Vorige
Volgende

Appartement te 2845 Niel, Boomsestraat 9-11-13-15

Ga naar project

€ 199.500

  • slaapkamers 2
  • badkamers 1
  • bewoonbareoppervlakte 95m²
Contacteer ons

Omschrijving

Project: Pellegrino

Project Pellegrino bestaat uit 7 nieuwbouwappartementen, verdeeld over drie bouwlagen. Elke appartement beschikt minstens over één ruim terras aan de achterkant met een prachtig zicht op het achterliggend groen. Daarnaast zijn er 13 autostaanplaatsen, waarvan 11 garageboxen en 2 ondergrondse parkings. In de kleder is tevens een gemeenschappelijke fietsenbergingen. Het gebouw beschikt over een lift.

Door de centrale ligging in het centrum van Niel, met de winkelstraten en de wekelijkse markt aan je voeten, is alles op wandelafstand. Ideaal voor wie houdt van de levendige en gezellige binnenstad en toch rustig wil wonen. Op vlak van verbindingen heeft het project zeer veel mobiliteitstroeven. Zo is de A12 en de E19 vlakbij, waardoor Brussel, Antwerpen en Mechelen vlot bereikbaar zijn. Het station van Niel is op 1,1km gelegen en in de buurt zijn ook een aantal bushaltes terug te vinden.

Wonen in de Rupelstreek: levendig en hip met talloze wandel- en fietstrajecten langs de Rupeldijk of in de Nielse kleiputten.Bent u op zoek naar rust en natuur? En wilt u tegelijk een ideale uitvalsbasis om te werken inBrussel of Antwerpen? Dan biedt het project Pellegrino u álle ingrediënten voor het appartement van uwdromen.

Documenten

Gebouw

Bewoonbare oppervlakte
95 m²
Bouwjaar
2018
Type bebouwing
Gesloten
Aantal verdiepingen
2

Terrein

Bebouwde opp.
107 m²
Oppervlakte terras
12 m²

Indeling

Slaapkamers
2
Badkamers
1
Kelder
ja
Type dak
Hellend
Oriëntatie tuin
Noordoost
Terras
ja

Comfort

Lift
ja

Energie

Energiescore
A+
Beglazing
Dubbel
Verwarming
Collectief

Informatieplicht

Stedenbouwkundig vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Niet van toepassing
Rechterlijke beslissing
Niet van toepassing
Voorkooprecht
Niet van toepassing
Verkavelingsvergunning
Niet van toepassing
Afgebakende oeverzone
Nee
Afgebakende overstromingsgebieden
Nee

Contacteer Jonathan voor meer info

Locatie

Niel

Niel is gelegen in de Rupelstreek, en één van de kleinste gemeenten van Vlaanderen. Toch heeft ze een aantal troeven in handen. De natuur is niet ver af, het is dicht bij de voornaamste verkeersassen gelegen en bovendien kan je er nog genieten van een echt dorpsgevoel.  De ligging heeft invloed gehad op de natuurontwikkeling.Tot midden jaren 70 had Niel actieve steenbakkerijen. Door het stopzetten van deze economische activiteit nam de natuur de terreinen en kleiputten weer in. De talrijke visvijvers zijn hier een gevolg van.

In de groene Rupelstreek vind je verschillende fiets - en wandelpaden. Ook in Niel kan je naar hartelust wandelen en fietsen. Daarnaast is ook buurtwerking belangrijk in deze gemeente. Er wordt actief ingezet op het verenigingsleven door middel van buurtfeesten en bijeenkomsten. Nog een leuk weetje: Niel won in 2014 de finale van de Slimste Gemeente op TV-zender Vier en mocht zich één jaar lang de slimste gemeente noemen.

Gelijkaardige panden