Onze diensten

Zonder twijfel één van de belangrijkste transacties in uw leven. Het gaat immers over veel geld... Te veel geld om over één nacht ijs te gaan. Bovendien is de aan- en verkoop van een onroerend goed méér dan het afsluiten van een overeenkomst aan een bepaalde prijs. De permanente wijzigingen op juridisch vlak, de verplichte documenten en de prijsschommelingen van de markt onderstrepen de noodzaak om u door een vastgoedspecialist te laten bijstaan. First Immo is sinds 1981 een gevestigde naam in de vastgoedwereld van Antwerpen en omstreken. Sinds de oprichting realiseerden we meer dan 12.000 verkopen. Achter al die verkopen schuilt een sterke succesformule die de volgende kernpunten bevat:

Aanbod

1. Aanbod

Dagelijks voegen wij nieuwe panden aan ons ruime aanbod toe

Verkopen

2. Verkopen

Wij presenteren uw eigendom optimaal via diverse kanalen

Schatting

3. Schatting

Wij volgen prijsevoluties in uw buurt op de voet.

Advies en service

4. Advies en service

Wij weten van aanpakken als het over vastgoed gaat!

Aanbod
1.

Aanbod

Met meer dan 1000 residentiele panden en meer dan 700 nieuwbouwunits die je kan filteren op één van onze 8 typen; huis/appartement/opbrengsteigendom… vindt iedereen wel zijn gading. Je kan het jezelf gemakkelijk maken en een automatische zoekopdracht aanmaken. Zo krijg je al het aanbod dat voldoet aan je criteria in je mailbox en ben je er al eerste bij!


Bekijk ons aanbod
Verkopen
2.

Wij presenteren uw eigendom optimaal via diverse kanalen

Verkopen

First Immo neemt het hele administratieve proces uit handen en zorgt voor een allesomvattend dossier. Van kadastrale legger tot stedenbouwkundig uittreksel en van energieprestatiecertificaat tot basisakte: onze administratieve dienst ontlast u van alle zorgen.

We weten bij First Immo hoe we met aantrekkelijke beelden en teksten uw eigendom treffend in de schijnwerpers kunnen zetten. Onze mensen hebben de ervaring en het materiaal om uw eigendom optimaal te laten presenteren via diverse kanalen: Prachtige foto’s, drukbezochte website, doelgerichte e-mailings, aantrekkelijke flyers, opvallende borden, Alle portaalwebsites, de geschreven Pers…
Kortom wij bieden een 360°-aanpak en met een database van + 60.000 kandidaat-kopers hebben we wellicht al een geschikte kandidaat voor u.

Elke bezichtiging wordt aangekondigd en begeleid door onze professioneel opgeleide verkopers. Daarnaast hoeft u zich over de onderhandelingen ook geen zorgen te maken, want onze specialisten zorgen ervoor dat u de beste prijs krijgt voor uw eigendom.


Meer info over verkopen
Schatting
3.

Schatting

Elke First Immo-medewerker werkt in één specifieke regio en volgt de prijsevoluties in uw buurt op de voet. Op deze manier kent onze specialist in uw regio de marktwaarde van uw eigendom als geen ander. Hierdoor kunnen we u een nauwkeurige en realistische waardebepaling van uw eigendom bieden.


Vraag uw gratis schatting aan
Advies en service
4.

Advies en service

Elk bod wordt met u als eigenaar besproken. First Immo adviseert. U beslist.

Na een akkoord over de prijs en de voorwaarden maken onze specialisten de koop- verkoopovereenkomst op in samenspraak met uw notaris.

Na ondertekening van de overeenkomst volgt First Immo het dossier op tot het verlijden van de notariële akte.

Tussen de ondertekening van de overeenkomst en het verlijden van de akte kunt u terugvallen op de gratis ongevallenverzekering van First Immo, mocht de koper onverhoopt komen te overlijden.

First Immo blijft altijd beschikbaar voor advies en eventuele technische, juridische en administratieve vragen, ook na de uitvoering van de makelaarsopdracht.

Indien uw eigendom, tegen al onze verwachtingen in, niet verkocht wordt, bent u ons niets verschuldigd. De werkwijze van First Immo is al jaren succesvol. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen. Wij staan graag voor u klaar en hopen u binnenkort als klant te mogen begroeten.


Meer informatie

Daarom kiest u voor first immo

Deze website maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden, functies voor sociale media en uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.Meer wetenVerder gaan