Vorige
Volgende

The post office , 2850 Boom Antwerpsestraat

€ 215.000 - € 285.000

  • oppervlakte 8 units
  • 63 % verkocht
Contacteer ons

Omschrijving

Project THE POST OFFICE is een kleinschalig project van 8 loft-appartementen gelegen in het voormalig postgebouw in de Antwerpsestraat 18-20 te Boom.

Het project:
De appartementen zijn voorzien van 2 of 3 slaapkamers en beschikken elk over een eigen terras en privatieve kelderberging. Er is tevens een gemeenschappelijk fietsenberging voorzien. Elk appartement werd afgewerkt volgens de hedendaagse normen in een robuuste loftstijl met hoge betonnen plafonds, grote raampartijen en authentieke elementen die verwijzen naar het vroegere postgebouw. De twee penthouses zijn voorzien van een riant privatief dakterras van 60m² en 61m². De twee gelijkvloerse appartementen hebben een ruim terras met aparte tuinberging. Badkamers zijn voorzien van een grote inloopdouche.

Appartementen worden volledig verkocht onder registratie!

Ligging:
Wonen in de Rupelstreek: levendig en hip met talloze wandel- en fietstrajecten langs de Rupeldijk of in het Provinciaal recreatiedomein De Schorre. Bent u op zoek naar nieuw appartement met een strakke architectuur? En wilt u tegelijk een ideale uitvalsbasis om te werken in Brussel of Antwerpen? Dan biedt het project THE POST OFFICE u alle ingrediënten voor het appartement van uw dromen. Door de centrale ligging in het centrum van Boom, met de winkelstraten en de wekelijkse markt aan je voeten, is alles op wandelafstand. Ideaal voor wie houdt van de levendige en gezellige binnenstad en toch comfortabel wil wonen.
De gemeente Boom is erg centraal gelegen. Antwerpen, Brussel, Mechelen, Lier en het Waasland liggen binnen 20 minuten reistijd, dankzij de aansluiting op de A12 en de E19 via Rumst. Ook het station van Boom en de nabijgelegen buslijnen zorgen voor een optimale aansluiting met het openbaar vervoer richting Antwerpen, Mechelen en Brussel.

Bijzonderheden:
- Verkoop onder registratie!
- Geen lift
- Loftstijl
- Hoge plafonds
- Grote raampartijen
- Volledig afgewerkt
- Gunstig EPC
- Individuele meters
- Appartementen 002 en 201 worden verkocht inclusief meubilair
- 2 of 3 slaapkamers
- Penthouses met riante dakterrassen
- Privatieve kelderbergingen
- Gemeenschappelijke fietsenberging

Beschikbaarheid

Unit Type Verdieping Opp. Terras Tuin Slpk Prijs Plan Virtueel
Antwerpsestraat 18 Boom Appartement 002 Appartement 0 109m² 28m² - 2 Verkocht - -
Antwerpsestraat 18 Boom Appartement 102 Appartement 1 95m² 3m² - 2 Verkocht - -
Antwerpsestraat 18 Boom Appartement 202 Appartement 2 96m² 3m² - 2 Verkocht - -
Antwerpsestraat 20 Boom Appartement 101 Appartement 1 83m² 3m² - 2 Verkocht - -
Antwerpsestraat 20 Boom Appartement 201 Appartement 2 81m² 3m² - 2 Verkocht - -

Contacteer Jonathan voor meer info

Locatie

Boom

De gemeente Boom is gelegen aan rivier de Rupel en maakt bijgevolg deel uit van de Rupelstreek, synoniem voor klei-ontginning en baksteennijverheid. Het is één van de kleinste gemeenten in het zuiden van de provincie Antwerpen. De iets meer dan 17.000 Bomenaars genieten van de gunstige bereikbaarheid, veelvuldige recreatie en de rustgevende natuur. Boom is centraal gelegen tussen de steden Brussel, Mechelen en Antwerpen en vlakbij de A12. Ook het eigen treinstation maakt de gemeente meer toegankelijk. U zal zich hier niet snel vervelen. Boom is een levendige gemeente met tal van braderijen, markten en evenementen. Iedereen, zowel jong als oud of er tussenin, zal er gemakkelijk zijn gading vinden. De bekendste locatie is zonder twijfel het provinciale recreatiedomein De Schorre. Het is de thuishaven van het wereldberoemde jaarlijks festival Tomorrowland. In dit natuurfenomeen van 75ha met  vijvers en bossen kan u diverse sporten uitoefenen en natuurwandelingen maken. De plaatselijke brasserie en de binnen- en buitenspeeltuin maken dat de Schorre garant staat voor een leuke familie-uitstap. Andere trekpleisters zijn de steenbakkerijen, die het leven in en rond deze industriële sites in beeld brengen, en het EMABB-museum. Ook aan sportmogelijkheden is er geen gebrek in Boom: Zo kan je er onder andere naar hartenlust voetbal, hockey, judo en basket beoefenen. Misschien leuk om te weten is dat voetballers Glen de Boeck en Björn Vleminckx en de oprichter van Bobbejaanland, Bobbejaan Schoepen, hun wortels hebben in Boom. Kortom, er zijn genoeg hoogtepunten om het wonen in de gemeente Boom zo aangenaam en verrassend mogelijk te maken.

Gelijkaardige projecten