte natuursteen. Van de prachtige zwarte spatwand tot de ingebouwde dampkap, de houten rekken en de overvloedige lichtinval: de keuken dient als symbool van luxe en esthetiek.

De slaapkamers

Verspreid over de eerste en de tweede verdieping bevinden zich niet minder dan 5 volwaardige slaapkamers, waar parketvloeren, raamkozijnen van warm hout en knusse inbouwnissen een droomachtige sfeer creëren om volledig tot rust te komen. Bovendien biedt de zolderverdieping de mogelijkheid om nog 1 of 2 extra slaap-, logeer- of hobbykamers in te richten.

De badkamers

Op het gelijkvloers bevinden zich twee luxueuze badkamers, waar bij de afwerking werd gekozen voor een zacht en sereen kleurenpalet en het gebruik van natuurlijke materialen, zoals de houten afwerking bij de ingemaakte wastafels. Beide badkamers zijn voorzien van een riante inloop-regendouche, die is afgewerkt met dezelfde terrazzo tegels als de vloer, wat zorgt voor een rustgevend kader.

Extra

De strakke en stijlvolle uitstraling van het interieur wordt naadloos doorgetrokken naar buiten, waar een prachtig aangelegde tuin de woning omringt. Het zonovergoten perceel biedt verschillende plekjes en terrassen om te genieten van de frisse lucht. Deze woning is ideaal voor permanente bewoning, maar leent zich ook uitstekend als tweede verblijf voor de hele familie. Bovendien is de woning volledig uitgerust en geschikt voor vakantieverhuur.

Graag meer info of advies?

2021 Ellen keuze 200x200

Ellen Vandenbussche

Kantoorverantwoordelijke

Vastgoedmakelaar - bemiddelaar

BIV 513 136

Yari Devos voorkeur 2021 200x200

Yari Devos

Vastgoedmakelaar verkoop

Vastgoedmakelaar - bemiddelaar

BIV 516 276

Eigenschappen

Type Huis
Bouwjaar 1960
Renovatiejaar 2019
Bebouwing Open
Staat Uitstekende staat
Slaapkamers 5
Badkamers 2
Gemeubeld Ja
Perceelsoppervlakte 577.19m²
Bewoonbare oppervlakte 244m²
Bebouwde oppervlakte 100.4m²
Aankoop onder BTW Nee
BEN woning Nee
Conformiteit keuringsattest Ja
Meter voor elektriciteit Individueel
Type elektriciteitsmeter Slimme meter
Verwarmingsketel Individueel
Verwarmingsbron Aardgas
Verwarmingstype Radiatoren
Meter voor aardgas Individueel
Watermeter Individueel
Beglazing Dubbele beglazing

EPC

231 kWh/m²

Wettelijke informatie

EPC 231.0 kWh/m²
Watertoets Gebouwscore: A (ID: 16222904) / Perceelscores: A (ID: 0822/00C000) - A (ID: 0822/00D000)
Afgebakend overstromingsgebied nee
Afgebakende oeverzone nee
Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen ja
Voorkooprecht nee
Stedenbouwkundige bestemming woongebied
Omgevingsvergunning voor het verkavelen van gronden nee
Handhaving geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Zoekopdracht

Dewaele zoekt voor jou

Een ruim bedrijfspand, een villa in 't groen of een appartement aan zee. Laat ons weten wat je precies zoekt en ontvang als eerste het meest recente (en discrete) aanbod in je mailbox. En dit nog voor het op de vastgoedwebsites wordt gepubliceerd!

Zoekopdracht bewaren Bekijk het aanbod

Wij maken gebruik van cookies om jouw gebruikservaring op onze website zo optimaal mogelijk te maken. Daarnaast wensen wij tracking- en advertentiecookies te gebruiken om jouw websitebezoek persoonlijker te maken. Ben je benieuwd naar deze gepersonaliseerde advertenties? Klik dan op “Akkoord”(met ons privacybeleid). Lees meer

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.