Vorige
Volgende

Handel te Brasschaat , Bredabaan 948A

€ 1.150.000

  • bewoonbareoppervlakte 786m²
  • grondoppervlakte 3000m²
Contacteer ons

Omschrijving

Zeer ruim en goed gelegen Polyvalent gebouw in KMO zone, met mogelijkheden zoals bijv..dansstudio, feestzaal, horeca, winkelketen op een grond van 3000m². Horeca vergunningen zijn aanwezig. Zeer veel parkeergelegenheid en gelegen op een hoofdbaan, in dit geval als pluspunt voor de visibiliteit van uw zaak. Het gebouw is bereikbaar via verschillende invalswegen, zeer toegankelijk voor iedereen.

Momenteel is de bewoonbare oppervlakte 786m², maar mag uitgebreid worden met een extra bouwlaag, zo bekom je een mogelijkheid tot een bruikbare oppervlakte van 1633m². EPC voor het gebouw niet van toepassing, maar het gebouw heeft wel een klein appartementje (ca 85m²), met één slaapkamer, woonkamer, badkamer, en keuken, hier bedraagt het EPC 306kWh/m².vg,wg,gmo,gvkr,gvv

 

Indeling:

 

Gelijkvloers:

 

Zeer ruime dansstudio met ingerichte bar (vergunningen voor horeca aanwezig), keuken en een gelegenheidsplek  om te eten of extra te chillen.

Deze ruimte wordt ook zeer veel gebruikt voor feesten, zoals o.a. huwelijksfeesten, verjaardagsfeesten, jubileums, etc....

 

Eerste verdiep:

 

Heren en dames toiletten

Douches

Een extra zaal voor lessen of andere doeleinden van ca 243m²

Appartementje van ca 85m²

Kenmerken

Terrein opp.
3000 m²
Bewoonbare oppervlakte
786 m²
Perceelbreedte
30 m
Perceeldiepte
100 m
Bouwjaar
1998
Kadastraal inkomen
€ 3522
Verwarmingstype
CV op gas
Verwarming
Individueel
Type dak
Hellend
Type bebouwing
Open
Beglazing
Dubbel
Zolder
Ja
EPC
306 kWh/m²

Informatieplicht

Stedenbouwkundig vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
Nee
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Stedenbouwkundige bestemming
Woonpark
Afgebakende oeverzone
Nee
Afgebakende overstromingsgebieden
Nee

Contacteer Benita voor meer info

Locatie

Brasschaat

Brasschaat bevindt zich ten noordoosten van Antwerpen en telt bijna 38.000 inwoners. Wie aan Brasschaat denkt, denkt vaak aan villawijken, rijke Nederlanders en de familie Pfaff.  Brasschaat heeft als ‘Noordertuin van Antwerpen’ heel wat moois te bieden.  Het centrum is een verstedelijkt en commercieel gebied met de naast elkaar gelegen wijken Centrum, Vriesdonk, Mariaburg, Kaart, Bethanië, Maria-ter-Heide en Driehoek.  Je kan er naar hartenlust shoppen! Voor de rest is het al groen en natuur wat de klok slaat. Meer dan 30% is namelijk bosgebied. Hier kan je als wandelaar en fietser de vele routes ontdekken en de buurgemeenten Essen, Kalmthout, Kapellen, Brecht en Wuustwezel bereiken. Verder is Brasschaat rijk aan   parken. Zo heb je de Domeinen Den Inslag en Den Uitlegger, de parken van de kastelen De Mick, Eikelenberg en Oude Gracht en natuurlijk niet te vergeten het Peerdsbos. Het is daarom niet verwonderlijk dat de gemeente Brasschaat in 2006 de prestigieuze internationale prijs, de LivCom-Award, kreeg voor de meest leefbare gemeenschap tot 75.000 inwoners.

Gelijkaardige panden