Vorige
Volgende

Garages te 2000 Antwerpen , Paardenmarkt 6-8

€ 185.000

  • bewoonbareoppervlakte 220m²
  • grondoppervlakte 200m²
Contacteer ons

Omschrijving

Zeer praktisch magazijn / garage met minstens 7 staanplaatsen aan de Paardenmarkt. (ingang gelegen in de Jozef de Hasquestraat)

Automatische elektrische poort om de garage binnen te gaan.
Achteraan staat een autolift om de ondergrondse verdieping te bereiken. Ook mogelijk via trap aan de zijkant.

Deze verkoop omvat zowel de autolift als de volledige ondergrondse verdieping (18 x 11 m).
Hier is plaats voor minimaal 7 auto's. Maar de ruimte kan natuurlijk ook gebruikt worden als atelier, hobbyruimte, magazijn, ...

Voor snelle beslissers !

Denk "FIRST" alvorens u vastgoed koopt of verkoopt ! Bel of mail voor een vrijblijvende schatting te Antwerpen - 03/206 76 76 of info@firstimmo.be

Gebouw

Bewoonbare oppervlakte
220 m²
Type bebouwing
Gesloten
Gevelbreedte
18 m
Perceelbreedte
18 m

Terrein

Terrein opp.
200 m²
Bebouwde opp.
200 m²
Perceeldiepte
11 m

Financieel

Conditie
Direct bewoonbaar

Indeling

Kelder
ja
Oriëntatie tuin
Oost

Comfort

Lift
ja

Informatieplicht

Stedenbouwkundig vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied met een culturele, historische en/of esthetische waarde
Afgebakende oeverzone
Nee
Afgebakende overstromingsgebieden
Nee

Contacteer Stan voor meer info

Fotogalerij

Locatie

Antwerpen

Deze stad aan de Schelde is een metropool en wel de grootste van Vlaanderen. De meer dan 510.000 Antwerpenaren hebben alles wat hun hartje begeert: allerlei winkels, toneelhuizen, bruisende cafés, cinema’s en diverse restaurants waar jong en oud heerlijk kunnen ontspannen. ’t Stad, zoals de Antwerpenaren hun stad kortweg benoemen, is internationaal populair en gekend vanwege de ontelbare bezienswaardigheden.

Om er maar enkele te noemen: er is de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal die prijkt op de werelderfgoedlijst, de Zoo van Antwerpen met meer dan 5000 dieren en gelegen naast het prachtig gerenoveerde centraal station, het MAS museum en het Rubenshuis. Als u liever gaat shoppen, is de Meir the place to be. Ook ‘s avonds nodigt deze stad u uit om een stapje in de wereld te zetten. Naast de vele cafés op de Groenplaats en de Grote Markt zijn de buurten ‘’Het Zuid’’ en ‘’Het Eilandje’’ de hippe plekken. Kortom, er is veel afwisseling mogelijk in het Antwerpse uitgaansleven zodat iedereen zijn gading vindt.

Ook de evenementen die plaatsvinden in Antwerpen zijn gekenmerkt door variatie. Zo is er de ‘Zomer van Antwerpen’ tijdens de maanden juli en augustus. Dit is een cultuur- en stadsfestival met een openluchtcinema, circussen, theatervoorstellingen en gezellige pop-up drank- en eetstandjes. Je kan je met de hele familie uitleven op de Sinksenfoor, de jaarlijkse en grootste kermis van België. Aan de muziek- en festivalliefhebbers is gedacht in Antwerpen: Met terugkerende evenementen als Linkerwoof, Twintig achttien, Jazz Middelheim en Laundry Day vindt iedereen zijn genre en ontspanning. Al deze elementen maken van Antwerpen een bruisende stad en een fantastische thuisbasis voor zowel jonge alleenstaanden als gezinnen met kinderen.