Vorige
Volgende
Nieuw

Appartement te Deurne , Lammergierstraat 52 V2

€ 179.000

  • slaapkamers 2
  • badkamers 1
  • bewoonbareoppervlakte 89m²
  • grondoppervlakte 195m²
Contacteer ons

Omschrijving

Te koop - appartement - Deurne, wijk Zwarte Arend gelegen tussen de August van de Wielei en de Schotensesteenweg, dus zeer centraal nabij openbaar vervoer / winkels alsook opritten autobaan. Het appartement werd ten groten delen geheel gerenoveerd, zo werd de keuken geheel gemoderniseerd en de gehele badkamer volledig professioneel vernieuwd met royale inloopdouche alsook verzorgd lavabomeubel.   Het appartement beschikt verder twee ruime slaapkamers (4.4m x 3.7m / 3.6m x 2.5m), een lichte grote woonkamer (7.7m x 4.25m), achter gelegen terras (2.5mx 1m) en een kelderberging.

 

Dankzij het huidig nieuwe stelsel van verkooprechten voor eindgebruiker/eerste aankoop eigen bewoning, is deze aankoop zelfs voordeliger dan het vroegere 'klein beschrijf' geworden ov.(*)

 

Indien u graag een bezoek zou brengen aan dit appartement? aarzel dan niet ons hiervoor te contacteren. Onze verkoper staat graag tot uw dienst.

Had u graag zelf een gratis schatting van uw eigendom of vrijblijvend vastgoedadvies, bel ons voor een vrijblijvend gesprek op 03/206 76 76 of mail naar info@firstimmo.be

First Immo Deurne aan de Turnhoutsebaan, samen met onze 14 andere vastgoedkantoren in en rondom de provincie Antwerpen steeds tot uw dienst en altijd bij u in de buurt!

 

(*)Sinds 1 juni 2018 geldt er een nieuw verlaagd tarief van 7% voor de aankoop van de gezinswoning (lees ook appartementen). Voor gezinswoningen tot 200.000 euro is er nog een bijkomende vermindering van 5.600 euro. Gezinswoningen die in de Vlaamse kernsteden liggen, mogen tot 220.000 euro kosten om deze bijkomende vermindering te verkrijgen.

 

Stedenbouwkundige vergunning uitgereikt - Woongebied - Geen rechterlijke herstelmaatregelen of bestuurlijke maatregel opgelegd - Geen verkavelingvergunning.

 

Documenten

Kenmerken

Terrein opp.
195 m²
Bewoonbare oppervlakte
89 m²
Bebouwde opp.
95 m²
Oppervlakte leefruimte
32,6 m²
Oppervlakte terras
2,5 m²
Gevelbreedte
6,5 m
Perceelbreedte
6,5 m
Perceeldiepte
15 m
Verdieping
2
Aantal verdiepingen
2
Slaapkamers
2
Badkamers
1
Bouwjaar
1970
Kadastraal inkomen
€ 733
Conditie
In perfecte staat
Verwarmingstype
CV op gas
Verwarming
Individueel
Type dak
plat beton
Oriëntatie tuin
Zuidoost
Type bebouwing
Gesloten
Beglazing
Dubbel
Terras
Ja
EPC
334 kWh/m²

Informatieplicht

Stedenbouwkundig vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Afgebakende oeverzone
Nee
Afgebakende overstromingsgebieden
Nee

Contacteer Laurens voor meer info

Locatie

Deurne

Deurne is net zoals Hoboken en Wilrijk een district van de stad Antwerpen en heeft het grootste bewonersaantal van alle Antwerpse deelgemeentes. De Deurnenaars wonen in 20 verschillende buurten met elk hun eigenheid. Vooral de buurten Zwarte Arend, Kronenburg, Ten Eekhove, Conforta, Arena, Drakenhof en de Bosuil hebben hun specifieke identiteit die doorheen de geschiedenis werd gevormd.

Maar dé trekpleister van de gemeente Deurne is het kasteel en het bijhorend park Rivierenhof.  Het Rivierenhof is met zijn 132 hectaren het grootste natuurpark van de provincie Antwerpen.  Hier kan u ontspannen, wandelen en sporten naar hartenlust. Met een openluchttheater, een kinderboerderij en zelfs een verkeerstuin kunnen de jongste bewoners hun energie kwijt terwijl ze iets nuttigs bijleren.  Leren kan u ook in de talrijke musea die Deurne rijk is. In het Turninum Volksmuseum waant u zich  2 eeuwen terug in de tijd en kan u het dagdagelijkse leven van toen ontdekken. Ook een bezoek aan het  natuurhistorisch museum Boekenberg loont de moeite. Dit museum bevindt zich in een eeuwenoud grottencomplex in het Boekenbergpark. Misschien kan ook een luchtvaartmuseum u wel bekoren. Het Stampe & Vertongen museum huisvest niet alleen klassieke vliegtuigen en een oude vliegtuigfabriek maar biedt ook een interactieve ervaring.

Als voetballiefhebber en Deurnenaar kan je niet anders dan supporteren voor de kleuren rood en wit, de ploeg van ’t stad, oftewel ‘den Antwerp’ zoals de Royal Antwerp Football Club in de volksmond genoemd wordt. Een fervent supporter vind je in regisseur en slimste mens presentator Erik Van Looy, eveneens geboren in Deurne. Andere bekende Antwerpenaren die in Deurne hun roots hebben, zijn Leopold Vermeiren, de  schrijver van de Rode Ridder stripverhalen en Sigrid Spruyt, voormalig nieuwslezer en journaliste.

Gelijkaardige panden