Vorige
Volgende

Grond te Kapellen , Krynlaan 22

€ 360.000

  • grondoppervlakte 4400m²
Contacteer ons

Omschrijving

Rustig gelegen bouwgrond in Kapellenbos op grond van 4400m²!

 

- Goedgekeurde verkaveling en bijzonder plan van aanleg

- Bestemming ééngezinswoning met inbegrip van een zorgwoning conform vlaamse codex ruimtelijke ordening.

- Ligging gewestplan: woonparkgebied.

- De bouwzone voor hoofd- en bijgebouwen is gelegen op minstens 10 meter van de perceelgrenzen.

- De bouwdiepte is beperkt tot max 17 meter, 250m² bebouwde oppervlakte en/of 10 % van de perceelsoppervlakte (incl. vrijstaande bijgebouwen)

- alle wegeniswerken werden betaald, alsook alle kosten van de nutsmaatschappijen (water, gas, elektriciteit en telefoon/internet, …)

- Bovendien werden recent ook alle nodige grondafstanden tvv de gemeenten voor de wegen gedaan zodat  dit naar de toekomst niet meer nodig is. Er zal dus ook geen wijziging kunnen gebeuren aan de oppervlakte van de terreinen.

 

 

 

Vergunning uitgereikt – woonparkgebied - geen rechterlijke of bestuurlijke herstelmaatregel opgelegd - geen voorkooprecht -  verkavelingsvergunning uitgereikt

 

 

Indien u graag een bezoek zou brengen aan deze woning? Aarzel dan niet ons hiervoor te contacteren. Onze Verkoper  staat graag tot uw dienst. Had u graag zelf een gratis schatting van uw eigendom of vrijblijvend vastgoedadvies, bel ons voor een vrijblijvend gesprek op 03/206.76.76 of mail naar info@firstimmo.be

First Immo Kapellen aan de Hoevensebaan, samen met onze 14 andere vastgoedkantoren in en rondom Antwerpen, staan steeds tot uw dienst en altijd bij u in de buurt!

 

 

 

 

Kenmerken

Terrein opp.
4400 m²
Verwarmingstype
Geen

Informatieplicht

Dagvaarding uitgebracht
Nog niet aangevraagd
Stedenbouwkundige bestemming
Nog niet aangevraagd

Contacteer Enrique voor meer info

Fotogalerij

Locatie

Kapellen

In het noorden van de provincie Antwerpen ligt Kapellen. Er wonen ruim 26.000 inwoners verspreid over verschillende wijken: Kapellen centrum, Kapellen-Putte, Kapellenbos, Hoogboom en Zilverenhoek.  Geen wonder dat deze gemeente één van de rijkste van België kan genoemd worden:  Al sinds de aanleg van de spoorlijn Antwerpen-Rotterdam in 1853 verhuisden rijke Antwerpenaren naar deze groene omgeving.  Ze bouwden er villaparken, verschillende kastelen en exclusieve landhuizen. De gemeente kreeg er een residentiele uitstraling door.  Ook nu nog garandeert de spoorlijn een vlotte verbinding naar Antwerpen. Verder is de aantrekkingskracht van Kapellen  grotendeels te danken aan de natuur.  Deze gemeente vormt mee de groene long van de provincie.  Vanuit de lucht gezien, kleurt ruim ¾ van het grondgebied groen. Wandelen en fietsen kan je er dan ook naar hartenlust. Zo stippelde Toerisme Kapellen negen wandelroutes uit.

Kapellen is steeds een daguitstap waard.  Via de website van de gemeente kan je de brochure ‘Kapellen: waar altijd iets te beleven is’ downloaden.  Je vindt er een vijftiental voorstellen met vermelding van een realistische tijdsduur per activiteit.  Bij de toeristische dienst kan je ook – indien gewenst – een gids boeken die je uitstap nog verder kan uitdiepen.

In Kapellen ga je je beslist niet vervelen.  Het hele jaar door valt er wel iets te beleven.  In de winter is de ijspiste een aanrader en ook de kerstboomverbranding is drukbezocht. Jaarlijks organiseert de gemeente het familiefestival ‘Pulptuur’ in het park van Kapellen.  Voor jong en oud valt er van alles te beleven.  Meer dan vijftig artiesten geven er het beste van zichzelf op de zes podia.  Bovendien is het mooi meegenomen dat het helemaal gratis is! De Kapelse Dorpsdag, de kermis in Kapellen-centrum en de jaarmarkt in Putte zijn maar enkele van de evenementen die de talrijke bezoekers een gezellige dag bezorgen.  

Kapellen heeft ook veel talent voortgebracht:  Denk maar aan Sarah Bettens (zangeres van popgroep K’s Choice), Nathalie Delcroix (zangeres van folkgroep Laïs), Thomas Vermaelen en Tom De Mul (voetballers), Mathieu van der Poel (veldrijder) en Herman Verbruggen, beter bekend als Marcske van de Kampioenen.  Zij zijn allemaal in deze groene gemeente geboren!