Waarom kiezen voor first immo?

Kiezen voor First Immo is het beste van 2 werelden krijgen. Namelijk de daadkracht van een grote en de service van een lokale partner. Met meer dan 36 jaar ervaring en meer dan 1200 verkopen zijn we niet aan ons proefstuk toe. Met onze 14 regionale kantoren en 34 enthousiaste medewerkers gaan we tot het uiterste om niet alleen uw eigendom te verkopen maar ook een ‘First’ klas service te bieden!

First Immo in cijfers

Onder het motto: de cijfers spreken voor zich, kan u in deze sectie enkele belangrijke gegevens vinden over onze werkzaamheden.

First Immo in 6 stappen

Als eigenaar doorloopt u een aantal doorheen het verkoopproces van uw eigendom. Wij stellen ons graag in 6 stappen aan u voor als potentiele vastgoedpartner.

Wat zeggen onze klanten

First Immo staat gekend om de service en professionaliteit die we aan de dag leggen. Maar dat hoeft u niet zomaar van ons aan te nemen. We laten in deze sectie onze klanten zelf aan het woord.

First immo in cijfers

Gerealiseerd verkopen per jaar

maandelijks succesvol verkocht van de portefueille

+ 1 miljoen bereik via sociale media op jaarbasis

+2000 bezoekers op www.firstimmo.be per dag

24/24 en 7/7 bereikbaar

elke mail wordt binnen de dag beantwoord


0 - €150.000

€150.000 - €250.000

€250.000 - €450.000

€450.000 - €750.000

> €750.000

67509 kandidaat kopers in onze database

Meer informatie

First immo in 6 stappen

KIEZEN VOOR FIRST IMMO

KIEZEN VOOR FIRST IMMO

First Immo is sinds 1981 een gevestigde naam in de vastgoedwereld van Antwerpen en omstreken. Sinds de oprichting realiseerden we meer dan 12.000 verkopen. Achter al die verkopen schuilt een sterke succesformule die de volgende kernpunten bevat:

  • Een nauwkeurige waardebepaling van uw eigendom.
  • Een professioneel verkoopteam met specialisten van uw regio.
  • Een drukbezochte en interactieve website.
BEPALEN VAN DE WAARDE

BEPALEN VAN DE WAARDE

Elke First Immo-medewerker werkt in één specifieke regio en volgt de prijsevoluties in uw buurt op de voet. Op deze manier kent onze specialist in uw regio de marktwaarde van uw eigendom als geen ander.

DOSSIER SAMENSTELLEN

DOSSIER SAMENSTELLEN

First Immo neemt het hele administratieve proces uit handen en zorgt voor een allesomvattend dossier. Van kadastrale legger tot stedenbouwkundig uittreksel en van energieprestatiecertificaat tot basisakte: onze administratieve dienst ontlast u van alle zorgen.

PROMOTIE VAN UW EIGENDOM

PROMOTIE VAN UW EIGENDOM

We weten bij First Immo hoe we met aantrekkelijke beelden en teksten uw eigendom treffend in de schijnwerpers kunnen zetten. Onze mensen hebben de ervaring en het materiaal om uw eigendom optimaal te laten presenteren via diverse kanalen:

  • Foto’s
  • Website
  • E-mailings
  • Flyers
  • Borden
  • Portaalwebsites
BEZICHTIGING EN ONDERHANDELEN

BEZICHTIGING EN ONDERHANDELEN

Elke bezichtiging wordt aangekondigd en begeleid door onze professioneel opgeleide verkopers. Daarnaast hoeft u zich over de onderhandelingen ook geen zorgen te maken, want onze specialisten zorgen ervoor dat u de beste prijs krijgt voor uw eigendom.

STIPTE AFHANDELING

STIPTE AFHANDELING

Elk bod wordt met u als eigenaar besproken. First Immo adviseert. U beslist.
Na een akkoord over de prijs en de voorwaarden maken onze specialisten de koop- verkoopovereenkomst op in samenspraak met uw notaris.
Na ondertekening van de overeenkomst volgt First Immo het dossier op tot het verlijden van de notariële akte.
Tussen de ondertekening van de overeenkomst en het verlijden van de akte kunt u terugvallen op de gratis ongevallenverzekering van First Immo, mocht de koper onverhoopt komen te overlijden.
First Immo blijft altijd beschikbaar voor advies en eventuele technische, juridische en administratieve vragen, ook na de uitvoering van de makelaarsopdracht.
Indien uw eigendom, tegen al onze verwachtingen in, niet verkocht wordt, bent u ons niets verschuldigd. De werkwijze van First Immo is al jaren succesvol. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen. Wij staan graag voor u klaar en hopen u binnenkort als klant te mogen begroeten.

Denk "first" voor u koopt of verkoopt!

Wat zeggen onze klanten

Michèle Godart

Michèle Godart Wilrijk

Samenwerken met First Immo: een uitstekende keuze! Vanaf het eerste kennismakingsgesprek met Christian had ik een goed gevoel.  Ik kreeg steeds heel duidelijke antwoorden op al mijn vragen.

Lees meer
Tomek Joos en Valerie Van Hoof

Tomek Joos en Valerie Van Hoof Wilrijk

Gedurende een zoektocht van 2 jaar bezochten we 10-tallen huizen, zaten we met makelaars samen en waren we meerdere malen teleurgesteld als een huis verkocht was vooraleer we het konden bezoeken. Het was onmiddellijk duidelijk dat het snel gaat in de categorie waarin we zochten.

Lees meer
Mark en Monique Boons-Vander Sypt

Mark en Monique Boons-Vander Sypt

Diep in ons hart wisten we het al langer, de kinderen waren allemaal het huis uit, en ons geliefde huis was een maatje te groot voor ons met twee. Na lang palaveren hebben we contact opgenomen met First Immo.

Lees meer
Luc Marien

Luc Marien

Vanaf de eerste afspraak kreeg ik snelle, duidelijke en correcte info van First Immo, vertegenwoordigd door Leen Van Bavel. Het eerste huisbezoek, de gratis schatting, de opvolging en hulp om de nodige documenten bij elkaar te krijgen (EPC, elektriciteit, enz…), elk ‘probleem’ werd professioneel aangepakt!

Lees meer
verhuis spanje

verhuis spanje

Na jaren piekeren, hadden we eindelijk de knoop doorgehakt en besloten we te verhuizen naar Spanje! Zo moest ons appar-tement verkocht worden en dit gingen we eens eventjes snel zelf regelen.

Lees meer
Tischa Niels

Tischa Niels Kalmthout

De zoektocht naar onze eerste woning heeft niet lang geduurd! Na ons eerste bezoek aan de woning, samen met Jens, waren we meteen verkocht. Jens gaf ons spontaan enkele tips en inzichten mee voor de renovatie van het huis.

Lees meer
Marc Geeraerts Wilrijk

Marc Geeraerts Wilrijk Wilrijk

Hierbij wil ik namens mijn tantes, eigenaars van het verkochte pand Sporthalplein te Wilrijk en tevens in mijn naam, First Immo danken voor de verleende diensten en de prima samenwerking.

Lees meer
Schorrelaan4 Hoboken

Schorrelaan4 Hoboken Hoboken

Graag wil ik jullie allemaal bedanken voor de fijne samenwerking. Wij zijn uiteraard zeer tevreden over First Immo en we zouden jullie zeker aanraden aan iedereen die we kennen. We hebben geen moment spijt gehad dat we voor jullie hebben gekozen voor de verkoop van ons appartement!

Lees meer
leftleft

Deze website maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden, functies voor sociale media en uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.Meer wetenVerder gaan