Vorige
Volgende

Diabolo , 2610 Wilrijk Boomsesteenweg

  • oppervlakte 7 units
  • 100 % verkocht
Contacteer ons

Omschrijving

Nieuwbouwproject DIABOLO is gelegen in de Wilrijkse wijk Duivelshoek.

Het project is zeer centraal gelegen aan de Boomsesteenweg ter hoogte van de Krijgslaan, en bestaat uit een ondergrondse parkeergarage, een ruim commercieel gelijkvloers, en 7 kwaliteitsvolle appartementen met een hoogwaardige afwerking en een correcte verhouding prijs/kwaliteit. Het gebouw beschikt over een lift.

De appartementen hebben 1 of 2 slaapkamers en zijn allen voorzien van een ruim terras, dat bij 6 van de 7 appartementen aan de rustige achterzijde gelegen is.  
In de ondergrondse parking zijn individuele autostaanplaatsen, bergingen en fietsenstallingen beschikbaar.  

De nabijheid van invalswegen, uitgebreid openbaar vervoer, winkels en scholen zijn een sterke troef.
Bovendien ligt het project in het missen tussen de groene oasen van Fort 7- Schoonselhof en het nieuwe Neerlandpark.

Verkoop onder 10% registratie (grondaandeel) en 21% BTW (constructie)!
Bijzonderheden:
Alle binnenmuren zijn opgevat als niet-dragende wanden. Desgewenst kan de indeling van het appartement nog worden aangepast aan uw persoonlijke wensen. In dat geval zal een bijkomende offerte op maat worden opgemaakt voor de ontwerpstudie en de wijzigingen.
Leveranciers:

Keuken: Vasco - Boomsesteenweg 892 - 2610 Wilrijk
Badkamer: Schrauwen - Boomsesteenweg 945 - 2610 Wilrijk
Vloeren: Torfs, Boomsesteenweg 5-7 - 2630 Aartselaar.

Algemeen:
Het gebouw beschikt over een ondergrondse parkeergarage met een afvalberging en een gemeenschappelijke fietsenberging. Het privatief gebruik van  genummerde fietsenstalplaatsen is inbegrepen in de verkoopprijs van dit appartement. U dient bijkomend nog wel een kelderberging en autostaanplaats aan te kopen (verschillende afmetingen mogelijk, zie overzicht verkoopprijzen).
Alle gepubliceerde plannen en beschrijvingen etc. zijn steeds onder voorbehoud van wijzigingen. De 3D-visualisaties zijn slechts richtinggevend en hebben geen enkele contractuele waarde.

Vg – Wg – Gmo – Gvkr – Gvv

Documenten

Beschikbaarheid

Appartement Type Verdieping Opp. Terras Tuin Slpk Prijs Plan Virtueel
Boomsesteenweg 439 App 1.1 Wilrijk Appartement 1 98,25m² 11,34m² - 2 Verkocht - -
Boomsesteenweg 439 App 1.2 Wilrijk Appartement 1 81,06m² 11,34m² - 1 Verkocht - -
Boomsesteenweg 439 App 1.4 Wilrijk Appartement 1 80,48m² 6,62m² - 1 Verkocht - -
Boomsesteenweg 439 App 2.1 Wilrijk Appartement 2 69,18m² 5,84m² - 1 Verkocht - -
Boomsesteenweg 439 App 2.2 Wilrijk Appartement 2 77,81m² 7,6m² - 1 Verkocht - -
Boomsesteenweg 439 App 2.3 Wilrijk Appartement 2 70,84m² 6m² - 1 Verkocht - -
Boomsesteenweg 439 Comm Wilrijk Handel 0 543m² - - 0 Verkocht - -

Contacteer Babs voor meer info

Locatie

Wilrijk

Wilrijk telt een 40.000 inwoners en is daarmee het derde grootste district van de stad Antwerpen. Samen met Hoboken vormen ze het zuiderdistrict. Deze deelgemeente staat ook bekend als ‘het geitendorp’.  De bewoners worden bijgevolg ook wel eens ‘geiten’ of ‘geitenkoppen’ genoemd.  Gelinkt aan deze benamingen wordt tegenwoordig om de 5 jaar een historisch-folkloristische ‘Geitestoet’ georganiseerd. Dit volkse gebeuren brengt heel wat toeschouwers op de been en jong en oud viert mee.

De jeugddienst van Wilrijk heeft een originele manier gevonden om de jeugd op de hoogte te houden van allerlei activiteiten : Na een gratis aanmelding in het systeem ontvangen de tieners via SMS aankondigingen over workshops, fuiven en optredens.

Aan verenigingen geen gebrek in Wilrijk:  Of u nu muziek wil maken, strips wil lezen, toneel wil spelen, wil toetreden tot een vrouwenorganisatie of gezelschapsspelen wil spelen;  Wilrijk heeft het allemaal !  Ook op sportief vlak kan u zich uitleven : Sportpark Ter Beke beschikt over vier voetbalvelden en sportpark Fort VI heeft naast voetbalvelden ook een atletiekpiste. Zwembad Ieperman brengt dan weer de sportieve zwemmers samen. Zelfs diepzeeduiken en skiën behoren tot de mogelijkheden. Wandelen kan u ook naar hartenlust. Het Steytelinckpark met zijn kasteel heeft de voormalige tuinen ingericht als wandelpark.  Ook het 90 ha. grootte Nachtegalenpark is een begrip ver buiten Antwerpen met zijn verschillende parken en kasteel. Eén ervan is het Middelheimpark dat bij een ruim publiek gekend is door het beeldenpark en openluchtmuseum.

De grootste jaïntempel buiten India vindt U in Wilrijk. De Antwerpse jaïngemeenschap telt ongeveer 400 families die vooral actief zijn in handel en de bewerking van diamanten. De gebruikte marmerblokken voor de tempel zijn vooraf in India bewerkt en dan verscheept naar Antwerpen. Als u eens een fort wil bezoeken, kan dat in Fort 7, één van de best bewaarde forten van de militaire verdedigingsgordel rond Antwerpen.

U begreep  het al : Wilrijk is een bruisend district waar u zich nooit zal vervelen !

Gelijkaardige projecten