Vorige
Volgende

Handel te 2170 Merksem , Vuurkruisenlaan 30

€ 205.000

  • slaapkamers 2
  • badkamers 1
  • bewoonbareoppervlakte 228m²
  • grondoppervlakte 177m²
Contacteer ons

Omschrijving

Handelspand, voormalige bakkerij, vrij van huur - dus per direct in overleg beschikbaar - winkelruimte (12m x 5.6m) met dubbele automatische toegangsdeur, aparte sas met kleine keuken en trap naar de eerste verdieping. Vanuit de winkelruimte huidig met open zicht/doorgang naar het atelier (11.6m x 5.6m). Het atelier beschikt tevens over een zijdelingse automatische toegangspoort. In doorverbinding vanuit het atelier is er nogmaals een extra werkruimte/opslag ter beschikking (6m x 5.6m, voormalig dubbele garage). De eerste verdieping biedt mogelijk gelegenheid tot bovengelegen woonst beschikkende over apart sanitair/douchekamer en drie kamers waarbij de grootste kamer kan dienen tot kleine leefruimte (4m x 3m / 3m x 2.6m / 5.6m x 3.7m).

Heeft u alvast interesse om dit handelspand te bezoeken, aarzel dan niet ons hiervoor te contacteren.
First Immo Merksem (Lambrechtshoekenlaan 183) samen met 14 andere First Immo kantoren steeds tot uw dienst en bij u in de buurt!
Graag een vrijblijvende gratis schatting van uw eigendom? bel 03/206 76 76 of mail info@firstimmo.be

Stedenbouwkundige inlichtingen

Stedenbouwkundige vergunning uitgereikt - Woongebied - Geen rechterlijke herstelmaatregelen of bestuurlijke maatregel opgelegd - Geen verkavelingvergunning.

Documenten

Gebouw

Bewoonbare oppervlakte
228 m²
Bouwjaar
1958
Type bebouwing
Halfopen
Gevelbreedte
10 m
Perceelbreedte
32 m

Terrein

Terrein opp.
177 m²
Bebouwde opp.
177 m²
Perceeldiepte
6 m

Financieel

Kadastraal inkomen
€ 2114
Conditie
deels te renoveren

Indeling

Slaapkamers
2
Badkamers
1
Kelder
ja
Garages
2
Type dak
plat houten
Oriëntatie tuin
Noordoost

Energie

EPC
668 kWh/m²
Beglazing
Dubbel
Verwarming
Individueel
Verwarmingstype
CV op gas

Informatieplicht

Stedenbouwkundig vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
Nee
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Afgebakende oeverzone
Nee
Afgebakende overstromingsgebieden
Nee

Contacteer Laurens voor meer info

Locatie

Merksem

Ten noorden van de stad Antwerpen ligt het district Merksem.  Een levendig en multicultureel stadsdeel dat bijna 42.000 inwoners telt.  Grenzend aan de metropool heeft ze als voordeel een goede verbinding te hebben met de stadskern om zo mee te kunnen genieten van de voordelen van de stad met betrekking tot werk en cultuur.  Ook haar ligging ten opzichte van de haven van Antwerpen is een grote troef om er je woonplaats te nemen.

Merksem lijkt op het eerste zicht geheel bebouwd te zijn, heeft ze toch nog voldoende groene spots.  Denk maar aan het Bouckenborghpark met een grootte van 11 hectare.  Het heeft aantrek als wandelpark door zijn verwilderde boomgaard, een grote vijver en zijn kasteel met grachten. In het kasteel huist het cultuurcentrum van Merksem. Het districtsbestuur besliste ook om het Kwadeveldenplein herin te richten. Het is een druk bezocht plein dat verschillende mogelijkheden biedt naar sport en spel toe.  Ook de speeltuin en de banken die geplaatst werden om gewoon gezellig samen te zijn, worden door de inwoners geapprecieerd.

Het fort van Merksem werd eigendom van de stad in 1977 en omgevormd tot een gewaardeerd sport- en recreatiedomein.  Je kan er petanquen, voetballen, volleyballen en basketballen en veel sportverenigingen hebben er dan ook hun stek gevonden.  Verder is er een dierenparkje en een trimpark.  Nu het tuinieren erg in trek is, werd het resterende gedeelte van deze groene zone ingenomen door volkstuintjes.

Om de groenbeleving in Merksem te versterken, werd het ‘Masterplan Groen Hart Merksem’ ontwikkeld. Dit masterplan heeft de ambitie om van drie parkeilanden, één groene kern in het centrum van Merksem te maken en ze zowel ruimtelijk als functioneel met elkaar te verbinden. Zo kunnen de parken als één groen geheel ervaren worden en krijgt Merksem een groene long, waar het aangenaam vertoeven is. Er ontstaat een ruimte om enerzijds tot rust te komen en om anderzijds actief te recreëren. Verder wordt in dit plan ook gekeken naar de paden in de verschillende parken. Bedoeling is om bredere hoofdpaden aan te leggen die voor een snellere verbinding tussen de parken moeten zorgen voor zowel voetgangers als fietsers. De smallere paden dienen dan weer om rustig op te wandelen en te genieten van het groen.  De nieuwe LED-verlichting die geplaatst wordt, maakt het plaatje  af om een aangename groene long te creëren. 

U merkt het al: het districts- en stadsbestuur doet er alles aan om van Merksem een aangename plek te maken om te wonen en te ontspannen.  Geen wonder dat de verkoop van panden in deze regio in de lift zit !