Vorige
Volgende

Grond te 2990 Wuustwezel , Populierendreef 6

€ 125.000

  • grondoppervlakte 924m²
Contacteer ons

Omschrijving

Zeer mooi gelegen en groot bouwperceel in de gunstige cluster van Wuustwezel op 924m² maar regels voor een perceel groter dan 1000 m² gelden hier !!!

Voorschriften overeenkomstig provinciaal rup clusters c3-4-5 weekendverblijven te wuustwezel

- 100m² toegestane bebouwbare oppervlakte, met maximum inhoud van 550m³
- Bijgebouwen niet toegestaan
- Tot 7 meter nokhoogte (= bouwhoogte)
- Gelegen in Specifiek WOONgebied met bosrijk karakter
- U mag maximaal 300m² ontbossen
- Alle specifieke regelgeving leest u via

https://www.provincieantwerpen.be/content/dam/provant/drem/dienst-ruimtelijke-planning/prups-weekendverblijven/Wuustwezel_Clusters_WKV_C3_C4_C5.pdf

- Voor verdere informatie mag u zich ten allen tijden richten tot jonathan@firstimmo.be of leen@firstimmo.be of 0468 320 677 !

Gebouw

Type bebouwing
Open
Perceelbreedte
26,18 m

Terrein

Terrein opp.
924 m²
Perceeldiepte
35 m

Financieel

Kadastraal inkomen
€ 104
Conditie
te bouwen

Indeling

Oriëntatie tuin
Zuid

Energie

Verwarmingstype
Geen

Informatieplicht

Dagvaarding uitgebracht
Nog niet aangevraagd
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Afgebakende oeverzone
Nee
Afgebakende overstromingsgebieden
Nee

Contacteer Jonathan voor meer info

Fotogalerij

Locatie

Wuustwezel

In het noorden van de provincie Antwerpen, aan de grens met Nederland, bevindt zich de gemeente Wuustwezel met een goede 20.000 inwoners. De Wuustwezelaars wonen grotendeels verspreid over de vijf woonkernen Braken, Gooreind, Loenhout, Sterbos en Wuustwezel-centrum. De slogan van Wuustwezel is “Ruimte om te leven” en dit mag je redelijk letterlijk nemen want slechts 11% is bebouwd. De overige 89% bestaat grotendeels uit landbouw- en natuurgebieden.

De twee populairste natuurdomeinen zijn Groot Schietveld en Uilebos. Groot Schietveld is een actief militair terrein en is het tweede grootste natuurgebied van de provincie Antwerpen. Met zijn vele kleine en ondiepe meren, uitgestrekte heiden en talrijke bossen is Het Groot Schietveld de perfecte uitvalbasis voor wandelaars en natuurliefhebbers. Eén van die bossen is het Uilenbos. Kinderen kunnen in dit bos naar hartenlust spelen. Het is namelijk een erkend speelbos. Dit maakt Wuustwezel ideaal voor wie aan de dagdagelijkse rush wil ontsnappen en tot rust komen.

Als je op zoek bent naar ontspanning kan dit ook in de verschillende discotheken en cafés en op de jaarlijkse evenementen. Zo heb je bijvoorbeeld Puntpop. Dit is een muziekfestival met een hoog rock- en metalgehalte. Dan is er nog de legendarische Azencross, een jaarlijkse fietsveldrit die traditiegetrouw sinds 1984 in Loenhout plaatsvindt. De legende gaat dat elke azencrosswinnaar ooit wereldkampioen wordt of was.

Voormalig wielrenner Edwig Van Hooydonck mag zich ook Wuustwezelaar noemen. Wereldkampioen is hij niet geworden, maar hij won wel tweemaal de Ronde Van Vlaanderen!