Vorige
Volgende

Kantoren te 2600 Antwerpen , Uitbreidingstraat 66

€ 150 / mnd

Contacteer ons

Omschrijving

Coworking
Greenhouse is een kantoorconcept dat helemaal inspeelt op uw behoeften rond flexibiliteit en samenwerking. Het is een werkplek waar u kan neerstrijken met een laptop, collega’s of klanten, maar ook voor uw vergaderingen en presentaties bent u hier aan het juiste adres. Zowel qua locatie als qua faciliteiten bieden we het beste van wat er vandaag op de markt beschikbaar is. Daarbij ligt de nadruk op duurzaamheid.

De verschillende Greenhouse hubs vindt u terug in Greenhouse Antwerp, dat vlot bereikbaar is met de wagen of het openbaar vervoer en waar een waaier aan faciliteiten aanwezig zijn. In Mechelen vindt u Greenhouse op Mechelen Campus in gebouw T. In het najaar zal u ook gebruik kunnen maken van onze nieuwe locatie Greenhouse BXL. U bent met één abonnement welkom op deze 3 sites.

Flexibiliteit
Als co-worker krijgt u toegang tot de innovatieve werkomgeving met zeer gevarieerde werkplekken en vergaderfaciliteiten. Deze co-workingplekken zien er overigens totaal anders uit dan traditionele kantoren, met een inrichting die het midden houdt tussen zakelijkheid en huiselijkheid. Flexibiliteit is hier de troef. U kan perfect een dag in de business lounge komen werken of een zakenrelatie ontmoeten op basis van een dagtarief, maar ook voor trouwe klanten bieden wij voordelige formules aan.

Daarnaast kan u gebruik maken van een waaier aan faciliteiten en diensten die wij te uwer beschikkingstellen

razendsnelle internetverbinding en 24/7 toegang tot de kantorenprint- en kopieerruimte maar ook een pakjesautomaat (bring me box)toegekend telefoonnummer, lockers, postbehandeling, receptiedienstencoffee en lunch corner met ingerichte keukenfit 20, broodjesbar, elektrische laadpalen, strijkdienstkoffie en water inbegrepen

Vergaderzalen
Greenhouse is dé plaats bij uitstek om uw bijeenkomsten te organiseren. Weg van alle drukte bieden wij u diverse faciliteiten aan om het succes van uw vergadering te verzekeren. Of je nu een belangrijke klant over de vloer krijgt, of je hebt even een afgezonderde ruimte nodig waar je je volledig kan focussen, van onze vergaderruimtes kan je altijd gebruik maken.

Catering
Om uw vergadering van alle comfort te voorzien, stellen wij u het beste materiaal ter beschikking. Zo zijn de meeste zalen uitgerust met beamer of LCD-scherm, whiteboard, prikbord en/of flip-chart en hebben enkele zalen ook videoconference faciliteiten. De cateringmogelijkheden zijn vast ook een meerwaarde bij de organisatie van uw bijeenkomst.

Kennismaken
Maak vandaag nog kennis met Greenhouse, een inspirerende en innovatieve kantooromgeving.

Voor meer informatie contacteer steffen@firstimmo.be !

Gebouw

Type bebouwing
Gesloten
Aantal verdiepingen
2

Financieel

Conditie
Gerenoveerd

Indeling

Type dak
plat beton

Comfort

Lift
ja

Energie

Verwarming
Individueel

Informatieplicht

Stedenbouwkundig vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nog niet aangevraagd
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Niet van toepassing
Stedenbouwkundige bestemming
Gemengd woongebied (woongebied & economische activiteit)
Afgebakende oeverzone
Nee
Afgebakende overstromingsgebieden
Nee

Contacteer Steffen voor meer info

Locatie

Berchem

Berchem is net zoals Wilrijk, Merksem en Deurne een district van grote broer Antwerpen. De ruim 42.000 Berchemnaren hebben op vlak van mobiliteit niet te klagen. Met een eigen treinstation, Antwerpen-Berchem, meerdere tramlijnen, talrijke bussen en een fietsbrug (voltooid eind 2017) van 600 meter geraak je overal. De Ring rond de stad Antwerpen en de spoorwegen splitsen deze gemeente in vier verschillende kwartieren. Zo spreek men ten noorden van de Ring van Oud-Berchem (ten westen en de wijk Zurenborg ten oosten). Aan de zuidkant ervan heb je het zogeheten nieuw Berchem met het Nieuw Kwartier (ten westen) en de wijk Groenenhoek (ten oosten).

In Berchem vind je een mix van nationaliteiten en talrijke culturen terug. De honderden eetgelegenheden en de vijftigtal cafeetjes zijn hiervan een uiting en bepalen mee de sfeer.

Wanneer je door Berchem rijdt of wandelt, valt het meteen op: de veelheid aan prachtige gevels. Een aanrader voor liefhebbers van architectuur. Zo zijn talrijke huizen en gebouwen, waaronder de Sint-Willibrorduskerk, geklasseerd en beschermd omwille van hun artistieke en architectuurhistorische troeven.

Moderne kunst vind je terug in street art. Zo kan je aan de perrons van het station Antwerpen-Berchem heel wat kunstwerken bewonderen. Ook in de omgeving van de Boomgaardstraat kan je graffiti kunstwerken in al hun kleurenpracht bekijken.  Waar graffiti vroeger als vandalisme werd bestempeld, is het nu aanvaard als street art en krijgen straatartiesten de kans hun kunst aan een groot publiek te tonen.

De stad Antwerpen werkt samen met AG Vespa het masterplan ‘Park Brialmont’ uit.  Bedoeling is om drie groene gebieden in Berchem te laten uitgroeien tot 1 groene long.  Het omvat het ‘De Villegaspark’, het natuurlijk verwilderde ‘Wolvenberg’ en het Brilschanspark. Tussen de parken worden verkeersveilige verbindingen aangelegd. 

In district Berchem waar onder meer Peter Van Den Begin, Gert Verhulst, Tom Van Dyck en Nigel Williams hun roots hebben, is het goed om te wonen. De goede bereikbaarheid naar het centrum vormen een extra troef om je hier te vestigen.