Vorige
Volgende

Grond te 2990 Wuustwezel, Nieuwe Baan 12

Ga naar project

€ 130.000

  • grondoppervlakte 282m²
Contacteer ons

Omschrijving

Project: Verkaveling Oude Baan - Grotstraat Wuustwezel-Gooreind 31 percelen bouwgrond

Bouwgrond van 281,91 m² te koop in een verkaveling voor woningbouw gelegen tussen de oude Baan en de Grotstraat te Gooreind-Wuustwezel.
De grond is zuidwest geörienteerd.

Op deze grond mag een halfopen bebouwing met bijgebouw voor berging gebouwd worden. Enkel ééngezinswoningen met inbegrip van een zorgwoning worden toegelaten.
Elke woning kan optimaal geënt worden op haar tuin, zonder dat privacy in het gedrang komt, doordat de kavels voldoende breed en diep zijn.

Bouwvoorschriften voor gekoppelde bebouwing; voorgevel minimum 7 meter, bouwdiepte minimum 9 meter, hoogte 6,5 meter tot onderkant dakoversteek of bovenkant kroonlijst

Ben jij geïnteresseerd in deze grond te Gooreind (Wuustwezel)? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder.
Had u ook graag een gratis schatting van uw eigendom gelegen in Wuustwezel of in één van de andere regio's waar wij actief zijn? Ga dan naarwww.firstimmo.be/nl/verkopen, bel ons voor een vrijblijvend gesprek op 0468/32.06.77 of mail naar leen@firstimmo.be.Onlangs sloegen First Immo en Dewaele | vastgoed met advies (actief in West- en Oost-Vlaanderen, alsook in Brussel) de handen in elkaar. Door deze integratie gaan wij binnenkort verder onder de naam 'Dewaele | vastgoed met advies' en niet langer onder First Immo. Uiteraard bieden wij u nog altijd dezelfde diensten en expertise aan als voorheen! Ontdek meer over deze integratie opwww.dewaele.com.

Documenten

Gebouw

Type bebouwing
Halfopen
Perceelbreedte
8,5 m

Terrein

Terrein opp.
282 m²
Perceeldiepte
28 m

Financieel

Conditie
Nog te bouwen

Indeling

Type dak
andere
Tuin
ja
Oriëntatie tuin
Zuidwest

Energie

Beglazing
Dubbel
Verwarming
Individueel

Informatieplicht

Stedenbouwkundig vergunning
Nee
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
Nee
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Afgebakende oeverzone
Nee
Afgebakende overstromingsgebieden
Nee

Contacteer Jonathan voor meer info

Fotogalerij

Locatie

Wuustwezel

In het noorden van de provincie Antwerpen, aan de grens met Nederland, bevindt zich de gemeente Wuustwezel met een goede 20.000 inwoners. De Wuustwezelaars wonen grotendeels verspreid over de vijf woonkernen Braken, Gooreind, Loenhout, Sterbos en Wuustwezel-centrum. De slogan van Wuustwezel is “Ruimte om te leven” en dit mag je redelijk letterlijk nemen want slechts 11% is bebouwd. De overige 89% bestaat grotendeels uit landbouw- en natuurgebieden.

De twee populairste natuurdomeinen zijn Groot Schietveld en Uilebos. Groot Schietveld is een actief militair terrein en is het tweede grootste natuurgebied van de provincie Antwerpen. Met zijn vele kleine en ondiepe meren, uitgestrekte heiden en talrijke bossen is Het Groot Schietveld de perfecte uitvalbasis voor wandelaars en natuurliefhebbers. Eén van die bossen is het Uilenbos. Kinderen kunnen in dit bos naar hartenlust spelen. Het is namelijk een erkend speelbos. Dit maakt Wuustwezel ideaal voor wie aan de dagdagelijkse rush wil ontsnappen en tot rust komen.

Als je op zoek bent naar ontspanning kan dit ook in de verschillende discotheken en cafés en op de jaarlijkse evenementen. Zo heb je bijvoorbeeld Puntpop. Dit is een muziekfestival met een hoog rock- en metalgehalte. Dan is er nog de legendarische Azencross, een jaarlijkse fietsveldrit die traditiegetrouw sinds 1984 in Loenhout plaatsvindt. De legende gaat dat elke azencrosswinnaar ooit wereldkampioen wordt of was.

Voormalig wielrenner Edwig Van Hooydonck mag zich ook Wuustwezelaar noemen. Wereldkampioen is hij niet geworden, maar hij won wel tweemaal de Ronde Van Vlaanderen!