Vorige
Volgende
Nieuw

Huis te 2170 Merksem, Oudebareellei 97

€ 265.000

  • slaapkamers 4
  • badkamers 2
  • bewoonbareoppervlakte 185m²
  • grondoppervlakte 100m²
Contacteer ons

Omschrijving

Te koop - Merksem - gerenoveerd voormalig handelshuis thans geheel ingedeeld als woning met terras/kleine stadstuin en 4 slaapkamers op heel centrale ligging aan de Oudebareellei te Merksem, grensgebied Schoten per direct aan scholen, openbaar vervoer (tram&bus) alsook winkels (Colruyt op amper 100m van de woning). De keuken alsook de badkamer op het gelijkvloers werden nog maar pas geheel vernieuwd, ook het raamwerk is reeds vervangen en de elektrische installatie is geheel conform in dit eigendom. Dit te koop aangeboden eigendom is perfect voor een gezin met meerdere kinderen, eventueel tweewoonst met bijvoorbeeld inwonende ouders is in principe mogelijk, daar de eerste verdieping tevens beschikt over een eigen keuken en badkamer. Ook beschikt dit eigendom over een ruime kelderberging.

Indien u graag een bezoek zou brengen aan dit eigendom aan de Oudebareellei te Merksem? aarzel dan niet ons hiervoor te contacteren. Onze verkoper staat graag tot uw dienst.
Had u graag zelf een gratis schatting van uw eigendom of vrijblijvend vastgoedadvies, bel ons voor een vrijblijvend gesprek op 03/206 76 76 of mail naar info@firstimmo.be
First Immo Merksem aan de Lambrechtshoekenlaan, samen met onze 14 andere vastgoedkantoren in en rondom de provincie Antwerpen steeds tot uw dienst en altijd bij u in de buurt!

Stedenbouwkundige inlichtingen : nvg,wg,gmo,gvv,gvkr

Documenten

Gebouw

Bewoonbare oppervlakte
185 m²
Bouwjaar
1900
Oppervlakte leefruimte
28 m²
Type bebouwing
Gesloten
Gevelbreedte
4 m
Perceelbreedte
4 m

Terrein

Terrein opp.
100 m²
Bebouwde opp.
80 m²
Perceeldiepte
25 m
Oppervlakte terras
20 m²

Financieel

Kadastraal inkomen
€ 1239
Conditie
Direct bewoonbaar

Indeling

Slaapkamers
4
Badkamers
2
Kelder
ja
Type dak
Hellend
Tuin
ja
Oriëntatie tuin
Zuidwest
Terras
ja

Energie

EPC
339 kWh/m²
Energiescore
D
Beglazing
Dubbel
Verwarming
Individueel
Verwarmingstype
CV op gas

Informatieplicht

Stedenbouwkundig vergunning
Nee
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Afgebakende oeverzone
Nee
Afgebakende overstromingsgebieden
Nee

Contacteer Laurens voor meer info

Locatie

Merksem

Ten noorden van de stad Antwerpen ligt het district Merksem.  Een levendig en multicultureel stadsdeel dat bijna 42.000 inwoners telt.  Grenzend aan de metropool heeft ze als voordeel een goede verbinding te hebben met de stadskern om zo mee te kunnen genieten van de voordelen van de stad met betrekking tot werk en cultuur.  Ook haar ligging ten opzichte van de haven van Antwerpen is een grote troef om er je woonplaats te nemen.

Merksem lijkt op het eerste zicht geheel bebouwd te zijn, heeft ze toch nog voldoende groene spots.  Denk maar aan het Bouckenborghpark met een grootte van 11 hectare.  Het heeft aantrek als wandelpark door zijn verwilderde boomgaard, een grote vijver en zijn kasteel met grachten. In het kasteel huist het cultuurcentrum van Merksem. Het districtsbestuur besliste ook om het Kwadeveldenplein herin te richten. Het is een druk bezocht plein dat verschillende mogelijkheden biedt naar sport en spel toe.  Ook de speeltuin en de banken die geplaatst werden om gewoon gezellig samen te zijn, worden door de inwoners geapprecieerd.

Het fort van Merksem werd eigendom van de stad in 1977 en omgevormd tot een gewaardeerd sport- en recreatiedomein.  Je kan er petanquen, voetballen, volleyballen en basketballen en veel sportverenigingen hebben er dan ook hun stek gevonden.  Verder is er een dierenparkje en een trimpark.  Nu het tuinieren erg in trek is, werd het resterende gedeelte van deze groene zone ingenomen door volkstuintjes.

Om de groenbeleving in Merksem te versterken, werd het ‘Masterplan Groen Hart Merksem’ ontwikkeld. Dit masterplan heeft de ambitie om van drie parkeilanden, één groene kern in het centrum van Merksem te maken en ze zowel ruimtelijk als functioneel met elkaar te verbinden. Zo kunnen de parken als één groen geheel ervaren worden en krijgt Merksem een groene long, waar het aangenaam vertoeven is. Er ontstaat een ruimte om enerzijds tot rust te komen en om anderzijds actief te recreëren. Verder wordt in dit plan ook gekeken naar de paden in de verschillende parken. Bedoeling is om bredere hoofdpaden aan te leggen die voor een snellere verbinding tussen de parken moeten zorgen voor zowel voetgangers als fietsers. De smallere paden dienen dan weer om rustig op te wandelen en te genieten van het groen.  De nieuwe LED-verlichting die geplaatst wordt, maakt het plaatje  af om een aangename groene long te creëren. 

U merkt het al: het districts- en stadsbestuur doet er alles aan om van Merksem een aangename plek te maken om te wonen en te ontspannen.  Geen wonder dat de verkoop van panden in deze regio in de lift zit !

Gelijkaardige panden