Vorige
Volgende
Nieuw

Appartement te Wilrijk , De Bruynlaan 80 V2

€ 174.000

  • slaapkamers 2
  • badkamers 1
  • bewoonbareoppervlakte 86m²
  • grondoppervlakte 174m²
Contacteer ons

Omschrijving

Degelijk en professioneel afgewerkt en recent gerenoveerd (2012) appartement op de tweede verdieping met 2 slaapkamers, een badkamer met designlavabo, een volledig uitgeruste designkeuken en was-/strijkkamer te Wilrijk - Valaar  

 

 

Indeling:

 

Via de gemeenschappelijke inkomhal en een comfortabele trap is er onmiddellijk toegang tot de lichte woonkamer met eiken samengestelde parketvloer.  De woonkamer vloeit mooi over naar het deel van de leefruimte dat als keuken is ingericht. Deze designkeuken is uitgerust met extra kasten, 1 1/2 spoelbak, een 4 pits vitrokeramische kookplaat, een oven, een dampkap.

Achter de woonruimte ligt de eerste slaapkamer met dezelfde prachtige eiken samengestelde parket als in de woonkamer.

De tweede slaapkamer met dakkoepel is tevens bereikbaar langsheen de leefruimte en heeft een grijze tegelvloer die naadloos doorloopt naar de badkamer met matglazen deur, een afgescheiden toilet, een inloopdouche met glazen wand en een designlavabo met meubel.

Via de badkamer is er doorgang naar de  waskamer/berging met grijze tegelvloer. Hier vindt u de HR-gaswandketel, de volledig vernieuwde zekeringkast en de nodige aansluitingen voor de wasmachine en droogkast.

Bij dit appartement horen tevens 2 kelderbergingen.

 

 

Bijzonderheden/renovaties:

 

Het hele appartementsgebouw werd van boven tot onder volledig gerenoveerd anno 2011-2012: vloeren, muren, plafonds, CV, elektriciteit, waterleidingen, ramen, ...

De gevel werd gereinigd.

Overal in het appartement zijn ingewerkte spots voorzien.

Appartement voorzien worden van:

 - een deur met veiligheidscilinderslot;

 - een kleuren videofoon;

 - volledig nieuw individueel HR verwarmingsinstallatie;

 - ...  

 

! LET OP !

Sinds 1 juni 2018 geldt er een nieuw verlaagd tarief van 7% bij de aankoop van uw gezinswoning, tot 200.000 euro (€ 220.000 in de Vlaamse kernsteden) is er zelfs  een bijkomende vermindering van 5.600 euro!  Kort samengevat, minder verkooprechten verschuldigd dan het vroegere ‘klein beschrijf’!

 

Stedenbouwkundige vergunning uitgereikt - Woongebied - Geen rechterlijke herstelmaatregelen of bestuurlijke maatregel opgelegd - Geen verkavelingvergunning.

 

 

Documenten

Kenmerken

Terrein opp.
174 m²
Bewoonbare oppervlakte
86 m²
Bebouwde opp.
95 m²
Oppervlakte leefruimte
35 m²
Gevelbreedte
6 m
Perceelbreedte
6 m
Perceeldiepte
29 m
Verdieping
2
Aantal verdiepingen
2
Slaapkamers
2
Badkamers
1
Kadastraal inkomen
€ 464
Conditie
Gerenoveerd
Verwarmingstype
CV op gas
Verwarming
Collectief
Type dak
plat beton
Oriëntatie tuin
Noord
Type bebouwing
Gesloten
Beglazing
Dubbel
Kelder
Ja
EPC
195 kWh/m²

Informatieplicht

Stedenbouwkundig vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
Nee
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Afgebakende oeverzone
Nee
Afgebakende overstromingsgebieden
Nee

Contacteer Jeroen voor meer info

Locatie

Wilrijk

Wilrijk telt een 40.000 inwoners en is daarmee het derde grootste district van de stad Antwerpen. Samen met Hoboken vormen ze het zuiderdistrict. Deze deelgemeente staat ook bekend als ‘het geitendorp’.  De bewoners worden bijgevolg ook wel eens ‘geiten’ of ‘geitenkoppen’ genoemd.  Gelinkt aan deze benamingen wordt tegenwoordig om de 5 jaar een historisch-folkloristische ‘Geitestoet’ georganiseerd. Dit volkse gebeuren brengt heel wat toeschouwers op de been en jong en oud viert mee.

De jeugddienst van Wilrijk heeft een originele manier gevonden om de jeugd op de hoogte te houden van allerlei activiteiten : Na een gratis aanmelding in het systeem ontvangen de tieners via SMS aankondigingen over workshops, fuiven en optredens.

Aan verenigingen geen gebrek in Wilrijk:  Of u nu muziek wil maken, strips wil lezen, toneel wil spelen, wil toetreden tot een vrouwenorganisatie of gezelschapsspelen wil spelen;  Wilrijk heeft het allemaal !  Ook op sportief vlak kan u zich uitleven : Sportpark Ter Beke beschikt over vier voetbalvelden en sportpark Fort VI heeft naast voetbalvelden ook een atletiekpiste. Zwembad Ieperman brengt dan weer de sportieve zwemmers samen. Zelfs diepzeeduiken en skiën behoren tot de mogelijkheden. Wandelen kan u ook naar hartenlust. Het Steytelinckpark met zijn kasteel heeft de voormalige tuinen ingericht als wandelpark.  Ook het 90 ha. grootte Nachtegalenpark is een begrip ver buiten Antwerpen met zijn verschillende parken en kasteel. Eén ervan is het Middelheimpark dat bij een ruim publiek gekend is door het beeldenpark en openluchtmuseum.

De grootste jaïntempel buiten India vindt U in Wilrijk. De Antwerpse jaïngemeenschap telt ongeveer 400 families die vooral actief zijn in handel en de bewerking van diamanten. De gebruikte marmerblokken voor de tempel zijn vooraf in India bewerkt en dan verscheept naar Antwerpen. Als u eens een fort wil bezoeken, kan dat in Fort 7, één van de best bewaarde forten van de militaire verdedigingsgordel rond Antwerpen.

U begreep  het al : Wilrijk is een bruisend district waar u zich nooit zal vervelen !

Gelijkaardige panden