Vorige
Volgende

Handel te 2850 Boom, Antwerpsestraat 78

€ 595.000

  • bewoonbareoppervlakte 452m²
  • grondoppervlakte 452m²
Contacteer ons

Omschrijving

Te koop : Ruim handelspand of kantoorruimte in Boom.

Achteraan zijn er 4 grote ramen die eventueel ook als uitstalraam dienst kunnen doen.
Er zijn 2 toegangsdeuren aanwezig waarvan de linkse deur naar de winkel en de rechtse deur naar het kantoor.
Deze 2 plaatsen zijn binnenin ook onderling verbonden.
Centraal in de winkelruimte (achter en naast de huidige toogopstelling) bevindt zich een apart toilet en de (personeels)keuken.
Achteraan de winkel is er een extra berging waar CV en elektriciteit samen komen. Er zijn tevens een kelderberging en 2 staanplaatsen inbegrepen.
Deze zijn op -1 gelegen en zijn bereikbaar met een automatische poort. Zowel de kelderberging als beide staanplaatsen zijn momenteel in gebruik als stockageruimte.

Indien u graag een bezoek brengt aan dit handelspand, aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij staan graag tot uw dienst.
Had u ook graag een gratis schatting van uw eigendom gelegen in Boom of in één van de andere regio's waar wij actief zijn? Ga dan naarwww.firstimmo.be/nl/verkopen, bel ons voor een vrijblijvend gesprek op 03 888 38 88 of mail naar yvesds@firstimmo.be.Dankzij de recente integratie van First Immo met Dewaele | vastgoed met advies zullen wij u binnenkort verder van dienst zijn onder de naam 'Dewaele | vastgoed met advies'.
Wenst u meer informatie over deze integratie? Neem dan zeker een kijkje opwww.dewaele.com.

Gebouw

Bewoonbare oppervlakte
452 m²
Bouwjaar
2005
Type bebouwing
Gesloten
Aantal verdiepingen
4

Terrein

Terrein opp.
452 m²

Financieel

Conditie
klaar om te starten

Indeling

Kelder
ja

Comfort

Lift
ja

Energie

Beglazing
Dubbel
Verwarming
Individueel
Verwarmingstype
CV op gas

Informatieplicht

Stedenbouwkundig vergunning
Niet van toepassing
Dagvaarding uitgebracht
Niet van toepassing
Rechterlijke beslissing
Nee
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Afgebakende oeverzone
Nee
Afgebakende overstromingsgebieden
Nee

Contacteer Yves voor meer info

Locatie

Boom

De gemeente Boom is gelegen aan rivier de Rupel en maakt bijgevolg deel uit van de Rupelstreek, synoniem voor klei-ontginning en baksteennijverheid. Het is één van de kleinste gemeenten in het zuiden van de provincie Antwerpen. De iets meer dan 17.000 Bomenaars genieten van de gunstige bereikbaarheid, veelvuldige recreatie en de rustgevende natuur. Boom is centraal gelegen tussen de steden Brussel, Mechelen en Antwerpen en vlakbij de A12. Ook het eigen treinstation maakt de gemeente meer toegankelijk. U zal zich hier niet snel vervelen. Boom is een levendige gemeente met tal van braderijen, markten en evenementen. Iedereen, zowel jong als oud of er tussenin, zal er gemakkelijk zijn gading vinden. De bekendste locatie is zonder twijfel het provinciale recreatiedomein De Schorre. Het is de thuishaven van het wereldberoemde jaarlijks festival Tomorrowland. In dit natuurfenomeen van 75ha met  vijvers en bossen kan u diverse sporten uitoefenen en natuurwandelingen maken. De plaatselijke brasserie en de binnen- en buitenspeeltuin maken dat de Schorre garant staat voor een leuke familie-uitstap. Andere trekpleisters zijn de steenbakkerijen, die het leven in en rond deze industriële sites in beeld brengen, en het EMABB-museum. Ook aan sportmogelijkheden is er geen gebrek in Boom: Zo kan je er onder andere naar hartenlust voetbal, hockey, judo en basket beoefenen. Misschien leuk om te weten is dat voetballers Glen de Boeck en Björn Vleminckx en de oprichter van Bobbejaanland, Bobbejaan Schoepen, hun wortels hebben in Boom. Kortom, er zijn genoeg hoogtepunten om het wonen in de gemeente Boom zo aangenaam en verrassend mogelijk te maken.

Gelijkaardige panden