Waarom kiezen voor first immo?

Kiezen voor First Immo is het beste van 2 werelden krijgen. Namelijk de daadkracht van een grote en de service van een lokale partner. Met meer dan 36 jaar ervaring en meer dan 1200 verkopen zijn we niet aan ons proefstuk toe. Met onze 14 regionale kantoren en 34 enthousiaste medewerkers gaan we tot het uiterste om niet alleen uw eigendom te verkopen maar ook een ‘First’ klas service te bieden!

First Immo in cijfers

Onder het motto: de cijfers spreken voor zich, kan u in deze sectie enkele belangrijke gegevens vinden over onze werkzaamheden.

First Immo in 6 stappen

Als eigenaar doorloopt u een aantal doorheen het verkoopproces van uw eigendom. Wij stellen ons graag in 6 stappen aan u voor als potentiele vastgoedpartner.

Wat zeggen onze klanten

First Immo staat gekend om de service en professionaliteit die we aan de dag leggen. Maar dat hoeft u niet zomaar van ons aan te nemen. We laten in deze sectie onze klanten zelf aan het woord.

First immo in cijfers

Gerealiseerd verkopen per jaar

maandelijks succesvol verkocht van de portefueille

+ 1 miljoen bereik via sociale media op jaarbasis

+2000 bezoekers op www.firstimmo.be per dag

24/24 en 7/7 bereikbaar

elke mail wordt binnen de dag beantwoord


0 - €150.000

€150.000 - €250.000

€250.000 - €450.000

€450.000 - €750.000

> €750.000

66365 kandidaat kopers in onze database

Meer informatie

First immo in 6 stappen

KIEZEN VOOR FIRST IMMO

KIEZEN VOOR FIRST IMMO

First Immo is sinds 1981 een gevestigde naam in de vastgoedwereld van Antwerpen en omstreken. Sinds de oprichting realiseerden we meer dan 12.000 verkopen. Achter al die verkopen schuilt een sterke succesformule die de volgende kernpunten bevat:

  • Een nauwkeurige waardebepaling van uw eigendom.
  • Een professioneel verkoopteam met specialisten van uw regio.
  • Een drukbezochte en interactieve website.
BEPALEN VAN DE WAARDE

BEPALEN VAN DE WAARDE

Elke First Immo-medewerker werkt in één specifieke regio en volgt de prijsevoluties in uw buurt op de voet. Op deze manier kent onze specialist in uw regio de marktwaarde van uw eigendom als geen ander.

DOSSIER SAMENSTELLEN

DOSSIER SAMENSTELLEN

First Immo neemt het hele administratieve proces uit handen en zorgt voor een allesomvattend dossier. Van kadastrale legger tot stedenbouwkundig uittreksel en van energieprestatiecertificaat tot basisakte: onze administratieve dienst ontlast u van alle zorgen.

PROMOTIE VAN UW EIGENDOM

PROMOTIE VAN UW EIGENDOM

We weten bij First Immo hoe we met aantrekkelijke beelden en teksten uw eigendom treffend in de schijnwerpers kunnen zetten. Onze mensen hebben de ervaring en het materiaal om uw eigendom optimaal te laten presenteren via diverse kanalen:

  • Foto’s
  • Website
  • E-mailings
  • Flyers
  • Borden
  • Portaalwebsites
BEZICHTIGING EN ONDERHANDELEN

BEZICHTIGING EN ONDERHANDELEN

Elke bezichtiging wordt aangekondigd en begeleid door onze professioneel opgeleide verkopers. Daarnaast hoeft u zich over de onderhandelingen ook geen zorgen te maken, want onze specialisten zorgen ervoor dat u de beste prijs krijgt voor uw eigendom.

STIPTE AFHANDELING

STIPTE AFHANDELING

Elk bod wordt met u als eigenaar besproken. First Immo adviseert. U beslist.
Na een akkoord over de prijs en de voorwaarden maken onze specialisten de koop- verkoopovereenkomst op in samenspraak met uw notaris.
Na ondertekening van de overeenkomst volgt First Immo het dossier op tot het verlijden van de notariële akte.
Tussen de ondertekening van de overeenkomst en het verlijden van de akte kunt u terugvallen op de gratis ongevallenverzekering van First Immo, mocht de koper onverhoopt komen te overlijden.
First Immo blijft altijd beschikbaar voor advies en eventuele technische, juridische en administratieve vragen, ook na de uitvoering van de makelaarsopdracht.
Indien uw eigendom, tegen al onze verwachtingen in, niet verkocht wordt, bent u ons niets verschuldigd. De werkwijze van First Immo is al jaren succesvol. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen. Wij staan graag voor u klaar en hopen u binnenkort als klant te mogen begroeten.

Denk "first" voor u koopt of verkoopt!

Wat zeggen onze klanten

dhont

dhont

Toen we besloten om ons huis te verkopen, contacteerden we First Immo. Tijdens het eerste gesprek met Leen hadden we direct het gevoel "dit komt goed".

Lees meer
delprando-kapellen

delprando-kapellen Kapellen

Dromen zijn bedrog zeggen ze, soms en in vele gevallen is dit zeker zo als het gaat om zaken te doen met mensen. Maar mijn droom kwam uit, na goed nadenken had ik besloten België binnenkort te verlaten. Daarom verkocht ik dus mijn huis.

Lees meer
Corremans-boom

Corremans-boom Boom

Wegens gezondheidsproblemen werden wij genoodzaakt uit te zien naar een appartement in de buurt. Via First Immo vonden wij een geschikt gelijkvloers nieuwbouwappartement in het project Schorrezicht te Boom. De aankoop werd van begin tot eind begeleid door Yves. Altijd konden wij op hem rekenen.

Lees meer
fons-kalmthout

fons-kalmthout Kalmthout

Als gepensioneerd brandweerman van 73 jaar had ik nog nooit een woning verkocht. Toen ik besloot mijn woonst te verkopen zat ik met meerdere vragen over hoe ik dat zou moeten doen.

Lees meer
Bjorn-Yasmine-Essen

Bjorn-Yasmine-Essen Essen

Na lang twijfelen of we ons appertement zelf zouden  verkopen of met hulp van een immo kantoor, hadden we besloten om First Immo te laten langs komen voor een schatting.

Lees meer
Ik had opgemerkt dat op de borden van  First Immo steeds heel snel het bord “VERKOCHT” stond.

Ik had opgemerkt dat op de borden van First Immo steeds heel snel het bord “VERKOCHT” stond. Wilrijk

Om onze droom, om aan de kust te gaan wonen, waar te maken besloten we ons appartement in Wilrijk te verkopen.

Lees meer
familie-vanhees

familie-vanhees

Na lang nadenken heb ik besloten mijn huis te verkopen. Ik heb voor First Immo gekozen omdat dat DE immobiliënmakelaar is in deze omstreken en zeker in de voormalige weekendzone, nu woonzone met bosrijk karakter.

Lees meer
kris-kristel-boom

kris-kristel-boom Boom

Na amper 2 maanden was ons huis al verkocht.

Lees meer
leftleft

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.Meer wetenVerder gaan