Vorige
Volgende

Garages te 2620 Hemiksem , E. Van Nuffellaan

€ 20.000

Contacteer ons

Omschrijving

Residentie “Tilia” wordt opgetrokken op een attractieve ligging in een rustige, doodlopende straat in het centrum van Hemiksem vlakbij de Lindelei en de Gemeenteplaats, waar u alle ogelijke winkels, horeca- en handelszaken vindt.

Achteraan op het eigendom bevindt zich, bereikbaar via een inrit rechts naast het gebouw een autostaanplaats in een parkeergarage.

Contacteer ons vandaag nog voor een persoonlijke afspraak op ons kantoor.

Informatieplicht

Stedenbouwkundig vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Afgebakende oeverzone
Nee
Afgebakende overstromingsgebieden
Nee

Contacteer Jeroen voor meer info

Fotogalerij

Locatie

Hemiksem

Op een 7-tal kilometer ten zuiden van Anwerpen en aan de rechteroever van de Schelde bevindt zich Hemiksem. Hemiksem is een kleine gemeente met de faciliteiten van een stad zoals een muziekschool, zwembad, bibliotheek en een eigen brandweer. Deze gemeente telt iets meer dan 11.000 Hemiksemnaren en behoort tot de Rupelstreek. Je kan met de veerdienst de oversteek maken naar Kruibeke. Wat mag je als inwoner van Hemiksem verwachten? Een ideale ligging, mobiliteit en water. De toeristische kracht van Hemiksem ligt vooral in het gebied langs de oevers van de Schelde, met als  parel aan de Schelde de Sint-Bernardusabdij. Hierin vinden een publiek museum, serviceflats en horecagelegenheden onderdak. Een andere trekpleister is het festival Casa Blanca. Dit is een 4-daags evenement waar er gezorgd wordt voor een divers programma op vlak van cultuur en muziek voor de inwoners uit de Rupelstreek. Ook is Casa Blanca toegankelijk voor een breed publiek door de gratis inkom en de democratische prijzen. Met deze succesformule groeide het festival in tien jaar uit tot een gevestigde waarde met ongeveer 85.000 festivalgangers.