Vorige
Volgende

Industrie te 2880 Bornem, Rijksweg 19

Prijs op aanvraag

  • grondoppervlakte 38000m²
Contacteer ons

Omschrijving

Ruimtes te huur tussen Brussel en Antwerpen, in de industriezone van Bornem, van meer dan 20.000 m². Momenteel is er zo’n 1.800 m² opslagruimte te huur met een aansluitende kantoorruimte van ruim 100 m². Het beschikbare magazijn met drie laad- en loskades kan verwarmd worden en is voorzien van ESFR sprinklers, waardoor het uitermate brandveilig is. De goede zichtbaarheid vanop de weg is een groot pluspunt aan dit complex.
Dit warehouse is enorm vlot bereikbaar, want de site ligt tussen de E17 Gent - Antwerpen en de A12 Brussel - Antwerpen. Zo ben je ook op een mum van tijd op de Brusselse en de Antwerpse Ring. Op 40 minuten bereik je zowel de Antwerpse haven als de Antwerpse luchthaven en op een kwartier ben je aan de inlandse containerterminal in Willebroek. De site beschikt over een ruime parking voor zowel auto’s als vrachtwagens.

Beschikbaarheden

UNIT

OPP.

Huur per maand

Huur per jaar

1
Magazijn

17.94 m²

€5.980

€71.760

1 Kantoor

107 m²

€891,6

€10.700

Verschillende units kunnen samen of flexibel worden gehuurd!
Voor meer informatie kunt u ons altijd contacteren via steffen@firstimmo.be of 03/206.76.76!

Gebouw

Bouwjaar
1996
Type bebouwing
Open

Terrein

Terrein opp.
38000 m²
Bebouwde opp.
20796 m²

Financieel

Conditie
Goede staat

Informatieplicht

Stedenbouwkundig vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nog niet aangevraagd
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Niet van toepassing
Stedenbouwkundige bestemming
Industriegebied
Afgebakende oeverzone
Nee
Afgebakende overstromingsgebieden
Nee

Contacteer Steffen voor meer info

Fotogalerij

Locatie

Bornem, Puurs & Sint-Amands

In het zuidwesten van de provincie Antwerpen aan de rechteroever van de Schelde en onder de Rupel vormen de gemeenten Puurs, Bornem en Sint-Amands de streek Klein-Brabant. Hiermee bevinden de ruim 45.000 inwoners zich in de gouden driehoek Antwerpen-Brussel-Gent en hebben op vlak van mobiliteit niets te kort. Verder komt de streek onder de aandacht tijdens de jaarlijkse Dodentocht. Zo strijken er duizenden wandelaars en joggers neer in de gemeente Bornem na een beproeving van 100 km. Bornem is met zijn 21.000 Bornemnaren de grootse gemeente in de streek. Groots is Bornem ook op het gebied van haar verenigingsleven. Met bijna 250 verenigingen, waarvan 100 sport, 100 cultuur, 12 senioren, 11 jeugd  en 9 natuurverenigingen vindt iedereen zijn gading. De tweede grootste gemeente is Puurs met ongeveer 16.000 Puursenaars. De 'kathedraal van Klein-Brabant' oftewel de Sint-Pieterskerkis de grootste trekpleister van Puurs. Verder is deze gemeente gekend voor zijn asperges en natuurlijk Brouwerij Moortgat. Tenslotte wonen er in het meer landelijke Sint-Amands bijna 8.300 mensen. Hier pronkt de Sint-Amanduskerk en het historisch en rustieke centrum. Verder kan je er cultuur opsnuiven in de telrijke musea. En als dat nog niet genoeg was, kan je in de zomer met een echte oude stoomtrein tussen Puurs en Sint-Amands rijden. Tenslotte zijn er de geruchten dat de gemeenten Puurs en Sint-Amands aan het overwegen zijn om te fusioneren. To be continued