Vorige
Volgende

Industrie te 2880 Bornem, Oude Sluisweg 1

Prijs op aanvraag

  • grondoppervlakte 160503m²
Contacteer ons

Omschrijving

Dit gloednieuwe klasse A gebouw is TAPA-gecertificeerd. Dat maakt het ideaal voor hoogwaardig of diefstalgevoelig materiaal. Twee gelijkvloerse toegangspoorten en 17 laad- en loskades geven toegang tot het magazijn van ruim 12.690 m². De mogelijkheid bestaat om de loods op te splitsen in verscheidene units. De mezzanine zorgt voor bijna 600 m² extra opslagruimte. Het aansluitende bureel telt meer dan 300 m², voldoende voor een kantoorinrichting die meer dan alleen functioneel is. Dankzij de zonnepanelen op het dak wordt de kost van het elektriciteitsverbruik aanzienlijk verlaagd. Verder is het gebouw voorzien van verwarming. De ESFR sprinklerinstallatie zorgt voor de brandveiligheid, zodat u op uw twee oren kunt slapen.
De site heeft een ruime parking en is vlot bereikbaar via de weg. De op- en afrit van de A12 tussen Antwerpen en Brussel bevinden zich op minder dan 10 minuten rijden. Het kanaal naast het gebouw zorgt niet alleen voor een mooi uitzicht, maar ook voor een goede connectie met de Schelde en het Zeekanaal Brussel-Antwerpen. De inlandse containerterminal in Willebroek en de haven van Antwerpen zijn op die manier erg dichtbij.

Beschikbaarheden

UNIT

OPP.

Huur per maand

Huur per jaar

1
Magazijn

12.690 m²

€48.645,00

€583.740,00

1
Mezzanine

596 m²

€1.490,00

€17.880,00

1
Kantoor

349 m²

€3.190,00

€38.280,00

Verschillende units kunnen samen of flexibel worden gehuurd!
Voor meer informatie kunt u ons altijd contacteren via steffen@firstimmo.be of 03/206.76.76 !

Gebouw

Type bebouwing
Open

Terrein

Terrein opp.
160503 m²
Bebouwde opp.
91789 m²

Financieel

Conditie
Nieuwbouw

Informatieplicht

Stedenbouwkundig vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nog niet aangevraagd
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Niet van toepassing
Stedenbouwkundige bestemming
Industriegebied

Contacteer Steffen voor meer info

Fotogalerij

Locatie

Bornem, Puurs & Sint-Amands

In het zuidwesten van de provincie Antwerpen aan de rechteroever van de Schelde en onder de Rupel vormen de gemeenten Puurs, Bornem en Sint-Amands de streek Klein-Brabant. Hiermee bevinden de ruim 45.000 inwoners zich in de gouden driehoek Antwerpen-Brussel-Gent en hebben op vlak van mobiliteit niets te kort. Verder komt de streek onder de aandacht tijdens de jaarlijkse Dodentocht. Zo strijken er duizenden wandelaars en joggers neer in de gemeente Bornem na een beproeving van 100 km. Bornem is met zijn 21.000 Bornemnaren de grootse gemeente in de streek. Groots is Bornem ook op het gebied van haar verenigingsleven. Met bijna 250 verenigingen, waarvan 100 sport, 100 cultuur, 12 senioren, 11 jeugd  en 9 natuurverenigingen vindt iedereen zijn gading. De tweede grootste gemeente is Puurs met ongeveer 16.000 Puursenaars. De 'kathedraal van Klein-Brabant' oftewel de Sint-Pieterskerkis de grootste trekpleister van Puurs. Verder is deze gemeente gekend voor zijn asperges en natuurlijk Brouwerij Moortgat. Tenslotte wonen er in het meer landelijke Sint-Amands bijna 8.300 mensen. Hier pronkt de Sint-Amanduskerk en het historisch en rustieke centrum. Verder kan je er cultuur opsnuiven in de telrijke musea. En als dat nog niet genoeg was, kan je in de zomer met een echte oude stoomtrein tussen Puurs en Sint-Amands rijden. Tenslotte zijn er de geruchten dat de gemeenten Puurs en Sint-Amands aan het overwegen zijn om te fusioneren. To be continued