Vorige
Volgende

Kerkeneind 16 , 2920 Kalmthout Kerkeneind

€ 254.000 - € 334.000

  • oppervlakte 9 units
  • 67 % verkocht
Contacteer ons

Omschrijving

Project KERKENEIND 16 is een uiterst modern en energiezuinig woonproject van 9 appartementen met hedendaags comfort en kwalitatieve afwerking. Het gebouw bestaat uit 9 appartementen, elk met bijhorende kelderberging, overdekte carport en een aansluitende carportberging. Alle verdiepingen, waaronder ook de kelderverdieping, zijn bereikbaar met een lift. De appartementen beschikken over 1, 2 of 3  slaapkamers.

Elk appartement beschikt over een terras, waarbij 3 gelijkvloersappartementen extra genieten van een tuintje met rechtstreekse toegang tot de achterliggende carport en carportberging.
Het gebouw is rolstoeltoegankelijk.

Beschikbaarheid

Unit Type Verdieping Opp. Terras Tuin Slpk Prijs Plan Virtueel
Kerkeneind 16 App 0.1 Kalmthout Appartement 0 91,3m² 24m² 52,5m² 2 Verkocht - -
Kerkeneind 16 App 0.2 Kalmthout Appartement 0 100,4m² 16m² 31,8m² 3 Verkocht - -
Kerkeneind 16 App 0.3 Kalmthout Appartement 0 73,4m² 18m² 28,4m² 2 Verkocht - -
Kerkeneind 16 App 1.3 Kalmthout Appartement 1 81m² 8,6m² - 2 Verkocht - -
Kerkeneind 16 App 2.1 Kalmthout Appartement 2 99,6m² 64m² - 2 Verkocht - -
Kerkeneind 16 App 2.2 Kalmthout Appartement 2 77,8m² 14,2m² - 1 Verkocht - -

Contacteer Jens voor meer info

Locatie

Kalmthout

“Als je van natuur houdt” is de leuze van de gemeente Kalmthout. Deze heidegemeente bevindt zich in het  noorden van de provincie Antwerpen, vlakbij de Nederlandse landsgrens. Het is daarom ook niet verwonderlijk dat 10% van de 18.000 Kalmthoutenaren een Nederlands paspoort heeft. En gelijk hebben de bewoners : Wie Kalmthout zegt, denkt immers aan rust en natuur. De Kalmthoutse Heide is zelfs recent uitgeroepen tot stiltegebied. Ook het natuurreservaat De Maatjes en het Arboretum (een planten- en bomentuin die tot de oudste van Vlaanderen behoort) zijn maar enkele natuurtrekpleisters die deze gemeente rijk is. Het is daarom niet verwonderlijk dat niemand minder dan Vincent van Gogh geregeld kwam schilderen in Kalmthout. Maar er is meer dan alleen natuur te vinden. In de vijf wijken die deze gemeente telt, worden er regelmatig straatfeesten, braderijen en volksspelen gehouden. Gelegenheid en gezelligheid in overvloed om de buurt en zijn inwoners beter te leren kennen. Nog meer sympathieke Kalmthoutenaren ontmoet u in het Bijenteeltmuseum. De vrijwilligers dompelen u onder in de wonderlijke leefwereld van de bloemetjes, de bijtjes, honing en was. Voor de jeugdige stripliefhebbers is er dan weer het Provinciaal Suske en Wiske-kindermuseum. Dit is een doe-museum voor kinderen - of voor iedereen die zich nog kind voelt - in de voormalige werkplaats van de Kalmthoutse striptekenaar Willy Vandersteen. Ook de streekproducten moet je geproefd hebben : de Wycam’s borstbollen, het Turf en Bossie bier en de lekkere honinglikeur Heidebieke zijn maar enkele van de lekkernijen die je in Kalmthout kan vinden.

Samen vormen deze hoogtepunten een unieke mix die het aangenaam vertoeven maakt in Kalmthout.

Gelijkaardige projecten