Vorige
Volgende

Grond te 2990 Wuustwezel , Wuustwezelseweg 58

€ 200.000

  • grondoppervlakte 871m²
Contacteer ons

Omschrijving

Mooie bouwgrond van ca 871 m² te koop, 12m breed, voor een halfopen eengezinswoning, op wandelafstand van het centrum van Loenhout.

- Ca. 12m breed en 72,58m diep
- Groot bouwvolume mogelijk (aan de grond 9 x 17m + 1e en 2e verdieping)
- Gunstige ligging nabij het centrum, E19, Bredabaan, treinstation Noorderkempen
- Scholen en winkels op wandelafstand
- Openbaar vervoer mogelijk vlak voor het perceel
- Geen verkaveling, geen RUP of geen BPA
- Geen detail-voorschriften voorhanden dus algemene voorschriften zijn van toepassing
- Voor info of overleg bel 0468 320 677 of mail naar leen@firstimmo.be

Gebouw

Type bebouwing
Halfopen
Gevelbreedte
9 m
Perceelbreedte
12 m

Terrein

Terrein opp.
871 m²
Perceeldiepte
73 m

Financieel

Kadastraal inkomen
€ 7
Conditie
Nog te bouwen

Indeling

Oriëntatie tuin
Noord

Informatieplicht

Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Afgebakende oeverzone
Nee
Afgebakende overstromingsgebieden
Nee

Contacteer Jonathan voor meer info

Locatie

Wuustwezel

In het noorden van de provincie Antwerpen, aan de grens met Nederland, bevindt zich de gemeente Wuustwezel met een goede 20.000 inwoners. De Wuustwezelaars wonen grotendeels verspreid over de vijf woonkernen Braken, Gooreind, Loenhout, Sterbos en Wuustwezel-centrum. De slogan van Wuustwezel is “Ruimte om te leven” en dit mag je redelijk letterlijk nemen want slechts 11% is bebouwd. De overige 89% bestaat grotendeels uit landbouw- en natuurgebieden.

De twee populairste natuurdomeinen zijn Groot Schietveld en Uilebos. Groot Schietveld is een actief militair terrein en is het tweede grootste natuurgebied van de provincie Antwerpen. Met zijn vele kleine en ondiepe meren, uitgestrekte heiden en talrijke bossen is Het Groot Schietveld de perfecte uitvalbasis voor wandelaars en natuurliefhebbers. Eén van die bossen is het Uilenbos. Kinderen kunnen in dit bos naar hartenlust spelen. Het is namelijk een erkend speelbos. Dit maakt Wuustwezel ideaal voor wie aan de dagdagelijkse rush wil ontsnappen en tot rust komen.

Als je op zoek bent naar ontspanning kan dit ook in de verschillende discotheken en cafés en op de jaarlijkse evenementen. Zo heb je bijvoorbeeld Puntpop. Dit is een muziekfestival met een hoog rock- en metalgehalte. Dan is er nog de legendarische Azencross, een jaarlijkse fietsveldrit die traditiegetrouw sinds 1984 in Loenhout plaatsvindt. De legende gaat dat elke azencrosswinnaar ooit wereldkampioen wordt of was.

Voormalig wielrenner Edwig Van Hooydonck mag zich ook Wuustwezelaar noemen. Wereldkampioen is hij niet geworden, maar hij won wel tweemaal de Ronde Van Vlaanderen!