Vorige
Volgende

Grond te Wuustwezel , Kampweg 12

€ 174.000

  • grondoppervlakte 650m²
Contacteer ons

Omschrijving

Zeer goed gelegen perceel bouwgrond met een oppervlakte van 650 m² te Wuustwezel.

 

BOUWVOORSCHRIFTEN voor half open bebouwing:

- Diepte: gelijkvloers tot 17 m, eerste verdieping 13 m, tweede verdieping tot 9 m

- Gevelbreedte: 7.54 m

- Zadeldak van 15° tot 35°

 

DIVERSE:

- Centraal gelegen te Wuustwezel. Winkels, openbaar vervoer en scholen zijn op wandelafstand.

- Oprit E19 te Brecht ligt op 5 minuten rijden

- Prachtig zicht op de weiden achteraan het perceel

 

Indien u graag meer informatie krijgt over dit perceel, kan u ons altijd contacteren op 03/666.99.73 of via www.firstimmo.be

Kenmerken

Terrein opp.
650 m²
Gevelbreedte
7,54 m
Perceelbreedte
11 m
Perceeldiepte
76 m
Conditie
Nog te bouwen
Oriëntatie tuin
Zuidwest
Tuin
Ja

Informatieplicht

Dagvaarding uitgebracht
Nog niet aangevraagd
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Afgebakende oeverzone
Nee
Afgebakende overstromingsgebieden
Nee

Contacteer Jonathan voor meer info

Fotogalerij

Locatie

Wuustwezel

In het noorden van de provincie Antwerpen, aan de grens met Nederland, bevindt zich de gemeente Wuustwezel met een goede 20.000 inwoners. De Wuustwezelaars wonen grotendeels verspreid over de vijf woonkernen Braken, Gooreind, Loenhout, Sterbos en Wuustwezel-centrum. De slogan van Wuustwezel is “Ruimte om te leven” en dit mag je redelijk letterlijk nemen want slechts 11% is bebouwd. De overige 89% bestaat grotendeels uit landbouw- en natuurgebieden.

De twee populairste natuurdomeinen zijn Groot Schietveld en Uilebos. Groot Schietveld is een actief militair terrein en is het tweede grootste natuurgebied van de provincie Antwerpen. Met zijn vele kleine en ondiepe meren, uitgestrekte heiden en talrijke bossen is Het Groot Schietveld de perfecte uitvalbasis voor wandelaars en natuurliefhebbers. Eén van die bossen is het Uilenbos. Kinderen kunnen in dit bos naar hartenlust spelen. Het is namelijk een erkend speelbos. Dit maakt Wuustwezel ideaal voor wie aan de dagdagelijkse rush wil ontsnappen en tot rust komen.

Als je op zoek bent naar ontspanning kan dit ook in de verschillende discotheken en cafés en op de jaarlijkse evenementen. Zo heb je bijvoorbeeld Puntpop. Dit is een muziekfestival met een hoog rock- en metalgehalte. Dan is er nog de legendarische Azencross, een jaarlijkse fietsveldrit die traditiegetrouw sinds 1984 in Loenhout plaatsvindt. De legende gaat dat elke azencrosswinnaar ooit wereldkampioen wordt of was.

Voormalig wielrenner Edwig Van Hooydonck mag zich ook Wuustwezelaar noemen. Wereldkampioen is hij niet geworden, maar hij won wel tweemaal de Ronde Van Vlaanderen!

Gelijkaardige panden