Vorige
Volgende

Appartement te 2070 Zwijndrecht , Verbrandendijk 58 bus 002

€ 220.000

  • slaapkamers 1
  • badkamers 1
  • bewoonbareoppervlakte 73m²
Contacteer ons

Omschrijving

Bijna-energieneutraal (ben) nieuwbouw appartement met carport

Het appartement, opgetrokken met veel oog voor een duurzame en esthetische detailafwerking, is gelegen op wandelafstand van het centrum van Zwijndrecht. Het openbaar vervoer is vlakbij en brengt je op enkele minuten naar het hartje van de Antwerpen. Ook de E17 en de E34 zijn vlot bereikbaar.

Het appartement werd ingedeeld als volgt

Via de inkomhal betreden we de woonkamer met open keuken. De woonkamer is gekenmerkt door veel lichtinval en geeft toegang tot de tuin. De keuken is nog niet aanwezig en wordt ingericht naar eigen smaak. Bij de woonkamer werd nog een berging voorzien waar wasmachine, droogkast en diepvries kunnen worden geplaatst. Via de woonkamer bereiken we de slaapkamer en de badkamer. De badkamer heeft een meubel met lavabo en inloopdouche. Er werd in de hal een apart toilet voorzien.

Bij het appartement hoort een carport en er is een gemeenschappelijke fietsenberging aanwezig.

Het appartement is erg energiezuinig dankzij de vloerverwarming met warmtepomp (lucht-lucht) en de 6 zonnepanelen van 265kWh.

Comfort: HR-glas, parlofoon, vloerverwarming met warmtepomp, lift, zonnepanelen, ventilatiesysteem met warmterecuperatie

Bekijk ons volledig aanbod op www.immoscoop.be

Indeling appartement

woonkamer 6,9m x 5,4m = 37,0m² ( inclusief open keuken )
Berging 2,3m x 2,8m = 6,4m²
Slaapkamer 4,0m x 3,0m = 12,0m²
Badkamer 3,1m x 1,1m = 3,4m²
Toilet ,9m x 1,8m = 1,6m²

Gebouw

Bewoonbare oppervlakte
73 m²
Bouwjaar
2018
Oppervlakte leefruimte
37 m²
Type bebouwing
Halfopen
Aantal verdiepingen
2

Financieel

Conditie
Nieuwbouw

Indeling

Slaapkamers
1
Badkamers
1
Parkeerplaatsen
1
Type dak
plat asfalt
Tuin
ja
Oriëntatie tuin
Noord
Terras
ja

Energie

EPC
26 kWh/m²
Energiescore
A
Beglazing
Dubbel
Verwarming
Individueel
Verwarmingstype
Vloerverwarming

Informatieplicht

Stedenbouwkundig vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Voorkooprecht
Niet van toepassing
Verkavelingsvergunning
Ja
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Afgebakende oeverzone
Nee
Afgebakende overstromingsgebieden
Nee

Contacteer Ide voor meer info

Locatie

Zwijndrecht

Zwijndrecht is met zijn bijna 19.000 inwoners geen kleine gemeente meer maar heeft nog wel de gezelligheid van een dorp kunnen behouden. Deze gemeente bevindt zich onmiddellijk naast metropool Antwerpen aan de linkeroever van de Schelde en aan de grens met Oost-Vlaanderen. Met de twee snelwegen (de E17 en de E34) die Zwijndrecht doorkruisen en uitmonden op de Antwerpse ring is mobiliteit zeker een troef.

De gemeente heeft sinds 2008 een uitgesproken missie en wil zich op 3 domeinen profileren. Allereerst wil ze haar inwoners een gemeente bieden ‘waar het goed is om wonen’.  Zo wil ze o.a. jonge mensen kansen bieden om een betaalbare woonst te vinden in een groene gemeente. Verder wil ze in een groot recreatief aanbod voorzien op zowel sportief als cultureel vlak. De derde pijler is de ondersteuning van een hoogwaardige gezondheids- en welzijnszorg. Hiermee richt ze zich vooral, maar niet enkel, op senioren.

Een gemeente waar het goed is om wonen hecht uiteraard veel belang aan een groen karakter. Zwijndrecht heeft hier dan ook op ingezet. Zo kan u uitgebreid en rustig wandelen in het Neuzenbergbos en het Vlietbos. Verder kan u sporten naar lieve lust op de atletiekpiste, de badminton- , basketbal-, tennis- en volleybalterreinen. Ook het verenigingsleven is zeer rijk en gevarieerd aanwezig in Zwijndrecht. Met bijna 200 verengingen in verschillende domeinen zoals sport, jeugd, cultuur en natuur zal je je ongetwijfeld snel thuis voelen in Zwijndrecht.

Gelijkaardige panden