Vorige
Volgende

The mood , 2850 Boom Groene Hofstraat

€ 219.000 - € 234.000

  • oppervlakte 28 units
  • 82 % verkocht
Contacteer ons

Omschrijving

29 luxeappartementen met 1,2 of 3 slaapkamers en zuid gerichte terrassen, volledig afgewerkt volgens uw eigen wooneisen.

Nieuwbouwproject The Mood bevindt zich in de Groene Hofstraat in het centrum van Boom, op een steenworp van de Kaai. The Mood heeft voor elk wat wils. De oppervlakten van de appartementen variëren van 54m² tot 124m². Elk appartement is voorzien van een ruim terras van 8m² tot 29m² dat uitgeeft op het gemoedelijk binnenhof. De terrassen zijn zuid, zuidwest georiënteerd en genieten dus maximaal van het zonlicht. Daarnaast bieden de penthouses op de vierde verdieping een prachtig zicht op de Rupel.

Het binnenhof, dat uitgeeft op de Heldenplaats, biedt ruimte voor 32 parkeerplaatsen. Via de Kaai kan u het binnenhof met de wagen bereiken. Deze toegang kan worden afgesloten om de rust en privacy van de bewoners te garanderen. Verder is er een ondergrondse ruimte om 40 fietsen te stallen.

Strakke architectuur met een historische knipoog
Het straatbeeld in de omgeving kenmerkt zich door de aanwezigheid van statige herenhuizen. Residentie The Mood zal daar mooi bovenuit rijzen en toch aansluiten op de bestaande architectuur. Het gebouw wordt aan de straatzijde namelijk aangekleed in dezelfde kenmerkende stijl uit de negentiende eeuw. Zo integreert AH-Architecten een aantal herenhuiselementen die een knipoog vormen naar haar omgeving. Aan de achterkant van het gebouw kiest men voor een strakke architectuur in crepi met glazen terrassen, waarbij de bovenste verdiepingen worden afgewerkt in zink.

De stad van morgen
Boom is de thuishaven van Tomorrowland, voor velen het ultieme dancefestival ter wereld. Het festival zette Boom wereldwijd op de kaart. Toch heeft de Rupelgemeente nog talloze troeven. Van erfgoedwandelingen en musea die het kleiverleden levendig maken, tot natuur-en recreatiegebied De Schorre. Er worden volop initiatieven genomen om het commercieel centrum en het middenstandsgebeuren  te animeren. Zo wordt het centrum klant- en ondernemingsvriendelijk. Maar ook talloze nieuwe ontwikkelingen in de gemeente dragen bij tot een rooskleurige toekomst.

De gemeente is erg centraal gelegen. Antwerpen, Brussel, Mechelen, Lier en het Waasland liggen binnen 20 minuten reistijd, dankzij de aansluiting op de A12 en de E19 via Rumst. Het station van Boom en de buslijnen die langs de grote markt rijden zorgen voor een optimale aansluiting met het openbaar vervoer richting Antwerpen, Mechelen en Brussel. Ook door de centrale ligging in het centrum van Boom, met de winkelstraten en de wekelijkse markt aan je voeten, is alles op wandelafstand. Ideaal voor wie houdt van de levendige en gezellige binnenstad en toch comfortabel wil wonen. 

Boom is Booming!
Investeren in vastgoed brengt niet alleen méér op dan het spaarboekje, het is al jaren een betrouwbare belegging. Bovendien ben je als investeerder zeker van een serieuze meerwaarde door de opwaardering van de stadskern die de komende jaren volop tot uiting komt. Bewoner of investeerder, dit is een kans die je nu moet grijpen. Residentie The Mood biedt u een veilige investering met een maximaal rendement.

Interesse in Residentie The Mood? Aarzel niet om ons te contacteren.Wij staan graag tot uw dienst.
Had u ook graag een gratis schatting van uw eigendom gelegen in Boom of in één van de andere regio's waar wij actief zijn? Ga dan naar www.firstimmo.be/nl/verkopen, bel ons voor een vrijblijvend gesprek op 03 888 38 88 of mail naar yvesds@firstimmo.be.
Dankzij de recente integratie van First Immo met Dewaele | vastgoed met advies zullen wij u binnenkort verder van dienst zijn onder de naam 'Dewaele | vastgoed met advies'. Wenst u meer informatie over deze integratie? Neem dan zeker een kijkje op www.dewaele.com.

Documenten

Beschikbaarheid

Unit Type Verdieping Opp. Terras Tuin Slpk Prijs Plan Virtueel
Groene Hofstraat 13 0.1 Boom Appartement 0 104m² 15m² - 2 Verkocht - -
Groene Hofstraat 13 0.2 Boom Appartement 0 95m² 11m² - 2 Verkocht - -
Groene Hofstraat 13 0.4 Boom Appartement 0 88m² 10m² - 2 Verkocht - -
Groene Hofstraat 13 1.1 Boom Appartement 1 76m² 9m² - 1 Verkocht - -
Groene Hofstraat 13 1.2 Boom 0 0m² - - 0 Verkocht - -
Groene Hofstraat 13 1.3 Boom Appartement 1 80m² 10m² - 2 Verkocht - -
Groene Hofstraat 13 1.7 Boom Appartement 1 91m² 11m² - 2 Verkocht - -
Groene Hofstraat 13 2.1 Boom Appartement 2 77m² 9m² - 1 Verkocht - -
Groene Hofstraat 13 2.2 Boom 0 0m² - - 0 Verkocht - -
Groene Hofstraat 13 2.3 Boom Appartement 2 79m² 10m² - 2 Verkocht - -
Groene Hofstraat 13 2.4 Boom Appartement 2 103m² 12m² - 2 Verkocht - -
Groene Hofstraat 13 2.5 Boom Appartement 0 0m² - - 0 Verkocht - -
Groene Hofstraat 13 2.7 Boom Appartement 2 91m² 11m² - 2 Verkocht - -
Groene Hofstraat 13 3.1 Boom Appartement 3 124m² 16m² - 3 Verkocht - -
Groene Hofstraat 13 3.2 Boom Appartement 3 78m² 10m² - 2 Verkocht - -
Groene Hofstraat 13 3.3 Boom Appartement 3 99m² 15m² - 2 Verkocht - -
Groene Hofstraat 13 3.4 Boom 0 0m² - - 0 Verkocht - -
Groene Hofstraat 13 3.5 Boom Appartement 3 98m² 13m² - 2 Verkocht - -
Groene Hofstraat 13 3.6 Boom Appartement 3 80m² 11m² - 2 Verkocht - -
Groene Hofstraat 13 4.1 Boom Appartement 4 98m² 29m² - 2 Verkocht - -
Groene Hofstraat 13 4.2 Boom Appartement 4 110m² 15m² - 2 Verkocht - -
Groene Hofstraat 13 4.3 Boom Appartement 4 90m² 16m² - 1 Verkocht - -
Groene Hofstraat 13 4.4 Boom Appartement 4 121m² 18m² - 2 Verkocht - -

Contacteer Jonathan voor meer info

Locatie

Boom

De gemeente Boom is gelegen aan rivier de Rupel en maakt bijgevolg deel uit van de Rupelstreek, synoniem voor klei-ontginning en baksteennijverheid. Het is één van de kleinste gemeenten in het zuiden van de provincie Antwerpen. De iets meer dan 17.000 Bomenaars genieten van de gunstige bereikbaarheid, veelvuldige recreatie en de rustgevende natuur. Boom is centraal gelegen tussen de steden Brussel, Mechelen en Antwerpen en vlakbij de A12. Ook het eigen treinstation maakt de gemeente meer toegankelijk. U zal zich hier niet snel vervelen. Boom is een levendige gemeente met tal van braderijen, markten en evenementen. Iedereen, zowel jong als oud of er tussenin, zal er gemakkelijk zijn gading vinden. De bekendste locatie is zonder twijfel het provinciale recreatiedomein De Schorre. Het is de thuishaven van het wereldberoemde jaarlijks festival Tomorrowland. In dit natuurfenomeen van 75ha met  vijvers en bossen kan u diverse sporten uitoefenen en natuurwandelingen maken. De plaatselijke brasserie en de binnen- en buitenspeeltuin maken dat de Schorre garant staat voor een leuke familie-uitstap. Andere trekpleisters zijn de steenbakkerijen, die het leven in en rond deze industriële sites in beeld brengen, en het EMABB-museum. Ook aan sportmogelijkheden is er geen gebrek in Boom: Zo kan je er onder andere naar hartenlust voetbal, hockey, judo en basket beoefenen. Misschien leuk om te weten is dat voetballers Glen de Boeck en Björn Vleminckx en de oprichter van Bobbejaanland, Bobbejaan Schoepen, hun wortels hebben in Boom. Kortom, er zijn genoeg hoogtepunten om het wonen in de gemeente Boom zo aangenaam en verrassend mogelijk te maken.

Gelijkaardige projecten