Vorige
Volgende

Opbrengsteigendom te 2850 Boom , Antwerpsestraat 12

€ 800.000

  • grondoppervlakte 1830m²
Contacteer ons

Omschrijving

Garagecomplex met 65 autostaanplaatsen in het centrum van Boom.

Dit ruim en solide garagecomplex van +/- 1.830 m² telt 65 overdekte autostaanplaatsen op een zeer goede en centrale locatie in Boom.
Alle autostaanplaatsen zijn verhuurd en er bestaat een wachtlijst met kandidaat-huurders.
De autostaanplaatsen zijn voor alle type van voertuigen toegankelijk via de automatische sectionale poort (type Crawford) en de slagboom met badgesysteem.
De basisconstructie heeft geen structurele gebreken en de daken zijn recent vernieuwd.

Aangezien dit complex gelegen is het centrum, zijn scholen, handelszaken en openbaar vervoer op wandelafstand en zijn de A12 en E19 makkelijk en snel bereikbaar.

De gemiddelde bruto-opbrengst is meer dan 6% !

Gebouw

Type bebouwing
Gesloten

Terrein

Terrein opp.
1830 m²
Bebouwde opp.
1830 m²

Financieel

Kadastraal inkomen
€ 3594
Conditie
Goede staat

Informatieplicht

Dagvaarding uitgebracht
Nog niet aangevraagd
Stedenbouwkundige bestemming
Nog niet aangevraagd

Contacteer Yves voor meer info

Locatie

Boom

De gemeente Boom is gelegen aan rivier de Rupel en maakt bijgevolg deel uit van de Rupelstreek, synoniem voor klei-ontginning en baksteennijverheid. Het is één van de kleinste gemeenten in het zuiden van de provincie Antwerpen. De iets meer dan 17.000 Bomenaars genieten van de gunstige bereikbaarheid, veelvuldige recreatie en de rustgevende natuur. Boom is centraal gelegen tussen de steden Brussel, Mechelen en Antwerpen en vlakbij de A12. Ook het eigen treinstation maakt de gemeente meer toegankelijk. U zal zich hier niet snel vervelen. Boom is een levendige gemeente met tal van braderijen, markten en evenementen. Iedereen, zowel jong als oud of er tussenin, zal er gemakkelijk zijn gading vinden. De bekendste locatie is zonder twijfel het provinciale recreatiedomein De Schorre. Het is de thuishaven van het wereldberoemde jaarlijks festival Tomorrowland. In dit natuurfenomeen van 75ha met  vijvers en bossen kan u diverse sporten uitoefenen en natuurwandelingen maken. De plaatselijke brasserie en de binnen- en buitenspeeltuin maken dat de Schorre garant staat voor een leuke familie-uitstap. Andere trekpleisters zijn de steenbakkerijen, die het leven in en rond deze industriële sites in beeld brengen, en het EMABB-museum. Ook aan sportmogelijkheden is er geen gebrek in Boom: Zo kan je er onder andere naar hartenlust voetbal, hockey, judo en basket beoefenen. Misschien leuk om te weten is dat voetballers Glen de Boeck en Björn Vleminckx en de oprichter van Bobbejaanland, Bobbejaan Schoepen, hun wortels hebben in Boom. Kortom, er zijn genoeg hoogtepunten om het wonen in de gemeente Boom zo aangenaam en verrassend mogelijk te maken.

Gelijkaardige panden