Vorige
Volgende
Waarschijnlijk verkocht

Garages te 2627 Schelle , De Keyserstraat 2

€ 25.000

  • grondoppervlakte 15m²
Contacteer ons

Omschrijving

Ruime garagebox gelegen in het centrum van Schelle, tussen de Fabiolalaan en de Provinciale Steenweg
De Keyerstraat 4 - ingang Leopoldstraat met een oppervlakte van 2.60 op 5 meter en met een doorrij breedte van 2.20 meter.

Beschikbaar bij akte

Stedenbouwkundige vergunning uitgereikt - Woongebied - Geen rechterlijke herstelmaatregelen of bestuurlijke maatregel opgelegd - Geen verkavelingvergunning.

Gebouw

Type bebouwing
Halfopen
Gevelbreedte
2,8 m
Perceelbreedte
2,8 m

Terrein

Terrein opp.
15 m²
Perceeldiepte
6 m

Financieel

Conditie
In perfecte staat

Indeling

Type dak
plat asfalt

Informatieplicht

Stedenbouwkundig vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Afgebakende oeverzone
Nee
Afgebakende overstromingsgebieden
Nee

Contacteer Jeroen voor meer info

Fotogalerij

Locatie

Schelle

Klein maar ze staat er wel, zo kan je de gemeente Schelle omschrijven. Hoewel ze tot één van de kleinste gemeenten van Vlaanderen behoort, heeft ze tal van troeven in handen. Zo is de natuur nooit veraf, ben je dichtbij de voornaamste verkeersassen (A12, E19 en de N16) en kan je er nog genieten van het echte dorpsgevoel. Dit dorp liggen nabij de monding van de Rupel in de Schelde. De ligging heeft invloed gehad op de natuurontwikkeling.  Tot midden jaren 70 van vorige eeuw hadden de gemeente veel  actieve steenbakkerijen. Maar door de teloorgang van deze economische activiteit  nam de natuur stilaan terreinen en kleiputten weer in. De talrijke visvijvers zijn hier een gevolg van. Verder, zoals het de Rupelstreekgemeenten betaamt, kan je net zoals de 8.000 Schellenaars naar hartenlust wandelen en fietsen. Buurtwerking is nog altijd belangrijk in deze gemeente. Ze zet actief in op het verenigingsleven en promoot verscheidende buurtfeesten en bijeenkomsten.