Vorige
Volgende

Handel te Kalmthout , Pastoor Weytslaan 21

€ 159.000

  • bewoonbareoppervlakte 88m²
Contacteer ons

Omschrijving

Handelsruimte van ca. 88m², gelegen pal in het centrum van Kalmthout te winkelcentrum "de Beek" !

 

GELIJKVLOERS:

- Winkelruimte, met een volledige etalageraam vooraan

- Toilet

- CV ruimte

- Kitchenette

- Bergruimte/opslag achteraan, mogelijks 1 ruimte te creëren met de winkel. (met extra zolder/bergruimte onder het schuine dak)

 

DIVERSEN:

- Gemeenschappelijke kosten: 40 euro/maand

- Centrale locatie!

- Kan ook als belegging gekocht worden: verkoper wil het pand verder huren aan 10.000 euro/jaar via een handelshuurovereenkomst!

Kenmerken

Bewoonbare oppervlakte
88 m²
Gevelbreedte
5 m
Bouwjaar
1978
Kadastraal inkomen
€ 999
Conditie
Goede staat
Verwarmingstype
CV op gas
Verwarming
Individueel
Oriëntatie tuin
West
Type bebouwing
Gesloten
Beglazing
Dubbel

Informatieplicht

Stedenbouwkundig vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
Nee
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Afgebakende oeverzone
Nee
Afgebakende overstromingsgebieden
Nee

Contacteer Jens voor meer info

Fotogalerij

Locatie

Kalmthout

“Als je van natuur houdt” is de leuze van de gemeente Kalmthout. Deze heidegemeente bevindt zich in het  noorden van de provincie Antwerpen, vlakbij de Nederlandse landsgrens. Het is daarom ook niet verwonderlijk dat 10% van de 18.000 Kalmthoutenaren een Nederlands paspoort heeft. En gelijk hebben de bewoners : Wie Kalmthout zegt, denkt immers aan rust en natuur. De Kalmthoutse Heide is zelfs recent uitgeroepen tot stiltegebied. Ook het natuurreservaat De Maatjes en het Arboretum (een planten- en bomentuin die tot de oudste van Vlaanderen behoort) zijn maar enkele natuurtrekpleisters die deze gemeente rijk is. Het is daarom niet verwonderlijk dat niemand minder dan Vincent van Gogh geregeld kwam schilderen in Kalmthout. Maar er is meer dan alleen natuur te vinden. In de vijf wijken die deze gemeente telt, worden er regelmatig straatfeesten, braderijen en volksspelen gehouden. Gelegenheid en gezelligheid in overvloed om de buurt en zijn inwoners beter te leren kennen. Nog meer sympathieke Kalmthoutenaren ontmoet u in het Bijenteeltmuseum. De vrijwilligers dompelen u onder in de wonderlijke leefwereld van de bloemetjes, de bijtjes, honing en was. Voor de jeugdige stripliefhebbers is er dan weer het Provinciaal Suske en Wiske-kindermuseum. Dit is een doe-museum voor kinderen - of voor iedereen die zich nog kind voelt - in de voormalige werkplaats van de Kalmthoutse striptekenaar Willy Vandersteen. Ook de streekproducten moet je geproefd hebben : de Wycam’s borstbollen, het Turf en Bossie bier en de lekkere honinglikeur Heidebieke zijn maar enkele van de lekkernijen die je in Kalmthout kan vinden.

Samen vormen deze hoogtepunten een unieke mix die het aangenaam vertoeven maakt in Kalmthout.