Vorige
Volgende

Residentie notarius , 2950 Kapellen Dorpsstraat

€ 25.000 - € 385.000

  • oppervlakte 9 units
  • 67 % verkocht
Contacteer ons

Omschrijving

Het project Notarius wordt gekenmerkt door de architecturale wisselwerking tussen de behouden notariswoning en het toegevoegde volume. Samen vormen ze een stijlvol, modern architecturaal geheel waarbij veel aandacht wordt geschonken aan licht en lucht. Het wooncomplex omvat 2 handelsruimtes op het gelijkvloers en 5 appartementen met terras op de bovenliggende verdiepingen. In de ondergrondse garage is plaats voorzien voor 10 auto’s, fietsen en extra bergingen. Naast de individuele terrassen, beschikken de appartementen over een mooie en zeer grote gemeenschappelijke tuin van 1471m².

Documenten

Beschikbaarheid

Unit Type Verdieping Opp. Terras Tuin Slpk Prijs Plan Virtueel
Dorpsstraat 33 Handel 1 Kapellen Handel 0 265m² - - 0 Verkocht - -
Dorpsstraat 33 App 1.1 Kapellen Appartement 1 109m² 45m² 1471m² 3 Verkocht - -
Dorpsstraat 33 App 1.2 Kapellen Appartement 1 112m² 46m² 1471m² 2 Verkocht - -
Dorpsstraat 33 App 2.1 Kapellen Appartement 2 109m² 11m² 1471m² 3 Verkocht - -
Dorpsstraat 33 App 3.1 Kapellen Appartement 3 103m² 76m² 1471m² 2 Verkocht - -
Dorpsstraat 33 Parking 10 Kapellen Garages -1 0m² - - 0 Verkocht - -

Contacteer Naomi voor meer info

Fotogalerij

Locatie

Kapellen

In het noorden van de provincie Antwerpen ligt Kapellen. Er wonen ruim 26.000 inwoners verspreid over verschillende wijken: Kapellen centrum, Kapellen-Putte, Kapellenbos, Hoogboom en Zilverenhoek.  Geen wonder dat deze gemeente één van de rijkste van België kan genoemd worden:  Al sinds de aanleg van de spoorlijn Antwerpen-Rotterdam in 1853 verhuisden rijke Antwerpenaren naar deze groene omgeving.  Ze bouwden er villaparken, verschillende kastelen en exclusieve landhuizen. De gemeente kreeg er een residentiele uitstraling door.  Ook nu nog garandeert de spoorlijn een vlotte verbinding naar Antwerpen. Verder is de aantrekkingskracht van Kapellen  grotendeels te danken aan de natuur.  Deze gemeente vormt mee de groene long van de provincie.  Vanuit de lucht gezien, kleurt ruim ¾ van het grondgebied groen. Wandelen en fietsen kan je er dan ook naar hartenlust. Zo stippelde Toerisme Kapellen negen wandelroutes uit.

Kapellen is steeds een daguitstap waard.  Via de website van de gemeente kan je de brochure ‘Kapellen: waar altijd iets te beleven is’ downloaden.  Je vindt er een vijftiental voorstellen met vermelding van een realistische tijdsduur per activiteit.  Bij de toeristische dienst kan je ook – indien gewenst – een gids boeken die je uitstap nog verder kan uitdiepen.

In Kapellen ga je je beslist niet vervelen.  Het hele jaar door valt er wel iets te beleven.  In de winter is de ijspiste een aanrader en ook de kerstboomverbranding is drukbezocht. Jaarlijks organiseert de gemeente het familiefestival ‘Pulptuur’ in het park van Kapellen.  Voor jong en oud valt er van alles te beleven.  Meer dan vijftig artiesten geven er het beste van zichzelf op de zes podia.  Bovendien is het mooi meegenomen dat het helemaal gratis is! De Kapelse Dorpsdag, de kermis in Kapellen-centrum en de jaarmarkt in Putte zijn maar enkele van de evenementen die de talrijke bezoekers een gezellige dag bezorgen.  

Kapellen heeft ook veel talent voortgebracht:  Denk maar aan Sarah Bettens (zangeres van popgroep K’s Choice), Nathalie Delcroix (zangeres van folkgroep Laïs), Thomas Vermaelen en Tom De Mul (voetballers), Mathieu van der Poel (veldrijder) en Herman Verbruggen, beter bekend als Marcske van de Kampioenen.  Zij zijn allemaal in deze groene gemeente geboren!

Gelijkaardige projecten