Vorige
Volgende

Kantoren te 2650 Edegem , Prins Boudewijnlaan 43

€ 2.850 / mnd

  • bewoonbareoppervlakte 285m²
Contacteer ons

Omschrijving

Kantoorgebouw gelegen in een prachtige groene omgeving. Volledig vernieuwd !

Prestigieuze kantoorgebouwen met stijl en charme, uiterst geschikt als hoofdkantoren, gelegen aan E19 Mechelen/Brussel (afrit 17), met perfecte verbinding naar E17 en E313 en eveneens gelegen in de nabijheid van de A12.

De kantoren hebben veel natuurlijke lichtinval door de grote opengaande ramen. Het onthaal van de klanten gebeurd via de receptioniste. In het gebouw ernaast (Prins Boudewijnlaan 41) kunnen uw werknemers en u genieten van een smakelijk lunch in het restaurant. Rondom het gebouw zijn er aangelegde tuinen met waterpartijen. Het gebouw is vlot bereikbaar met openbaar vervoer en met de wagen.

Beschikbaarheid
Op dit moment zijn er de volgende oppervlaktes te huur:

Verdiep
OPP.
Huur p/m
Huur p/j
0/ links
285m²
op aanvraag
op aanvraag

Verdiep 0/ links: 7 parkeerplaatsen buiten

Technische gegevens
- grote prestigieuze inkomhal
- aluminium draai-kip ramen met dubbele beglazing
- zonnewerend glas
- zonneblinden
- airconditioning
- reeds opgedeeld in verschillende ruimten
- kitchenette voorzien
- sanitair dames en heren

Plannen zijn op aanvraag beschikbaar, voor meer informatie kunt u ons altijd contacteren via 03/206.76.76!

Gebouw

Bewoonbare oppervlakte
285 m²
Bouwjaar
1980
Type bebouwing
Open
Aantal verdiepingen
2

Financieel

Conditie
Direct bewoonbaar

Indeling

Kelder
ja
Parkeerplaatsen
30
Type dak
plat beton
Tuin
ja

Comfort

Lift
ja

Energie

Beglazing
Dubbel
Verwarming
Collectief
Verwarmingstype
CV op gas

Informatieplicht

Stedenbouwkundig vergunning
Niet van toepassing
Dagvaarding uitgebracht
Niet van toepassing
Rechterlijke beslissing
Niet van toepassing
Voorkooprecht
Niet van toepassing
Verkavelingsvergunning
Niet van toepassing
Afgebakende oeverzone
Nee
Afgebakende overstromingsgebieden
Nee

Contacteer Steffen voor meer info

Locatie

Edegem

In Edegem, een gemeente ten zuiden van Antwerpen, is het rustig en mooi wonen. De bijna 21.500 Edegemnaars genieten er van de rust en dat terwijl ze qua mobiliteit ideaal wonen in de ‘gouden driehoek’ met de E19 als dichtstbijzijnde snelweg. Zo geraken ze snel in Antwerpen, Brussel, Gent en Hasselt. Bovendien is Edegem gekenmerkt door zijn waaier aan groen en recreatiemogelijkheden zodat natuur- en sportliefhebbers zeker hun gading vinden.

Het is een bewuste keuze van het bestuur om een extra inspanning te doen voor de aanleg en het behoud van groene en recreatieve zones. Zo is er een masterplan opgesteld om Hof Ter Linden en het domein van Fort 5 naar één groot belevingsterrein om te vormen. Aan iedereen wordt gedacht: jongeren en ouderen, de sportievelingen onder ons, de natuurliefhebbers, de culinaire genieters, families en scholen. Andere groene plaatsen in Edegem zijn Park-Centrum, het Meihof, het recreatiegebied Romeinse Put en het Domein Mussenburg.

Dit laatste heeft tot ver buiten Edegem faam verworven door de sage van Marie Gevers.  Ze schreef over Cornelius Guldentop, een brigand, wat de Franse benaming is voor de Vlaamse verzetsstrijders tijdens de Boerenkrijg.  Hij werd in 1799 onthoofd op de Grote Markt in Antwerpen. Volgens de sage van Marie Gevers doolt hij nog steeds rond in het Domein Mussenburg op zoek naar zijn verborgen schat…

Snel zal je je niet vervelen als inwoner van Edegem. Zo telt deze gemeente verscheidene actieve verenigingen en worden er tal van evenementen georganiseerd. De bekendste zijn de festiviteiten rond de sage Meneerke van Buizegem, wereldDANSfestivalEDEGEM, het muziekfestival Rock@Edegem en de Edegemse Parkavonden in de zomer.

Bekende (ex) inwoners van Edegem zijn o.a. Kobe Van Herwegen, Adil El Arbi, Boris Daenen aka  (Netsky) en zangeres Roxane, die allemaal hun roots in het rustige, groene en levendige Edegem hebben.

Gelijkaardige panden