Vorige
Volgende

Industrie te 2830 Willebroek, Victor Dumonlaan 4

€ 44 /m² /jaar

  • grondoppervlakte 33871m²
Contacteer ons

Omschrijving

Magazijnen te huur vlak bij de A12 en naast de containerterminal van Willebroek. In dit gebouw is momenteel 17.900 m² opslagruimte beschikbaar. De unit is toegankelijk via 25 laad- en loskades en 1 gelijkvloerse poort. Dankzij de zonnepanelen op het dak wordt het gebouw voorzien van groene elektriciteit. Verder is het magazijn voorzien van ESFR-sprinklers en is er verwarming aanwezig.
De site ligt tussen 2 waterwegen waaronder de Rupel en ligt tussen Antwerpen en Brussel naast de A12. Via de nabijgelegen containerterminal vinden goederen snel hun weg naar de haven van Antwerpen.

Beschikbaarheden

UNIT

OPP.

Huur per maand

Huur per jaar

1

17.902m²

€65.640,6

€787.688,00

Voor meer informatie kunt u ons altijd contacteren via steffen@firstimmo.be of 03/206.76.76 !

Gebouw

Type bebouwing
Open

Terrein

Terrein opp.
33871 m²

Financieel

Conditie
uitstekend

Energie

Verwarming
Individueel
Verwarmingstype
CV op gas

Informatieplicht

Stedenbouwkundig vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nog niet aangevraagd
Voorkooprecht
Ja
Verkavelingsvergunning
Niet van toepassing
Stedenbouwkundige bestemming
Industriegebied
Afgebakende oeverzone
Nee
Afgebakende overstromingsgebieden
Nee

Contacteer Steffen voor meer info

Fotogalerij

Locatie

Willebroek

Willebroek is een gemeente die vlakbij Mechelen ligt en zo goed als halfweg tussen Antwerpen en Brussel. Zo vormt ze een ideale woonplaats voor mensen die zich veel moeten verplaatsen en een goede uitvalbasis op prijs stellen. 

De regio wordt gekenmerkt door water : De Rupel ligt vlakbij en het Zeekanaal Brussel-Schelde doorklieft de gemeente van noord naar zuid.  Zelfs de naam Willebroek heeft met water te maken: Vroeger was de regio één groot moeras dat de naam ‘het Wilde Broek’ droeg.  Willebroek heeft ook een domeinbos met de naam ‘Het Broek’.  Het is een groot bos waar je de grootste tamme kastanjeboom van het land kan bewonderen ! Deze zou ca. 300 jaar oud zijn en is sinds 1942 beschermd.
Wandelaars vinden uitgestippelde wandelpaden die hen de mooiste hoeken van Het Broek laten verkennen. Maar ook hengelaars komen aan hun trekken. Op 15 vijvers mag namelijk gehengeld worden door iedereen die in het bezit is van een visverlof dat afgeleverd werd door het Vlaamse Gewest.

Een andere troef van Willebroek is de charmante jachthaven van Klein-Willebroek, een gehucht dat ten noorden van het centrum gelegen is.  Het heeft een sashuis dat dateert uit 1608. Enkele restaurants, bistro’s en cafés verwennen de toeristen nog eens extra.
Over het Zeekanaal Brussel-Schelde ligt een industriële hefbrug in geklonken staal die de naam ‘de Vredesbrug’ meekreeg.  Ze heeft een lengte van 41 meter.  Ze wordt ook wel eens ‘de brug der zuchten’ en eveneens het minder romantische ‘Monster van ijzer en staal’ genoemd. Wannes van de Velde zong erover in zijn lied ‘De brug van Willebroek’.

Het fort van Breendonk werd tijdens de Tweede Wereldoorlog gebruikt door de nazi’s als concentratiekamp. Het is één van de best bewaarde kampen in West-Europa. Wanneer de Britten in 1944 het fort komen bevrijden, vinden zij een leeg fort.  Alle gevangenen werden voorheen al afgevoerd naar Duitsland.  Het was dan ook wachten tot het einde van de oorlog om nieuws te vernemen over deze mensen. Het fort blijft tot vandaag een belangrijk herinneringsoord zodat we de gruwel van de concentratiekampen en het nazisme nooit zullen vergeten. 

Het internationaal gerenommeerde Hazewinkel is een wedstrijdbaan voor roei- en kajaksport.  Het verwondert natuurlijk niet dat Willebroek met zijn vele waters al enkele malen gastheer is geweest voor het wereldkampioenschap roeien en andere roei- en kajakwedstrijden. Verschillende watersportverenigingen gebruiken de watersportbaan als uitvalsbasis voor hun eigen trainingen, maar ook opleidingen en initiatielessen in roeien, kajak, zeilen en windsurfen behoort hier tot de mogelijkheden.

Als u een dagje uit culinair wil afsluiten, moet u eens ‘schep’ bestellen : het is stoofvlees van paard, begeleid door frietjes of brood. Vooral tijdens de jaarmarkt van Willebroek wordt deze lekkernij uitgebreid gedegusteerd. Het gerecht is historisch gegroeid uit de verkoop van oude trekpaarden die gebruikt zijn langs de Willebroekse Vaart.  Geniet dan ook ineens van de streekbieren tripel Weldebrouck en de Heindonker.  Schol !