Vorige
Volgende

Industrie te 2170 Antwerpen, Vaartkaai

Prijs op aanvraag

  • bewoonbareoppervlakte 912m²
Contacteer ons

Omschrijving

Magazijnruimte te huur in Merksem nabij het Albertkanaal.
(Momenteel zijn er geen ruimtes beschikbaar. Toch interesse? Aarzel niet om ons te contacteren voor het nakijken van toekomstige beschikbaarheden!)

Dit bedrijvencomplex bestaat uit 27 hallen van diverse afmetingen. Het complex is gelegen op een terrein van circa 22 000m² en bevindt zich in een zone bestemd voor industriële activiteiten. Het complex ligt aan het Albertkanaal en het binnendok van Merksem. De op- en afritten van de Ring rondom Antwerpen bevinden zich op circa 2.5 km.

Constructie
27 units met oppervlakten van 500m² tot 4500m².

Grootte
Een totale oppervlakte van ongeveer 14 700 m² opslagruimte verdeeld over 27 units.

Beschikbaarheid

Momenteel zijn er geen beschikbare ruimtes!

UNIT

OPP.

Huur per maand

Huur per jaar

Momenteel zijn er geen units beschikbaar

Karakteristieken
- De site is verdeeld in 27 units die afzonderlijk kunnen functioneren.
- Elke unit heeft een toegangspoort en 4 laaddokken.
- Geïntegreerde kantoorruimte is mogelijk.
- De vloeren zijn bestand tegen zware ladingen (4 ton / m²)
- Industriële gas- en elektriciteitsconnecties.
- Dak met afzonderlijke verlichting.
- Verschillende contactdozen voor telefoonaansluiting, fax, e.a.
- Voldoende ruimte rond de gebouwen voor het manoeuvreren met vrachtwagens en auto’s.
- milieuvergunning klasse 1 is toegestaan- vrije hoogte: 6 meter
Voor meer informatie kunt u ons steeds contacteren via steffen@firstimmo.be of 03/206.76.76!

Gebouw

Bewoonbare oppervlakte
912 m²
Type bebouwing
Gesloten

Terrein

Bebouwde opp.
912 m²

Financieel

Conditie
Direct bewoonbaar

Indeling

Type dak
andere

Informatieplicht

Stedenbouwkundig vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
Nee
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Stedenbouwkundige bestemming
Industriegebied voor ambachtelijke bedrijven of gebieden voor KMO's
Afgebakende oeverzone
Nee
Afgebakende overstromingsgebieden
Nee

Contacteer Steffen voor meer info

Fotogalerij

Locatie

Merksem

Ten noorden van de stad Antwerpen ligt het district Merksem.  Een levendig en multicultureel stadsdeel dat bijna 42.000 inwoners telt.  Grenzend aan de metropool heeft ze als voordeel een goede verbinding te hebben met de stadskern om zo mee te kunnen genieten van de voordelen van de stad met betrekking tot werk en cultuur.  Ook haar ligging ten opzichte van de haven van Antwerpen is een grote troef om er je woonplaats te nemen.

Merksem lijkt op het eerste zicht geheel bebouwd te zijn, heeft ze toch nog voldoende groene spots.  Denk maar aan het Bouckenborghpark met een grootte van 11 hectare.  Het heeft aantrek als wandelpark door zijn verwilderde boomgaard, een grote vijver en zijn kasteel met grachten. In het kasteel huist het cultuurcentrum van Merksem. Het districtsbestuur besliste ook om het Kwadeveldenplein herin te richten. Het is een druk bezocht plein dat verschillende mogelijkheden biedt naar sport en spel toe.  Ook de speeltuin en de banken die geplaatst werden om gewoon gezellig samen te zijn, worden door de inwoners geapprecieerd.

Het fort van Merksem werd eigendom van de stad in 1977 en omgevormd tot een gewaardeerd sport- en recreatiedomein.  Je kan er petanquen, voetballen, volleyballen en basketballen en veel sportverenigingen hebben er dan ook hun stek gevonden.  Verder is er een dierenparkje en een trimpark.  Nu het tuinieren erg in trek is, werd het resterende gedeelte van deze groene zone ingenomen door volkstuintjes.

Om de groenbeleving in Merksem te versterken, werd het ‘Masterplan Groen Hart Merksem’ ontwikkeld. Dit masterplan heeft de ambitie om van drie parkeilanden, één groene kern in het centrum van Merksem te maken en ze zowel ruimtelijk als functioneel met elkaar te verbinden. Zo kunnen de parken als één groen geheel ervaren worden en krijgt Merksem een groene long, waar het aangenaam vertoeven is. Er ontstaat een ruimte om enerzijds tot rust te komen en om anderzijds actief te recreëren. Verder wordt in dit plan ook gekeken naar de paden in de verschillende parken. Bedoeling is om bredere hoofdpaden aan te leggen die voor een snellere verbinding tussen de parken moeten zorgen voor zowel voetgangers als fietsers. De smallere paden dienen dan weer om rustig op te wandelen en te genieten van het groen.  De nieuwe LED-verlichting die geplaatst wordt, maakt het plaatje  af om een aangename groene long te creëren. 

U merkt het al: het districts- en stadsbestuur doet er alles aan om van Merksem een aangename plek te maken om te wonen en te ontspannen.  Geen wonder dat de verkoop van panden in deze regio in de lift zit !