Vorige
Volgende

Industrie te 2830 Willebroek, Brownfieldlaan 13

€ 55 /m² /jaar

Contacteer ons

Omschrijving

Magazijnen en kantoren te Willebroek

Willebroek-Noord, langs de A12 Brussel-Antwerpen. Via de N16 bereikt men snel Sint-Niklaas en de E17 richting Gent of Mechelen. Het kanaal Charleroi-Brussel en het station Willebroek bevinden zich op loopafstand. Vlakbij het bedrijvenpark bevindt zich een containerterminal. Een onderneming die zich vestigt op De Wille, wordt zichtbaar. En dat ook nog eens op het mooiste bedrijvenpark van de provincie: op zowat 30 procent van de oppervlakte komt groen.

Toegankelijkheid
De site ligt onmiddellijk aan de A12 ter hoogte van Willebroek. Vlot bereikbaar via directe op- en afritten naar de A12 en ligt vlak bij de N16.

Grootte
Totale oppervlakte 20ha.

Beschikbaarheid

UNIT

OPP.

Huur per maand

Huur per jaar

13

1001,90 m²

€4.592

€55.104,5

Technische gegevens
- Vrije hoogte 6m.
- Vloer 3 ton/m².
- 10% lichtstraat
- 1 gelijkvloerse poort 4 x 4.5m
- Inbouwen kantoor mogelijk

Voor meer informatie kunt u ons steeds contacteren via 03/206.76.76!

Gebouw

Bouwjaar
2008
Type bebouwing
Open

Terrein

Bebouwde opp.
1290 m²

Financieel

Conditie
Nieuwbouw

Indeling

Type dak
andere

Energie

Verwarming
Individueel
Verwarmingstype
CV op gas

Informatieplicht

Stedenbouwkundig vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
Nee
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Stedenbouwkundige bestemming
Industriegebied voor ambachtelijke bedrijven of gebieden voor KMO's
Afgebakende oeverzone
Nee
Afgebakende overstromingsgebieden
Nee

Contacteer Steffen voor meer info

Fotogalerij

Locatie

Willebroek

Willebroek is een gemeente die vlakbij Mechelen ligt en zo goed als halfweg tussen Antwerpen en Brussel. Zo vormt ze een ideale woonplaats voor mensen die zich veel moeten verplaatsen en een goede uitvalbasis op prijs stellen. 

De regio wordt gekenmerkt door water : De Rupel ligt vlakbij en het Zeekanaal Brussel-Schelde doorklieft de gemeente van noord naar zuid.  Zelfs de naam Willebroek heeft met water te maken: Vroeger was de regio één groot moeras dat de naam ‘het Wilde Broek’ droeg.  Willebroek heeft ook een domeinbos met de naam ‘Het Broek’.  Het is een groot bos waar je de grootste tamme kastanjeboom van het land kan bewonderen ! Deze zou ca. 300 jaar oud zijn en is sinds 1942 beschermd.
Wandelaars vinden uitgestippelde wandelpaden die hen de mooiste hoeken van Het Broek laten verkennen. Maar ook hengelaars komen aan hun trekken. Op 15 vijvers mag namelijk gehengeld worden door iedereen die in het bezit is van een visverlof dat afgeleverd werd door het Vlaamse Gewest.

Een andere troef van Willebroek is de charmante jachthaven van Klein-Willebroek, een gehucht dat ten noorden van het centrum gelegen is.  Het heeft een sashuis dat dateert uit 1608. Enkele restaurants, bistro’s en cafés verwennen de toeristen nog eens extra.
Over het Zeekanaal Brussel-Schelde ligt een industriële hefbrug in geklonken staal die de naam ‘de Vredesbrug’ meekreeg.  Ze heeft een lengte van 41 meter.  Ze wordt ook wel eens ‘de brug der zuchten’ en eveneens het minder romantische ‘Monster van ijzer en staal’ genoemd. Wannes van de Velde zong erover in zijn lied ‘De brug van Willebroek’.

Het fort van Breendonk werd tijdens de Tweede Wereldoorlog gebruikt door de nazi’s als concentratiekamp. Het is één van de best bewaarde kampen in West-Europa. Wanneer de Britten in 1944 het fort komen bevrijden, vinden zij een leeg fort.  Alle gevangenen werden voorheen al afgevoerd naar Duitsland.  Het was dan ook wachten tot het einde van de oorlog om nieuws te vernemen over deze mensen. Het fort blijft tot vandaag een belangrijk herinneringsoord zodat we de gruwel van de concentratiekampen en het nazisme nooit zullen vergeten. 

Het internationaal gerenommeerde Hazewinkel is een wedstrijdbaan voor roei- en kajaksport.  Het verwondert natuurlijk niet dat Willebroek met zijn vele waters al enkele malen gastheer is geweest voor het wereldkampioenschap roeien en andere roei- en kajakwedstrijden. Verschillende watersportverenigingen gebruiken de watersportbaan als uitvalsbasis voor hun eigen trainingen, maar ook opleidingen en initiatielessen in roeien, kajak, zeilen en windsurfen behoort hier tot de mogelijkheden.

Als u een dagje uit culinair wil afsluiten, moet u eens ‘schep’ bestellen : het is stoofvlees van paard, begeleid door frietjes of brood. Vooral tijdens de jaarmarkt van Willebroek wordt deze lekkernij uitgebreid gedegusteerd. Het gerecht is historisch gegroeid uit de verkoop van oude trekpaarden die gebruikt zijn langs de Willebroekse Vaart.  Geniet dan ook ineens van de streekbieren tripel Weldebrouck en de Heindonker.  Schol !