Vorige
Volgende
Nieuw

Huis te Deurne , De Sossastraat 30

€ 189.000

  • slaapkamers 3
  • badkamers 3
  • bewoonbareoppervlakte 172m²
  • grondoppervlakte 90m²
Contacteer ons

Omschrijving

Te renoveren handelshuis, thans ingedeeld naar 3 kleinere appartementen dus ideaal voor groot gezin of familie die graag onder zelfde dak bij mekaar willen wonen - momenteel geheel leeg en niet verhuurd, dus per direct beschikbaar bij notariële akte!

 

Dankzij het huidig nieuwe stelsel van verkooprechten voor eindgebruiker/eerste aankoop eigen bewoning, is deze aankoop zelfs voordeliger dan het vroegere 'klein beschrijf' geworden ov.(*)

 

Indien u graag een bezoek zou brengen aan deze woning? aarzel dan niet ons hiervoor te contacteren. Onze verkoper staat graag tot uw dienst.

Had u graag zelf een gratis schatting van uw eigendom of vrijblijvend vastgoedadvies, bel ons voor een vrijblijvend gesprek op 03/206 76 76 of mail naar info@firstimmo.be

First Immo Deurne aan de Turnhoutsebaan, samen met onze 14 andere vastgoedkantoren in en rondom de provincie Antwerpen steeds tot uw dienst en altijd bij u in de buurt!

 

(*)Sinds 1 juni 2018 geldt er een nieuw verlaagd tarief van 7% voor de aankoop van de gezinswoning. Voor gezinswoningen tot 200.000 euro is er nog een bijkomende vermindering van 5.600 euro. Gezinswoningen die in de Vlaamse kernsteden liggen, mogen tot 220.000 euro kosten om deze bijkomende vermindering te verkrijgen.

 

gvg-wg-gmo-vkr-gvv

 

 

Documenten

Kenmerken

Terrein opp.
90 m²
Bewoonbare oppervlakte
172 m²
Gevelbreedte
18 m
Perceelbreedte
18 m
Perceeldiepte
5 m
Slaapkamers
3
Badkamers
3
Bouwjaar
1930
Kadastraal inkomen
€ 1527
Conditie
Te renoveren
Verwarmingstype
Kachels op gas
Verwarming
Individueel
Type bebouwing
Halfopen
Beglazing
Enkel
Kelder
Ja
EPC
402 kWh/m²

Informatieplicht

Stedenbouwkundig vergunning
Nee
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Voorkooprecht
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Afgebakende oeverzone
Nee
Afgebakende overstromingsgebieden
Nee

Contacteer Laurens voor meer info

Locatie

Deurne

Deurne is net zoals Hoboken en Wilrijk een district van de stad Antwerpen en heeft het grootste bewonersaantal van alle Antwerpse deelgemeentes. De Deurnenaars wonen in 20 verschillende buurten met elk hun eigenheid. Vooral de buurten Zwarte Arend, Kronenburg, Ten Eekhove, Conforta, Arena, Drakenhof en de Bosuil hebben hun specifieke identiteit die doorheen de geschiedenis werd gevormd.

Maar dé trekpleister van de gemeente Deurne is het kasteel en het bijhorend park Rivierenhof.  Het Rivierenhof is met zijn 132 hectaren het grootste natuurpark van de provincie Antwerpen.  Hier kan u ontspannen, wandelen en sporten naar hartenlust. Met een openluchttheater, een kinderboerderij en zelfs een verkeerstuin kunnen de jongste bewoners hun energie kwijt terwijl ze iets nuttigs bijleren.  Leren kan u ook in de talrijke musea die Deurne rijk is. In het Turninum Volksmuseum waant u zich  2 eeuwen terug in de tijd en kan u het dagdagelijkse leven van toen ontdekken. Ook een bezoek aan het  natuurhistorisch museum Boekenberg loont de moeite. Dit museum bevindt zich in een eeuwenoud grottencomplex in het Boekenbergpark. Misschien kan ook een luchtvaartmuseum u wel bekoren. Het Stampe & Vertongen museum huisvest niet alleen klassieke vliegtuigen en een oude vliegtuigfabriek maar biedt ook een interactieve ervaring.

Als voetballiefhebber en Deurnenaar kan je niet anders dan supporteren voor de kleuren rood en wit, de ploeg van ’t stad, oftewel ‘den Antwerp’ zoals de Royal Antwerp Football Club in de volksmond genoemd wordt. Een fervent supporter vind je in regisseur en slimste mens presentator Erik Van Looy, eveneens geboren in Deurne. Andere bekende Antwerpenaren die in Deurne hun roots hebben, zijn Leopold Vermeiren, de  schrijver van de Rode Ridder stripverhalen en Sigrid Spruyt, voormalig nieuwslezer en journaliste.

Gelijkaardige panden