Vorige
Volgende

Pellegrino , 2845 Niel Boomsestraat

€ 199.500 - € 199.500

  • oppervlakte 7 units
  • 86 % verkocht
Contacteer ons

Omschrijving

Nieuwbouwproject Pellegrino is gelegen in het centrum van Niel in de Boomsestraat. Het project bestaat uit zeven luxe appartementen met één of twee slaapkamers, ruime terrassen en een prachtig zicht op het achterliggend groen. Lift, garageboxen, kelderbergingen en gemeenschappelijke fietsenstalling zijn aanwezig. Alle appartementen worden tot in de puntjes afgewerkt naar uw eigen smaak.

Wonen in de Rupelstreek: levendig en hip met talloze wandel- en fietstrajecten langs de Rupeldijk of in de Nielse kleiputten. Bent u op zoek naar rust en natuur? En wilt u tegelijk een ideale uitvalsbasis om te werken in Brussel of Antwerpen? Dan biedt het project Pellegrino u álle ingrediënten voor het appartement van uw dromen. Door de centrale ligging in het centrum van Niel, met de winkelstraten en de wekelijkse markt aan je voeten, is alles op wandelafstand. Ideaal voor wie houdt van de levendige en gezellige binnenstad en toch rustig wil wonen.

De gemeente Niel is een erg centraal gelegen gemeente ten zuiden van Antwerpen. Brussel, Antwerpen, Mechelen, Lier en het Waasland liggen binnen 20 minuten reistijd, dankzij de aansluiting op de A12 op 5 minuten en de E19 op 10 minuten . Ook het station van Niel (op 1 km) en de buslijnen die langs het centrum rijden zorgen voor een optimale aansluiting met het openbaar vervoer richting Antwerpen en Brussel.

Investeren in vastgoed brengt niet alleen méér op dan het spaarboekje, het is al jaren een betrouwbare belegging. Bovendien ben je als investeerder zeker van een serieuze meerwaarde door de opwaardering van de stadskern die de komende jaren volop tot uiting komt. Bewoner of investeerder, dit is een kans die je nu moet grijpen. Residentie Pellegrino biedt u een veilige investering met een maximaal rendement.

OPLEVERING: zomer 2019

 ZIN OM HIER TE WONEN? Neem contact op met onze makelaar, hij beantwoordt graag al uw vragen.

Documenten

Beschikbaarheid

Unit Type Verdieping Opp. Terras Tuin Slpk Prijs Plan Virtueel
Boomsestraat 9-11-13-15 0.2 Niel Appartement 0 61m² 17m² - 1 Verkocht - -
Boomsestraat 9-11-13-15 0.3 Niel Appartement 0 103m² 14m² - 2 Verkocht - -
Boomsestraat 9-11-13-15 1.1 Niel Appartement 1 84m² 22m² - 2 Verkocht - -
Boomsestraat 9-11-13-15 1.2 Niel Appartement 1 82m² 35m² - 2 Verkocht - -
Boomsestraat 9-11-13-15 2.1 Niel Appartement 2 93m² 18m² - 2 Verkocht - -
Boomsestraat 9-11-13-15 2.2 Niel Appartement 2 93m² 18m² - 2 Verkocht - -

Contacteer Jonathan voor meer info

Locatie

Niel

Niel is gelegen in de Rupelstreek, en één van de kleinste gemeenten van Vlaanderen. Toch heeft ze een aantal troeven in handen. De natuur is niet ver af, het is dicht bij de voornaamste verkeersassen gelegen en bovendien kan je er nog genieten van een echt dorpsgevoel.  De ligging heeft invloed gehad op de natuurontwikkeling.Tot midden jaren 70 had Niel actieve steenbakkerijen. Door het stopzetten van deze economische activiteit nam de natuur de terreinen en kleiputten weer in. De talrijke visvijvers zijn hier een gevolg van.

In de groene Rupelstreek vind je verschillende fiets - en wandelpaden. Ook in Niel kan je naar hartelust wandelen en fietsen. Daarnaast is ook buurtwerking belangrijk in deze gemeente. Er wordt actief ingezet op het verenigingsleven door middel van buurtfeesten en bijeenkomsten. Nog een leuk weetje: Niel won in 2014 de finale van de Slimste Gemeente op TV-zender Vier en mocht zich één jaar lang de slimste gemeente noemen.

Gelijkaardige projecten