Vorige
Volgende

Grond te 2930 Brasschaat , Krynlaan 24

€ 340.000

  • grondoppervlakte 4424m²
Contacteer ons

Omschrijving

Rustig gelegen bouwgrond in Brasschaat nabij Kapellenbos op een grond van 4424m²!

- Goedgekeurde verkaveling en bijzonder plan van aanleg
- Bestemming ééngezinswoning met inbegrip van een zorgwoning conform vlaamse codex ruimtelijke ordening.
- Ligging gewestplan: woonparkgebied.
- De bouwzone voor hoofd- en bijgebouwen is gelegen op minstens 10 meter van de perceelgrenzen.
- De bouwdiepte is beperkt tot max 20 meter, 250m² bebouwde oppervlakte en/of 10 % van de perceelsoppervlakte (incl. vrijstaande bijgebouwen)
- alle wegeniswerken werden betaald, alsook alle kosten van de nutsmaatschappijen (water, gas, elektriciteit en telefoon/internet, …)
- Bovendien werden recent ook alle nodige grondafstanden tvv de gemeenten voor de wegen gedaan zodat dit naar de toekomst niet meer nodig is. Er zal dus ook geen wijziging kunnen gebeuren aan de oppervlakte van de terreinen.

Vergunning uitgereikt – woonparkgebied - geen rechterlijke of bestuurlijke herstelmaatregel opgelegd - geen voorkooprecht - verkavelingsvergunning uitgereikt

Indien u graag een bezoek zou brengen aan deze grond? Aarzel dan niet ons hiervoor te contacteren. Onze verkoper staat graag tot uw dienst.
Had u ook graag een gratis schatting van uw eigendom in Brasschaat of onze andere actieve regio's? Ga naar www.firstimmo.be/nl/verkopen, bel: 03/206.76.76 of mail naar info@firstimmo.be
First Immo Kapellen aan de Hoevensebaan, samen met onze 14 andere vastgoedkantoren in en rondom Antwerpen, staan steeds tot uw dienst en altijd bij u in de buurt!

Terrein

Terrein opp.
4424 m²

Indeling

Oriëntatie tuin
Zuidwest

Energie

Verwarmingstype
Geen

Informatieplicht

Dagvaarding uitgebracht
Nog niet aangevraagd
Stedenbouwkundige bestemming
Nog niet aangevraagd

Contacteer Enrique voor meer info

Fotogalerij

Locatie

Brasschaat

Brasschaat bevindt zich ten noordoosten van Antwerpen en telt bijna 38.000 inwoners. Wie aan Brasschaat denkt, denkt vaak aan villawijken, rijke Nederlanders en de familie Pfaff.  Brasschaat heeft als ‘Noordertuin van Antwerpen’ heel wat moois te bieden.  Het centrum is een verstedelijkt en commercieel gebied met de naast elkaar gelegen wijken Centrum, Vriesdonk, Mariaburg, Kaart, Bethanië, Maria-ter-Heide en Driehoek.  Je kan er naar hartenlust shoppen! Voor de rest is het al groen en natuur wat de klok slaat. Meer dan 30% is namelijk bosgebied. Hier kan je als wandelaar en fietser de vele routes ontdekken en de buurgemeenten Essen, Kalmthout, Kapellen, Brecht en Wuustwezel bereiken. Verder is Brasschaat rijk aan   parken. Zo heb je de Domeinen Den Inslag en Den Uitlegger, de parken van de kastelen De Mick, Eikelenberg en Oude Gracht en natuurlijk niet te vergeten het Peerdsbos. Het is daarom niet verwonderlijk dat de gemeente Brasschaat in 2006 de prestigieuze internationale prijs, de LivCom-Award, kreeg voor de meest leefbare gemeenschap tot 75.000 inwoners.