Vorige
Volgende

Handel te 2600 Berchem , Diksmuidelaan 156

€ 235.000

  • bewoonbareoppervlakte 138m²
  • grondoppervlakte 256m²
Contacteer ons

Omschrijving

Ruim centraal gelegen handelspand met diverse mogelijkheden! Momenteel ingericht als apotheek met hoogwaardige materialen en camerabewaking.

Het winkel gedeelte van dit pand is voorzien van een ruime toonbank uit natuursteen en een zeer ruime etalage. Met achteraan veel stockageruimte gezien de inrichting als apotheek.
Achteraan is er zowel een afzonderlijke keuken ingericht als een kleine badkamer. Achterin is er een afzonderlijk kantoorruimte voorzien.
Er is zeer veel lichtinval voorzien door de verschillende lichtkoepels in het dak en het middentuintje dat aanwezig is.
Incl. ruime en droge kelderberging (ca.100m²) die tevens toegankelijk is met een kleine goederenlift. Wat het ideaal maakt voor stockbeheer!

Bijzonderheden

- kleine goederenlift aanwezig
- rolluiken voorzien
- zonnen luifels voorzien
- camerabewaking voorzien
- zeer ruime (ca.100m²) en droge kelder aanwezig

Gebouw

Bewoonbare oppervlakte
138 m²
Bouwjaar
1978
Type bebouwing
Gesloten

Terrein

Terrein opp.
256 m²

Financieel

Conditie
Goede staat

Indeling

Type dak
niet bekend

Comfort

Lift
ja

Energie

Beglazing
Dubbel
Verwarming
Individueel
Verwarmingstype
CV op gas

Informatieplicht

Stedenbouwkundig vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
In aanvraag
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Niet van toepassing
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Afgebakende oeverzone
Nee
Afgebakende overstromingsgebieden
Nee

Contacteer Steffen voor meer info

Locatie

Berchem

Berchem is net zoals Wilrijk, Merksem en Deurne een district van grote broer Antwerpen. De ruim 42.000 Berchemnaren hebben op vlak van mobiliteit niet te klagen. Met een eigen treinstation, Antwerpen-Berchem, meerdere tramlijnen, talrijke bussen en een fietsbrug (voltooid eind 2017) van 600 meter geraak je overal. De Ring rond de stad Antwerpen en de spoorwegen splitsen deze gemeente in vier verschillende kwartieren. Zo spreek men ten noorden van de Ring van Oud-Berchem (ten westen en de wijk Zurenborg ten oosten). Aan de zuidkant ervan heb je het zogeheten nieuw Berchem met het Nieuw Kwartier (ten westen) en de wijk Groenenhoek (ten oosten).

In Berchem vind je een mix van nationaliteiten en talrijke culturen terug. De honderden eetgelegenheden en de vijftigtal cafeetjes zijn hiervan een uiting en bepalen mee de sfeer.

Wanneer je door Berchem rijdt of wandelt, valt het meteen op: de veelheid aan prachtige gevels. Een aanrader voor liefhebbers van architectuur. Zo zijn talrijke huizen en gebouwen, waaronder de Sint-Willibrorduskerk, geklasseerd en beschermd omwille van hun artistieke en architectuurhistorische troeven.

Moderne kunst vind je terug in street art. Zo kan je aan de perrons van het station Antwerpen-Berchem heel wat kunstwerken bewonderen. Ook in de omgeving van de Boomgaardstraat kan je graffiti kunstwerken in al hun kleurenpracht bekijken.  Waar graffiti vroeger als vandalisme werd bestempeld, is het nu aanvaard als street art en krijgen straatartiesten de kans hun kunst aan een groot publiek te tonen.

De stad Antwerpen werkt samen met AG Vespa het masterplan ‘Park Brialmont’ uit.  Bedoeling is om drie groene gebieden in Berchem te laten uitgroeien tot 1 groene long.  Het omvat het ‘De Villegaspark’, het natuurlijk verwilderde ‘Wolvenberg’ en het Brilschanspark. Tussen de parken worden verkeersveilige verbindingen aangelegd. 

In district Berchem waar onder meer Peter Van Den Begin, Gert Verhulst, Tom Van Dyck en Nigel Williams hun roots hebben, is het goed om te wonen. De goede bereikbaarheid naar het centrum vormen een extra troef om je hier te vestigen.

Gelijkaardige panden