Vorige
Volgende
Nieuw

Grond te 2960 Brecht, Het Lindeken 15

€ 128.000

  • grondoppervlakte 526m²
Contacteer ons

Omschrijving

Perceel Bouwgrond van ca. 526m² te koop gelegen op een zeer gunstige locatie: in een rustige doodlopende straat in het centrum van Brecht! Op minder dan 2 km van scholen, winkels, bushaltes, station Noorderkempen en de oprit van E19. Het perceel heeft een breedte van 12m en een diepte van 37m.

Bouwvoorschriften

- Halfopen eengezinswoning
- Bouwdiepte: max. 15m
- Bouwen op 3 meter van de perceelsgrens aan kopzijde
- Totaal bebouwbare grondoppervlakte: 128m²

Diversen

- Zeer rustige locatie aan het einde van een doodlopende straat
- Op wandelafstand van scholen, winkels en openbaar vervoer

Ben jij geïnteresseerd in deze grond te Brecht? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder.
Had u ook graag een gratis schatting van uw eigendom gelegen in Brecht of in één van de andere regio's waar wij actief zijn? Ga dan naarwww.firstimmo.be/nl/verkopen, bel ons voor een vrijblijvend gesprek op 0468/32.06.77 of mail naar leen@firstimmo.be.Onlangs sloegen First Immo en Dewaele | vastgoed met advies (actief in West- en Oost-Vlaanderen, alsook in Brussel) de handen in elkaar. Door deze integratie gaan wij binnenkort verder onder de naam 'Dewaele | vastgoed met advies' en niet langer onder First Immo. Uiteraard bieden wij u nog altijd dezelfde diensten en expertise aan als voorheen! Ontdek meer over deze integratie opwww.dewaele.com.

Gebouw

Type bebouwing
Halfopen
Perceelbreedte
12 m

Terrein

Terrein opp.
526 m²
Perceeldiepte
37 m

Indeling

Oriëntatie tuin
Noordoost

Informatieplicht

Stedenbouwkundig vergunning
Nee
Dagvaarding uitgebracht
Nog niet aangevraagd
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Stedenbouwkundige bestemming
Woonuitbreidingsgebied
Afgebakende oeverzone
Nee
Afgebakende overstromingsgebieden
Nee

Contacteer Jonathan voor meer info

Fotogalerij

Locatie

Brecht

Brecht is een landelijke gemeente op ongeveer 20 kilometer ten noorden van Antwerpen en gelegen langs de E 19, waardoor een directe as gevormd wordt naar metropool Antwerpen.  Ook een vlotte verbinding naar de Nederlandse stad Breda is hierdoor verzekerd. Verder heeft Brecht heeft een eigen treinstation, gelegen aan de hogesnelheidslijn van Antwerpen naar Amsterdam. Met slechts een kwartiertje sporen, bereik je het centraal station in Antwerpen. 

Brecht telt iets minder dan 30.000 inwoners, verdeeld over gehuchten Brecht-centrum, Sint-Job-in-’t-Goor, Overbroek en Sint-Lenaarts.  De gemeente ligt in de Antwerpse Kempen aan het Kempisch Kanaal Dessel-Turnhout-Schoten.

Het uitgesproken rustige karakter leent zich uitstekend om te wandelen of te fietsen doorheen de prachtige natuur en langs mooie monumenten. Verken zeker de Brechtse Heide.  Het is een uitgestrekt landschap met afwisselend weiden, bossen en akkerbouw,  vennen en stukken heide. Het is een beschermd landschap van ca. 1726 ha groot.  Het ligt verspreid over de gemeenten Brecht, Malle, Schilde en Zoersel.  Verscheidene fiets- en wandelpaden doorkruisen dit gebied. 

Fietsen kan je ook vlot langs het kanaal Dessel-Turnhout-Schoten. Ook het Groot Schietveld levert een belangrijke bijdrage aan het groene uitzicht van Brecht.  Dit gebied is bijna 17 hectare groot en is één van de meest ongerepte bos- en heidegebieden van Vlaanderen. De naam verraadt al dat het een militair domein is dat ook vandaag nog actief wordt gebruikt als oefenterrein voor de artillerie. Het werd in 1893 aangekocht door het Belgische leger. Het Marmerven is één van de vele vennen die de gemeente telt en met zijn 3 hectare tevens het grootste.  In de zomer komen er velen bootje varen, terwijl je in een koude winter je schaatsen kan meebrengen.

De Brechtse geschiedenis kan je deels leren aan de hand van de gebouwen die je er vindt. Om ze op een ludieke wijze te leren kennen, kan je de ‘monumentenroute’ fietsen. Je fietst langs beschermde en historisch waardevolle gebouwen en monumenten.  Informatiebordjes verduidelijken waarom het gebouw zo bijzonder is.   De Abdij Onze Lieve Vrouw van Nazareth, het kasteel Neut, het Kempisch Museum, De Sint-Theobalduskapel of het ‘Lochts kapelleke’  hoeve Broeigans: het is maar een beperkte opsomming van bezienswaardigheden in Brecht. Natuur en cultuur komen in Brecht uitgebreid aan bod.  Misschien een goede tip voor een volgende daguitstap?