Vorige
Volgende

Handel te 2610 Wilrijk , Bist 29

€ 249.000

  • bewoonbareoppervlakte 85m²
  • grondoppervlakte 85m²
Contacteer ons

Omschrijving

TOPLOCATIE ! Handelspand van ca. 85 m2 op 'De Bist', midden in het centrum van Wilrijk. Ideaal als praktijk, winkelruimte of bureel.
Parking voor de deur, alsook mogelijkheid tot aankopen van een garage aan 17.500 euro.

Indeling

Het pand deed dienst als tandartsenpraktijk, maar de indeling is mogelijks volledig open te trekken.
We komen binnen via de privatieve inkomdeur of via de gemeenschappelijke gang.
Vooraan lichte ruimte met veel glaspartijen (ca. 30 m2)
Via een deur bereiken we een centrale gang. Hier bevinden zich het sanitair (2 toiletten + handenwasser), een berging alsook een keukentje.
Achteraan nog 2 ruimtes die samengevoegd kunnen worden als 1, alsook een CV-ruimte.

Bijzonderheden

Toplocatie!
Goede bereikbaarheid: openbaar vervoer, invalswegen en winkels.
Parkeergelegenheid voor de deur.
Mogelijk garage bij aan te kopen 17.500 euro.

Stedenbouwkundige vergunning uitgereikt - Woongebied - Geen rechterlijke herstelmaatregelen of bestuurlijke maatregel opgelegd - Geen verkavelingvergunning.

Gebouw

Bewoonbare oppervlakte
85 m²
Type bebouwing
Gesloten
Gevelbreedte
4,93 m
Aantal verdiepingen
7

Terrein

Terrein opp.
85 m²
Bebouwde opp.
85 m²
Perceeldiepte
17 m

Financieel

Conditie
Goede staat

Indeling

Kelder
ja
Garages
1
Type dak
plat asfalt
Oriëntatie tuin
Noordwest

Comfort

Lift
ja

Energie

Beglazing
Dubbel
Verwarming
Individueel
Verwarmingstype
CV op gas

Informatieplicht

Stedenbouwkundig vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Afgebakende oeverzone
Nee
Afgebakende overstromingsgebieden
Nee

Contacteer Jeroen voor meer info

Locatie

Wilrijk

Wilrijk telt een 40.000 inwoners en is daarmee het derde grootste district van de stad Antwerpen. Samen met Hoboken vormen ze het zuiderdistrict. Deze deelgemeente staat ook bekend als ‘het geitendorp’.  De bewoners worden bijgevolg ook wel eens ‘geiten’ of ‘geitenkoppen’ genoemd.  Gelinkt aan deze benamingen wordt tegenwoordig om de 5 jaar een historisch-folkloristische ‘Geitestoet’ georganiseerd. Dit volkse gebeuren brengt heel wat toeschouwers op de been en jong en oud viert mee.

De jeugddienst van Wilrijk heeft een originele manier gevonden om de jeugd op de hoogte te houden van allerlei activiteiten : Na een gratis aanmelding in het systeem ontvangen de tieners via SMS aankondigingen over workshops, fuiven en optredens.

Aan verenigingen geen gebrek in Wilrijk:  Of u nu muziek wil maken, strips wil lezen, toneel wil spelen, wil toetreden tot een vrouwenorganisatie of gezelschapsspelen wil spelen;  Wilrijk heeft het allemaal !  Ook op sportief vlak kan u zich uitleven : Sportpark Ter Beke beschikt over vier voetbalvelden en sportpark Fort VI heeft naast voetbalvelden ook een atletiekpiste. Zwembad Ieperman brengt dan weer de sportieve zwemmers samen. Zelfs diepzeeduiken en skiën behoren tot de mogelijkheden. Wandelen kan u ook naar hartenlust. Het Steytelinckpark met zijn kasteel heeft de voormalige tuinen ingericht als wandelpark.  Ook het 90 ha. grootte Nachtegalenpark is een begrip ver buiten Antwerpen met zijn verschillende parken en kasteel. Eén ervan is het Middelheimpark dat bij een ruim publiek gekend is door het beeldenpark en openluchtmuseum.

De grootste jaïntempel buiten India vindt U in Wilrijk. De Antwerpse jaïngemeenschap telt ongeveer 400 families die vooral actief zijn in handel en de bewerking van diamanten. De gebruikte marmerblokken voor de tempel zijn vooraf in India bewerkt en dan verscheept naar Antwerpen. Als u eens een fort wil bezoeken, kan dat in Fort 7, één van de best bewaarde forten van de militaire verdedigingsgordel rond Antwerpen.

U begreep  het al : Wilrijk is een bruisend district waar u zich nooit zal vervelen !