Vorige
Volgende
Nieuw

Huis te 2900 Schoten, Plantijnlei 86

€ 319.000

  • slaapkamers 3
  • badkamers 2
  • bewoonbareoppervlakte 172m²
  • grondoppervlakte 177m²
Contacteer ons

Omschrijving

Gemoderniseerde woning te koop in Schoten aan de Plantijnlei met zonsgeoriënteerde tuin, garage met vooroprit, 2 badkamers, 2 tot 3 slaapkamers - deze woning heeft het potentieel tot tweewoonst of dubbel gebruik, de achterkamer op gelijkvloers biedt namelijk de mogelijkheid tot omvorming naar studioruimte of zoals huidig tot een uitbating van een zelfstandig beroep.

Deze te koop aangeboden woning is ten groten delen gerenoveerd, een prachtig goed gelegen vastgoed in de noordelijke 'groene' gemeente Schoten waarin zonet door de huidige eigenaars de keuken geheel hebben vernieuwd, ruim uitgebreid als leefkeuken naar de woonkamer - ook de badkamers (bad-en douchekamer) werden geheel gerenoveerd - vernieuwde centrale verwarming op aardgas, cv-condensatieketel HRtop. Aan-afvoerleidingen werden tevens vernieuwd alsook quasi de gehele elektriciteitsinstallatie werd gerenoveerd.

Ook de zonsoriëntatie van deze woning is een absoluut pluspunt - Zuid-West georiënteerd - met dat voordeel dat je vanaf 's middags de zon volop kan genieten in de tuin tot aan de latere avonduren!

Indien u graag een bezoek zou brengen aan deze woning in Schoten? aarzel dan niet ons hiervoor te contacteren. Onze verkoper staat graag tot uw dienst.
Had u graag zelf een gratis schatting van uw eigendom of vrijblijvend vastgoedadvies, bel ons voor een vrijblijvend gesprek op 03/206 76 76 of mail naar info@firstimmo.be
First Immo, 14 kantoren in en rondom Antwerpen steeds tot uw dienst en altijd bij u in de buurt!

Stedenbouwkundige inlichtingen: vg-wg-gmo-gvv-gvkr

Documenten

Gebouw

Bewoonbare oppervlakte
172 m²
Bouwjaar
1967
Oppervlakte leefruimte
30 m²
Type bebouwing
Gesloten
Gevelbreedte
6 m
Perceelbreedte
6 m

Terrein

Terrein opp.
177 m²
Bebouwde opp.
78 m²
Perceeldiepte
30 m
Oppervlakte terras
12 m²

Financieel

Kadastraal inkomen
€ 974
Conditie
Direct bewoonbaar

Indeling

Slaapkamers
3
Badkamers
2
Kelder
ja
Garages
1
Parkeerplaatsen
1
Type dak
Hellend
Tuin
ja
Oriëntatie tuin
Zuidwest
Terras
ja

Energie

EPC
246 kWh/m²
Energiescore
C
Beglazing
Enkel
Verwarming
Individueel
Verwarmingstype
CV op gas

Informatieplicht

Stedenbouwkundig vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Afgebakende oeverzone
Nee
Afgebakende overstromingsgebieden
Nee
Overstromingsgebied
Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied

Contacteer Laurens voor meer info

Locatie

Schoten

De gemeente Schoten bevindt zich in de groene rand van de stad Antwerpen en biedt veelzijdigheid aan haar inwoners. De meer dan 34.000 Schotenaren genieten van een oase aan rust en groen terwijl ze op amper 10 km van Antwerpen-centrum wonen. Doe hier nog een zeer divers aanbod van evenementen bij en je begrijpt waarom Schoten een zeer gegeerde plek is om te wonen.

De drie mooiste en bekendste natuurgebieden zijn het Gemeentepark, het Domein Vordenstein en het Peerdsbos. In het Gemeentepark  vindt iedereen zijn gading. Het ligt rond het Kasteel van Schoten en biedt een diverse mix van culturele, sportieve en recreatieve elementen. Fervente wandelaars kunnen hun hart ophalen in het 110 ha grootte Domein Vordenstein. Hier kom je een oranjerie, een vijver maar vooral prachtige en unieke bomen tegen. Tenslotte kan je in het Peerdsbos naar hartenlust sporten en genieten van de natuur. Andere bezienswaardigheden zijn het Marktplein met zijn kenmerkende zuilen en de Uilenspiegelfontein en de Tibetaanse tempel waar het Tibetaans Instituut zich bevindt.

Een andere manier van ontspanning ervaar je tijdens de jaarlijkse gezellige evenementen die in Schoten plaatsvinden. Zo is er vlak na nieuwjaar Schoten Schol. Al iets langer dan 10 jaar trakteert het gemeentebestuur zijn inwoners op een hapje en een drankje om het nieuwe jaar goed in te zetten. Voor de bluesliefhebbers onder ons is er Blues in Schoten, een festival dat plaatsvindt in november. Het best gekende evenement is de internationale wielerwedstrijd Scheldeprijs die Schoten passeert. Verder kan je een hele week feesten tijdens Hello! Schoten. Dit internationaal volksdans- en muziekfestival gaat door in de eerste weken van juli. Tenslotte kunnen ouders en kinderen nog een laatste keer ontspannen voordat het nieuwe schooljaar begint op Park Happening Schoten. De laatste zaterdag van de grote vakantie kan je in het Gemeentepark genieten van diverse activiteiten en muziekvoorstellingen.

Dit alles maakt van Schoten de ideale thuishaven voor een uitgebreid publiek.

Gelijkaardige panden