Vorige
Volgende

Kantoren te 2830 Willebroek, Antwerpsesteenweg 45

Prijs op aanvraag

  • grondoppervlakte 250m²
Contacteer ons

Omschrijving

Dit moderne business center biedt vele mogelijkheden. Zoals kantoorruimte gemeubeld of niet, met oppervlakte van 15 tot 250 m².
Er zijn verschillende vergaderzalen beschikbaar. Een greep uit de beschikbare diensten: Input/output in MS-Office, Verzenden Mailings, Fotocopie, Cat. 5 bekabeling voor intern netwerk (printen, telefonie), Diverse kantoorapparaten (inbinden, plastificeren, ...), Telefoonpermanentie, Virtueel business adres. Andere diensten zijn Onderhoud, Koffie en frisdranken, Catering, Inrichting seminaries. Tevens is er opslagruimte beschikbaar.Centraal gelegen in de driehoek Antwerpen, Brussel, Mechelen. Gelegen langs langs de A12, ter hoogte van de Rupeltunnel. Dicht bij het belangrijke wegenkruispunt van Breendonk. Antwerpen, Brussel, Mechelen en Gent zijn vlot en snel bereikbaar. Geen tijdverlies door files of parkeerproblemen. Ruime parking, ook voor uw bezoekers.

Gebouw

Type bebouwing
Open

Terrein

Terrein opp.
250 m²

Financieel

Conditie
Goede staat

Indeling

Type dak
plat asfalt

Energie

Beglazing
Dubbel

Informatieplicht

Stedenbouwkundig vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nog niet aangevraagd
Voorkooprecht
Niet van toepassing
Verkavelingsvergunning
Nee
Stedenbouwkundige bestemming
Industriegebied voor ambachtelijke bedrijven of gebieden voor KMO's

Contacteer Steffen voor meer info

Fotogalerij

Locatie

Willebroek

Willebroek is een gemeente die vlakbij Mechelen ligt en zo goed als halfweg tussen Antwerpen en Brussel. Zo vormt ze een ideale woonplaats voor mensen die zich veel moeten verplaatsen en een goede uitvalbasis op prijs stellen. 

De regio wordt gekenmerkt door water : De Rupel ligt vlakbij en het Zeekanaal Brussel-Schelde doorklieft de gemeente van noord naar zuid.  Zelfs de naam Willebroek heeft met water te maken: Vroeger was de regio één groot moeras dat de naam ‘het Wilde Broek’ droeg.  Willebroek heeft ook een domeinbos met de naam ‘Het Broek’.  Het is een groot bos waar je de grootste tamme kastanjeboom van het land kan bewonderen ! Deze zou ca. 300 jaar oud zijn en is sinds 1942 beschermd.
Wandelaars vinden uitgestippelde wandelpaden die hen de mooiste hoeken van Het Broek laten verkennen. Maar ook hengelaars komen aan hun trekken. Op 15 vijvers mag namelijk gehengeld worden door iedereen die in het bezit is van een visverlof dat afgeleverd werd door het Vlaamse Gewest.

Een andere troef van Willebroek is de charmante jachthaven van Klein-Willebroek, een gehucht dat ten noorden van het centrum gelegen is.  Het heeft een sashuis dat dateert uit 1608. Enkele restaurants, bistro’s en cafés verwennen de toeristen nog eens extra.
Over het Zeekanaal Brussel-Schelde ligt een industriële hefbrug in geklonken staal die de naam ‘de Vredesbrug’ meekreeg.  Ze heeft een lengte van 41 meter.  Ze wordt ook wel eens ‘de brug der zuchten’ en eveneens het minder romantische ‘Monster van ijzer en staal’ genoemd. Wannes van de Velde zong erover in zijn lied ‘De brug van Willebroek’.

Het fort van Breendonk werd tijdens de Tweede Wereldoorlog gebruikt door de nazi’s als concentratiekamp. Het is één van de best bewaarde kampen in West-Europa. Wanneer de Britten in 1944 het fort komen bevrijden, vinden zij een leeg fort.  Alle gevangenen werden voorheen al afgevoerd naar Duitsland.  Het was dan ook wachten tot het einde van de oorlog om nieuws te vernemen over deze mensen. Het fort blijft tot vandaag een belangrijk herinneringsoord zodat we de gruwel van de concentratiekampen en het nazisme nooit zullen vergeten. 

Het internationaal gerenommeerde Hazewinkel is een wedstrijdbaan voor roei- en kajaksport.  Het verwondert natuurlijk niet dat Willebroek met zijn vele waters al enkele malen gastheer is geweest voor het wereldkampioenschap roeien en andere roei- en kajakwedstrijden. Verschillende watersportverenigingen gebruiken de watersportbaan als uitvalsbasis voor hun eigen trainingen, maar ook opleidingen en initiatielessen in roeien, kajak, zeilen en windsurfen behoort hier tot de mogelijkheden.

Als u een dagje uit culinair wil afsluiten, moet u eens ‘schep’ bestellen : het is stoofvlees van paard, begeleid door frietjes of brood. Vooral tijdens de jaarmarkt van Willebroek wordt deze lekkernij uitgebreid gedegusteerd. Het gerecht is historisch gegroeid uit de verkoop van oude trekpaarden die gebruikt zijn langs de Willebroekse Vaart.  Geniet dan ook ineens van de streekbieren tripel Weldebrouck en de Heindonker.  Schol !