Vorige
Volgende

Appartement te 2950 Kapellen, Zilverlindendreef 21

€ 160.000

  • slaapkamers 1
  • badkamers 1
  • bewoonbareoppervlakte 52m²
Contacteer ons

Omschrijving

Service flat met één slaapkamer op top locatie in het bruisende centrum van Kapellen, alles is op wandelafstand bereikbaar!
Dit is één van de mooiste flats, gelegen aan de zijde waar je nog lekkere zon op je terras krijgt en het zicht hebt op groen (niet op de straat).

De flat is ideaal voor investeerders, daar het reeds verhuurd is.
Voor een investeerder is onderstaande de gevraagde dag huurprijs van de serviceflat, dewelke door de instelling zelf wordt opgelegd.
Huur dagprijs: 23,01€/dag/persoon = ca. € 690/ maand.

De prijs voor 1 persoon basisdiensten is momenteel €26/dag.

Beschrijving

Dit ruime, lichte appartement is geschikt voor 1 à 2 personen
Mooie woonkamer ca. 18 m² met diepte zicht naar buiten toe, aanpalend aan een ruim terras.
Ook via de slaapkamer die ca.10 m² meet, kan men naar het privé terras van ca.13m².
EPC: 341 kWh/m² jaar

Vergunning uitgereikt – woongebied - geen rechterlijke of bestuurlijke herstelmaatregel opgelegd - geen voorkooprecht - geen verkavelingsvergunning

Indien u graag een bezoek zou brengen aan deze woning? Aarzel dan niet ons hiervoor te contacteren. Onze verkoper staat graag tot uw dienst.
Had u ook graag een gratis schatting van uw eigendom in Kapellen of onze andere actieve regio's? Ga naar www.firstimmo.be/nl/verkopen, bel: 03/206.76.76 of mail naar info@firstimmo.be
First Immo Kapellen aan de Hoevensebaan, samen met onze 14 andere vastgoedkantoren in en rondom Antwerpen, staan steeds tot uw dienst en altijd bij u in de buurt!

Documenten

Gebouw

Bewoonbare oppervlakte
52 m²
Bouwjaar
1989
Oppervlakte leefruimte
20 m²
Type bebouwing
Gesloten
Aantal verdiepingen
410
Verdieping
4

Terrein

Oppervlakte terras
10 m²

Financieel

Conditie
Direct bewoonbaar

Indeling

Slaapkamers
1
Badkamers
1
Type dak
plat asfalt
Tuin
ja
Oriëntatie tuin
Zuid
Terras
ja

Comfort

Lift
ja

Energie

EPC
341 kWh/m²
Energiescore
D
Beglazing
Dubbel
Verwarming
Collectief
Verwarmingstype
CV op gas

Informatieplicht

Stedenbouwkundig vergunning
Niet van toepassing
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Voorkooprecht
Niet van toepassing
Verkavelingsvergunning
Niet van toepassing
Stedenbouwkundige bestemming
Nog niet aangevraagd
Afgebakende oeverzone
Ja
Afgebakende overstromingsgebieden
Nee

Contacteer Naomi voor meer info

Locatie

Kapellen

In het noorden van de provincie Antwerpen ligt Kapellen. Er wonen ruim 26.000 inwoners verspreid over verschillende wijken: Kapellen centrum, Kapellen-Putte, Kapellenbos, Hoogboom en Zilverenhoek.  Geen wonder dat deze gemeente één van de rijkste van België kan genoemd worden:  Al sinds de aanleg van de spoorlijn Antwerpen-Rotterdam in 1853 verhuisden rijke Antwerpenaren naar deze groene omgeving.  Ze bouwden er villaparken, verschillende kastelen en exclusieve landhuizen. De gemeente kreeg er een residentiele uitstraling door.  Ook nu nog garandeert de spoorlijn een vlotte verbinding naar Antwerpen. Verder is de aantrekkingskracht van Kapellen  grotendeels te danken aan de natuur.  Deze gemeente vormt mee de groene long van de provincie.  Vanuit de lucht gezien, kleurt ruim ¾ van het grondgebied groen. Wandelen en fietsen kan je er dan ook naar hartenlust. Zo stippelde Toerisme Kapellen negen wandelroutes uit.

Kapellen is steeds een daguitstap waard.  Via de website van de gemeente kan je de brochure ‘Kapellen: waar altijd iets te beleven is’ downloaden.  Je vindt er een vijftiental voorstellen met vermelding van een realistische tijdsduur per activiteit.  Bij de toeristische dienst kan je ook – indien gewenst – een gids boeken die je uitstap nog verder kan uitdiepen.

In Kapellen ga je je beslist niet vervelen.  Het hele jaar door valt er wel iets te beleven.  In de winter is de ijspiste een aanrader en ook de kerstboomverbranding is drukbezocht. Jaarlijks organiseert de gemeente het familiefestival ‘Pulptuur’ in het park van Kapellen.  Voor jong en oud valt er van alles te beleven.  Meer dan vijftig artiesten geven er het beste van zichzelf op de zes podia.  Bovendien is het mooi meegenomen dat het helemaal gratis is! De Kapelse Dorpsdag, de kermis in Kapellen-centrum en de jaarmarkt in Putte zijn maar enkele van de evenementen die de talrijke bezoekers een gezellige dag bezorgen.  

Kapellen heeft ook veel talent voortgebracht:  Denk maar aan Sarah Bettens (zangeres van popgroep K’s Choice), Nathalie Delcroix (zangeres van folkgroep Laïs), Thomas Vermaelen en Tom De Mul (voetballers), Mathieu van der Poel (veldrijder) en Herman Verbruggen, beter bekend als Marcske van de Kampioenen.  Zij zijn allemaal in deze groene gemeente geboren!

Gelijkaardige panden