Dewaele Vastgoeddiensten © 2024

Charmante vierkantshoeve te koop in Brakel

Kom deze woning ontdekken tijdens de Pre-sale op woensdag 15/05 tussen 17u en 18u00 (enkel op afspraak). Op woensdag 15/05 tussen 17u en 18u00 kan je de eigendom bezichtigen en een vast en onvoorwaardelijk bod uitbrengen tot 17/05 om 16u00. De vermelde prijs is een richtprijs.
(Bruto) oppervlaktes
488m²
Slaapkamers
4
Instelprijs
€ 1.050.000
Parkeerplaats
4
Bouwjaar
1850
Badkamers
2
Infoblokje Pre sale website NL

Pre-sale: Bezoek- en biedmoment

Bezoek- en biedmoment . Bij interesse, kan je een bod uitbrengen onder gesloten omslag. De vermelde prijs is de instelprijs.

Wat is Pre-sale?

De vierkantshoeve

Deze betoverende hoeve in Brakel biedt een idyllische setting te midden van groen. De woning met een bewoonbare oppervlakte van 488 m² beschikt over 4 slaapkamers, een open leefruimte, een zeer ruime keuken en een gezellige binnentuin en koer. Verder heeft deze eigendom tal bijgebouwen die nog verder ingericht kunnen worden. Deze woning combineert comfort en charme op een unieke manier.

De ligging

Deze charmante hoeve ligt verscholen te midden van het weelderige groen in Brakel. Het terrein van maar liefst 8862 m² heeft een weelderige, gezellige binnentuin, waar statige bomen hun schaduw werpen over de serene omgeving.

De leefruimte

De hoeve verwelkomt je met een ruime open leefruimte en salon. In de aparte leeshoek met zicht over de tuin kan u helemaal tot rust komen. Voor wie werken van thuis uit combineert, is er een ruime bureauruimte waar je in alle comfort kunt werken.

De keuken

De grote en volledige uitgeruste keuken met eetplaats vormt het hart van de woning, waar familie en vrienden samenkomen om te genieten van heerlijke maaltijden.

De slaapkamers en badkamers

Op de eerste verdieping bevinden zich vier comfortabele slaapkamers en één badkamer. Op het gelijkvloers is er eveneens een badkamer met aansluitend een wasplaats.

De bijgebouwen

De vierkantshoeve beschikt over tal van polyvalante ruimtes die kunnen fungeren als opslagplaats of verder ingericht kunnen worden. De eigendom beschikt over een volledige overzoldering en heeft een zeer ruime kelder.

De buitenomgeving

De binnenkoer met overdekt terras is een directe blikvanger. Hier kunt u optimaal genieten van de natuurlijke omgeving en uw privacy. Rondom de hoeve strekt zich een zeer grote tuin. De eigendom heeft parkeergelegenheid in de twee garages en onder de carport.

Graag meer info of advies?

B0cef525e13540c898cf9dc0b245ed08

Annelore De Smet

Vastgoedmakelaar verkoop

Vastgoedmakelaar - bemiddelaar

BIV 514 594

Lien ok 1

Lien Sulmon

Kantoorverantwoordelijke

Vastgoedmakelaar - bemiddelaar

BIV 505 481

Eigenschappen

Type Huis
Bouwjaar 1850
Bebouwing Open
Staat Goede staat
Slaapkamers 4
Badkamers 2
Private parkeerplaats(en) 4
Type parkeerplaats Garage
Aantal verdiepingen 4
Perceelsoppervlakte 8862m²
Bewoonbare oppervlakte 488m²
Kadastraal inkomen € 908
Aankoop onder BTW Nee
BEN woning Nee
Meter voor elektriciteit Individueel
Stookolietank Ja
Verwarmingsketel Individueel
Verwarmingsbron Stookolie
Verwarmingstype Radiatoren
Beglazing Enkele beglazing

EPC

619 kWh/m²

Wettelijke informatie

EPC 619.0 kWh/m²
Watertoets Gebouwscores: A (ID: 13318856) - A (ID: 13438639) - A (ID: 13840091) / Perceelscores: A (ID: 0480/00F000) - A (ID: 0476/00A000) - A (ID: 0477/00D000) - A (ID: 0478/00C000)
Afgebakend overstromingsgebied nee
Afgebakende oeverzone nee
Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen ja
Voorkooprecht in aanvraag
Stedenbouwkundige bestemming agrarisch gebied, agrarisch gebied
Omgevingsvergunning voor het verkavelen van gronden nee
Handhaving geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Zoekopdracht

Dewaele zoekt voor jou

Een ruim bedrijfspand, een villa in 't groen of een appartement aan zee. Laat ons weten wat je precies zoekt en ontvang als eerste het meest recente (en discrete) aanbod in je mailbox. En dit nog voor het op de vastgoedwebsites wordt gepubliceerd!

Zoekopdracht bewaren Bekijk het aanbod

Wij maken gebruik van cookies om jouw gebruikservaring op onze website zo optimaal mogelijk te maken. Daarnaast wensen wij tracking- en advertentiecookies te gebruiken om jouw websitebezoek persoonlijker te maken. Ben je benieuwd naar deze gepersonaliseerde advertenties? Klik dan op “Akkoord”(met ons privacybeleid). Lees meer

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.