Vorige
Volgende

Appartement te Zwijndrecht , Verbrandendijk 58 bus 202

€ 890 / mnd

  • slaapkamers 2
  • badkamers 1
  • bewoonbareoppervlakte 91m²
Contacteer ons

Omschrijving

Bijna-energieneutraal (BEN) nieuwbouw appartement met carport:

 

Het appartement, opgetrokken met veel oog voor een duurzame en esthetische detailafwerking, is gelegen op wandelafstand van het centrum van Zwijndrecht. Het openbaar vervoer is vlakbij en brengt je op enkele minuten naar het hartje van Antwerpen. Ook de E17 en de E34 zijn vlot bereikbaar.

 

Het appartement werd ingedeeld als volgt:

Via de inkomhal betreden we de woonkamer met open keuken. De woonkamer is gekenmerkt door veel lichtinval en geeft toegang tot het terras met IPE-afwerking. De open keuken is volledig uitgerust: dubbele spoelbak, ingebouwde koelkast, inductievuur, dampkap, oven en vaatwasser. Bij de woonkamer werd nog een berging voorzien waar wasmachine, droogkast en diepvries kunnen worden geplaatst. Via de hal bereiken we de twee slaapkamers, apart toilet en badkamer. De badkamer heeft een meubel met dubbele lavabo en inloopdouche.

 

Er is een gemeenschappelijke fietsenberging en in de huurprijs zit een carport vervat.

 

Het appartement is erg energiezuinig dankzij de vloerverwarming met warmtepomp (lucht-lucht) en de 6 zonnepanelen van 265kWh.  

 

Comfort: HR-glas, parlofoon, vloerverwarming met warmtepomp, lift, zonnepanelen, ventilatiesysteem met warmterecuperatie

 

Huisdieren enkel toegelaten na schriftelijke toestemming.

 

Gemeenschappelijke kosten:  50 euro (incl. onderhoud verwarming en ventilatiesysteem)

 

Indeling van het appartement:

woonkamer 7,5m x 5,1m = 38,0m²

Keuken 1,6m x 3,6m = 5,7m²

Berging 2,3m x 1,9m = 7,5m²

Badkamer 2,0m x 2,3m = 4,2m²

Toilet ,9m x 1,3m = 1,2m²

Slaapkamer 3,2m x 2,6m = 8,5m²

Slaapkamer 6,2m x 2,4m = 15,0m²

Terras 7,5m x 1,5m = 11,0m²

 

Documenten

Kenmerken

Bewoonbare oppervlakte
91 m²
Oppervlakte leefruimte
38 m²
Oppervlakte terras
11 m²
Verdieping
2
Aantal verdiepingen
2
Slaapkamers
2
Badkamers
1
Parkeerplaatsen
1
Bouwjaar
2018
Conditie
Nieuwbouw
Verwarmingstype
Vloerverwarming
Verwarming
Individueel
Type dak
plat asfalt
Oriëntatie tuin
Noord
Type bebouwing
Halfopen
Beglazing
Dubbel
Lift
Ja
Terras
Ja
EPC
32 kWh/m²

Informatieplicht

Stedenbouwkundig vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Voorkooprecht
Niet van toepassing
Verkavelingsvergunning
Niet van toepassing
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Afgebakende oeverzone
Nee
Afgebakende overstromingsgebieden
Nee

Contacteer Ide voor meer info

Locatie

Zwijndrecht

Zwijndrecht is met zijn bijna 19.000 inwoners geen kleine gemeente meer maar heeft nog wel de gezelligheid van een dorp kunnen behouden. Deze gemeente bevindt zich onmiddellijk naast metropool Antwerpen aan de linkeroever van de Schelde en aan de grens met Oost-Vlaanderen. Met de twee snelwegen (de E17 en de E34) die Zwijndrecht doorkruisen en uitmonden op de Antwerpse ring is mobiliteit zeker een troef.

De gemeente heeft sinds 2008 een uitgesproken missie en wil zich op 3 domeinen profileren. Allereerst wil ze haar inwoners een gemeente bieden ‘waar het goed is om wonen’.  Zo wil ze o.a. jonge mensen kansen bieden om een betaalbare woonst te vinden in een groene gemeente. Verder wil ze in een groot recreatief aanbod voorzien op zowel sportief als cultureel vlak. De derde pijler is de ondersteuning van een hoogwaardige gezondheids- en welzijnszorg. Hiermee richt ze zich vooral, maar niet enkel, op senioren.

Een gemeente waar het goed is om wonen hecht uiteraard veel belang aan een groen karakter. Zwijndrecht heeft hier dan ook op ingezet. Zo kan u uitgebreid en rustig wandelen in het Neuzenbergbos en het Vlietbos. Verder kan u sporten naar lieve lust op de atletiekpiste, de badminton- , basketbal-, tennis- en volleybalterreinen. Ook het verenigingsleven is zeer rijk en gevarieerd aanwezig in Zwijndrecht. Met bijna 200 verengingen in verschillende domeinen zoals sport, jeugd, cultuur en natuur zal je je ongetwijfeld snel thuis voelen in Zwijndrecht.

Gelijkaardige panden