Vorige
Volgende
Waarschijnlijk verkocht

Huis te 2170 Merksem, Ryenlanddreef 12

€ 335.000

  • slaapkamers 4
  • badkamers 2
  • bewoonbareoppervlakte 190m²
  • grondoppervlakte 156m²
Contacteer ons

Omschrijving

Te koop - Merksem - gebouw (°1994/1995) thans huidig in gebruik als ééngezinswoning/tweewoonst (originele indeling twee appartementen) met grote garageruimte op gelijkvloersniveau (+/-60 m²) en een buitenruimte achteraan (ca. 48m² terras/tuin - Z-W georiënteerd) - dus interessant als belegging maar zeker meer in die mate benutbaar in concept van tweewoonst! Ieder appartement geniet telkens twee slaapkamers (merendeel voorzien van ingemaakte kasten), vernieuwde badkamer/sanitair, individuele centrale verwarming op aardgas (cv ketel 2deV<4j / 1steV<1j) / telkens bijberging aan de keuken / terras achteraan. Op het appartement van de eerste verdieping werd de woonkamer eerder besteed aan een zéér grote luxueus ingerichte uitgebreide leefkeuken, het appartement op tweede verdieping werd de keuken (niet ingericht) mede geïntegreerd in de woonruimte. Elektriciteit geheel in orde conform!

Ons vrijblijvend oordeel, is dit eigendom meest geschikt voor een gezin waarbij men een wens heeft tot mede inwonende familie/ouders te gaan combineren.

Indien u graag een bezoek zou brengen aan dit eigendom? aarzel dan niet ons hiervoor te contacteren. Onze verkoper staat graag tot uw dienst.
Had u graag zelf een gratis schatting van uw eigendom of vrijblijvend vastgoedadvies, bel ons voor een vrijblijvend gesprek op 03/206 76 76 of mail naar info@firstimmo.be
First Immo Merksem aan de Lambrechtshoekenlaan, samen met onze 14 andere vastgoedkantoren in en rondom de provincie Antwerpen steeds tot uw dienst en altijd bij u in de buurt!

Stedenbouwkundige inlichtingen

vg-wg-gmo-gvv-gvkr

Documenten

Gebouw

Bewoonbare oppervlakte
190 m²
Bouwjaar
1995
Oppervlakte leefruimte
26 m²
Type bebouwing
Gesloten
Gevelbreedte
6 m
Perceelbreedte
6 m

Terrein

Terrein opp.
156 m²
Bebouwde opp.
78 m²
Perceeldiepte
26 m
Oppervlakte terras
3 m²

Financieel

Kadastraal inkomen
€ 1797
Conditie
Direct bewoonbaar

Indeling

Slaapkamers
4
Badkamers
2
Garages
1
Parkeerplaatsen
1
Type dak
plat beton
Tuin
ja
Oriëntatie tuin
Zuidwest
Terras
ja

Energie

EPC
256 kWh/m²
Energiescore
C
Beglazing
Dubbel
Verwarming
Individueel
Verwarmingstype
CV op gas

Informatieplicht

Stedenbouwkundig vergunning
In aanvraag
Dagvaarding uitgebracht
In aanvraag
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
In aanvraag
Stedenbouwkundige bestemming
In aanvraag
Afgebakende oeverzone
Nee
Afgebakende overstromingsgebieden
Nee
Overstromingsgebied
Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied

Contacteer Steffanie voor meer info

Locatie

Merksem

Ten noorden van de stad Antwerpen ligt het district Merksem.  Een levendig en multicultureel stadsdeel dat bijna 42.000 inwoners telt.  Grenzend aan de metropool heeft ze als voordeel een goede verbinding te hebben met de stadskern om zo mee te kunnen genieten van de voordelen van de stad met betrekking tot werk en cultuur.  Ook haar ligging ten opzichte van de haven van Antwerpen is een grote troef om er je woonplaats te nemen.

Merksem lijkt op het eerste zicht geheel bebouwd te zijn, heeft ze toch nog voldoende groene spots.  Denk maar aan het Bouckenborghpark met een grootte van 11 hectare.  Het heeft aantrek als wandelpark door zijn verwilderde boomgaard, een grote vijver en zijn kasteel met grachten. In het kasteel huist het cultuurcentrum van Merksem. Het districtsbestuur besliste ook om het Kwadeveldenplein herin te richten. Het is een druk bezocht plein dat verschillende mogelijkheden biedt naar sport en spel toe.  Ook de speeltuin en de banken die geplaatst werden om gewoon gezellig samen te zijn, worden door de inwoners geapprecieerd.

Het fort van Merksem werd eigendom van de stad in 1977 en omgevormd tot een gewaardeerd sport- en recreatiedomein.  Je kan er petanquen, voetballen, volleyballen en basketballen en veel sportverenigingen hebben er dan ook hun stek gevonden.  Verder is er een dierenparkje en een trimpark.  Nu het tuinieren erg in trek is, werd het resterende gedeelte van deze groene zone ingenomen door volkstuintjes.

Om de groenbeleving in Merksem te versterken, werd het ‘Masterplan Groen Hart Merksem’ ontwikkeld. Dit masterplan heeft de ambitie om van drie parkeilanden, één groene kern in het centrum van Merksem te maken en ze zowel ruimtelijk als functioneel met elkaar te verbinden. Zo kunnen de parken als één groen geheel ervaren worden en krijgt Merksem een groene long, waar het aangenaam vertoeven is. Er ontstaat een ruimte om enerzijds tot rust te komen en om anderzijds actief te recreëren. Verder wordt in dit plan ook gekeken naar de paden in de verschillende parken. Bedoeling is om bredere hoofdpaden aan te leggen die voor een snellere verbinding tussen de parken moeten zorgen voor zowel voetgangers als fietsers. De smallere paden dienen dan weer om rustig op te wandelen en te genieten van het groen.  De nieuwe LED-verlichting die geplaatst wordt, maakt het plaatje  af om een aangename groene long te creëren. 

U merkt het al: het districts- en stadsbestuur doet er alles aan om van Merksem een aangename plek te maken om te wonen en te ontspannen.  Geen wonder dat de verkoop van panden in deze regio in de lift zit !

Gelijkaardige panden