Vorige
Volgende
Waarschijnlijk verkocht

Handel te 2610 Wilrijk , Kolonel F Slaterplein 13 glvl

€ 174.000

  • bewoonbareoppervlakte 260m²
  • grondoppervlakte 272m²
Contacteer ons

Omschrijving

Handelsgelijkvloers met winkelruimte, basis keuken, toilet, kelder en doorgang voor leveringen via naastliggend magazijn met garagepoort.

Indeling

Via de garagepoort is de grote garage met achterliggend magazijn bereikbaar. In het magazijn vindt u ook een aparte bureauruimte.
De winkelruimte (8,8x 4,7/5,7m) is ingericht door de huurders als bakkerij en heeft een groot etalageraam met rolluik.
Deze winkel is momenteel opgedeeld in verkoopruimte en opslagruimte.
Achter de winkel vindt u een basis uitgeruste keuken (2/3,5 x 5,7m) met afgesloten toilet.
Langs het magazijn is de betegelde koer/tuin bereikbaar.
Bij de gelijkvloerse verdieping horen 2 kelders, 1 onder een deel van het magazijn, een ander onder de handelsruimte.

Bijzonderheden/renovaties

Magazijn en handelszaak beschikbaar bij akte.
Hoofddak werd vernieuwd en geïsoleerd juli 2018.
Elektrische installatie conform AREI.

! LET OP !
Sinds 1 juni 2018 geldt er een nieuw verlaagd tarief van 7% bij de aankoop van uw gezinswoning, tot 200.000 euro (€ 220.000 in de Vlaamse kernsteden) is er zelfs een bijkomende vermindering van 5.600 euro! Kort samengevat, minder verkooprechten verschuldigd dan het vroegere ‘klein beschrijf’!

Stedenbouwkundige vergunning uitgereikt - Woongebied - Geen rechterlijke herstelmaatregelen of bestuurlijke maatregel opgelegd - Geen verkavelingvergunning.

Documenten

Gebouw

Bewoonbare oppervlakte
260 m²
Type bebouwing
Gesloten
Gevelbreedte
8,5 m
Perceelbreedte
8,5 m
Aantal verdiepingen
2

Terrein

Terrein opp.
272 m²
Bebouwde opp.
260 m²
Perceeldiepte
27 m

Financieel

Kadastraal inkomen
€ 1019
Conditie
Direct bewoonbaar

Indeling

Kelder
ja
Garages
5
Type dak
plat beton
Oriëntatie tuin
Noord

Energie

Beglazing
Enkel
Verwarming
Individueel
Verwarmingstype
Kachels op gas

Informatieplicht

Stedenbouwkundig vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
Nee
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Afgebakende oeverzone
Nee
Afgebakende overstromingsgebieden
Nee

Contacteer Jeroen voor meer info

Locatie

Wilrijk

Wilrijk telt een 40.000 inwoners en is daarmee het derde grootste district van de stad Antwerpen. Samen met Hoboken vormen ze het zuiderdistrict. Deze deelgemeente staat ook bekend als ‘het geitendorp’.  De bewoners worden bijgevolg ook wel eens ‘geiten’ of ‘geitenkoppen’ genoemd.  Gelinkt aan deze benamingen wordt tegenwoordig om de 5 jaar een historisch-folkloristische ‘Geitestoet’ georganiseerd. Dit volkse gebeuren brengt heel wat toeschouwers op de been en jong en oud viert mee.

De jeugddienst van Wilrijk heeft een originele manier gevonden om de jeugd op de hoogte te houden van allerlei activiteiten : Na een gratis aanmelding in het systeem ontvangen de tieners via SMS aankondigingen over workshops, fuiven en optredens.

Aan verenigingen geen gebrek in Wilrijk:  Of u nu muziek wil maken, strips wil lezen, toneel wil spelen, wil toetreden tot een vrouwenorganisatie of gezelschapsspelen wil spelen;  Wilrijk heeft het allemaal !  Ook op sportief vlak kan u zich uitleven : Sportpark Ter Beke beschikt over vier voetbalvelden en sportpark Fort VI heeft naast voetbalvelden ook een atletiekpiste. Zwembad Ieperman brengt dan weer de sportieve zwemmers samen. Zelfs diepzeeduiken en skiën behoren tot de mogelijkheden. Wandelen kan u ook naar hartenlust. Het Steytelinckpark met zijn kasteel heeft de voormalige tuinen ingericht als wandelpark.  Ook het 90 ha. grootte Nachtegalenpark is een begrip ver buiten Antwerpen met zijn verschillende parken en kasteel. Eén ervan is het Middelheimpark dat bij een ruim publiek gekend is door het beeldenpark en openluchtmuseum.

De grootste jaïntempel buiten India vindt U in Wilrijk. De Antwerpse jaïngemeenschap telt ongeveer 400 families die vooral actief zijn in handel en de bewerking van diamanten. De gebruikte marmerblokken voor de tempel zijn vooraf in India bewerkt en dan verscheept naar Antwerpen. Als u eens een fort wil bezoeken, kan dat in Fort 7, één van de best bewaarde forten van de militaire verdedigingsgordel rond Antwerpen.

U begreep  het al : Wilrijk is een bruisend district waar u zich nooit zal vervelen !

Gelijkaardige panden