First Immo KIEZEN VOOR FIRST IMMO

1 KIEZEN VOOR FIRST IMMO

First Immo is sinds 1981 een gevestigde naam in de vastgoedwereld van Antwerpen en omstreken. Sinds de oprichting realiseerden we meer dan 12.000 verkopen. Achter al die verkopen schuilt een sterke succesformule die de volgende kernpunten bevat:

  • Een nauwkeurige waardebepaling van uw eigendom.
  • Een professioneel verkoopteam met specialisten van uw regio.
  • Een drukbezochte en interactieve website.

First Immo BEPALEN VAN DE WAARDE

2 BEPALEN VAN DE WAARDE

Elke First Immo-medewerker werkt in één specifieke regio en volgt de prijsevoluties in uw buurt op de voet. Op deze manier kent onze specialist in uw regio de marktwaarde van uw eigendom als geen ander.

First Immo DOSSIER SAMENSTELLEN

3 DOSSIER SAMENSTELLEN

First Immo neemt het hele administratieve proces uit handen en zorgt voor een allesomvattend dossier. Van kadastrale legger tot stedenbouwkundig uittreksel en van energieprestatiecertificaat tot basisakte: onze administratieve dienst ontlast u van alle zorgen.

First Immo PROMOTIE VAN UW EIGENDOM

4 PROMOTIE VAN UW EIGENDOM

We weten bij First Immo hoe we met aantrekkelijke beelden en teksten uw eigendom treffend in de schijnwerpers kunnen zetten. Onze mensen hebben de ervaring en het materiaal om uw eigendom optimaal te laten presenteren via diverse kanalen:

  • Foto’s
  • Website
  • E-mailings
  • Flyers
  • Borden
  • Portaalwebsites

First Immo BEZICHTIGING EN ONDERHANDELEN

5 BEZICHTIGING EN ONDERHANDELEN

Elke bezichtiging wordt aangekondigd en begeleid door onze professioneel opgeleide verkopers. Daarnaast hoeft u zich over de onderhandelingen ook geen zorgen te maken, want onze specialisten zorgen ervoor dat u de beste prijs krijgt voor uw eigendom.

First Immo STIPTE AFHANDELING

6 STIPTE AFHANDELING

a) Elk bod wordt met u als eigenaar besproken. First Immo adviseert. U beslist.

b) Na een akkoord over de prijs en de voorwaarden maken onze specialisten de koop- verkoopovereenkomst op in samenspraak met uw notaris.

c) Na ondertekening van de overeenkomst volgt First Immo het dossier op tot het verlijden van de notariële akte.

d) Tussen de ondertekening van de overeenkomst en het verlijden van de akte kunt u terugvallen op de gratis ongevallenverzekering van First Immo, mocht de koper onverhoopt komen te overlijden.

e) First Immo blijft altijd beschikbaar voor advies en eventuele technische, juridische en administratieve vragen, ook na de uitvoering van de makelaarsopdracht.

f) Indien uw eigendom, tegen al onze verwachtingen in, niet verkocht wordt, bent u ons niets verschuldigd. De werkwijze van First Immo is al jaren succesvol. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen. Wij staan graag voor u klaar en hopen u binnenkort als klant te mogen begroeten.

Het stappenplan kunt u ook bekijken in ons magazine (vanaf blz. 29)

Deze website maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden, functies voor sociale media en uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.Meer wetenVerder gaan