Vorige
Volgende

Kantoren te 2018 Antwerpen , De Keyserlei 58

Prijs op aanvraag

Contacteer ons

Omschrijving

U wenst uw bedrijf te vestigen in een landmark, midden in het hart van Antwerpen? Met een moderne haven, een half miljoen inwoners, vele vooruitstrevende bedrijven en initiatieven, is deze bruisende en ondernemende stad één van de economische zenuwpunten van België. Antwerpen betekent Avant-gardisme & moderniteit, telkens met de grootste aandacht voor stijl.
Binnen deze filosofie is Century Center Offices de professionele, efficiënte en flexibele werkplek, op maat van uw noden en infrastructuur. Uitstekend gelegen op een boogscheut van het station en Europa’s belangrijkste diamantcentrum, omgeven door talrijke restaurants, hotels en ontspanningsfaciliteiten.
Beschikbaarheden

TOWER

OPP.

8

110 m²

7

741 m²

5

496 m²

2

283 m²

LONDRES

OPP.

4

1.028 m²

1

995 m²

Parkeerplaatsen zijn beschikbaar voor een huurpijs van € 1250,00 per plaats per jaar.
Servicekosten en onroerende voorheffing zijn provisioneel met jaarlijkse afrekening.

In 1931 werd het Antwerp Century Hotel gebouwd met originele Art-Deco elementen. Het voormalige hotel is voorzien van een luxueuze inkomhal en panoramische lift. De verdiepingen worden vernieuwd en aangepast met moderne infrastructuur. Ook de gangen worden in een nieuw jasje gestoken.
Door haar ligging is het Century Center zeer toegankelijk, zowel met openbaar vervoer, de wagen als te voet. Op slechts een steenworp van de haven en de Diamantwijk is het de ideale uitvalsbasis voor wie vlakbij het centrum, doch goed bereikbaar zijn kantoor wil vestigen. In de nabije omgeving zijn ook tal van restaurants, hotels en ontspanningsfaciliteiten aanwezig.
Neem gerust contact op voor de beschikbare ruimtes in dit pracht gebouw via steffen@firstimmo.be of 03/206.76.76!

Gebouw

Type bebouwing
Gesloten

Financieel

Conditie
Gerenoveerd

Informatieplicht

Stedenbouwkundig vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nog niet aangevraagd
Voorkooprecht
Niet van toepassing
Verkavelingsvergunning
Niet van toepassing
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied

Contacteer Steffen voor meer info